del fonariku
ble primeciau, as gi tamsoj *pimp…*ovai matau, o kai slapias asfaltas, isvis zopa- sunku man vairuot. botaniko is saves tikrai nedarysiu, alia primeciau, gi reikia su sviesa kazka daryt. ka galit patart del lempuciu? yra tie gi philips, ar osram kokie tais nagli. duoda naudos? geriau sviecia? ar geriau lemputes per reles 120/150 isaut?
o ka i priesrukinius, gal ksenonus imest?
kazkaip reik pagerint apsvietima vuo susisuko man siandien.
voyager buvo ir cherova su šviesom. Tai naglos halogeninės naudos davė tik į sieną šviečiant ir lyginant su paprastom. Ant kelio - skirtumai niekingai maži. Tadu xenius sušoviau. Nu pagerėjo bet vis tiek š… buva… Tad jei optika jau nusibaigus, tai žvakė nepadės
ne tai sena masina, seni ir reflektoriai, ner ko noret. bet seip da pakenciami. nors problema ne juose, o kad regejima as pasodinau seniau paromis nemigdaves ir per ta supista lenkija masinas varinedamas.
nu jasna, tada tuos philipso marketingus atmetam. ksenonu i faras nenoriu, nepatinka man ta sviesa balta. reik tada lemputes 120/150 statyt. nezinot kur ju dabar paraut? seniau tai tik garuose buvau rades. reiks dar pagalvot del ksenonu i protivatumankes. visai gerai butu isikalt kartais, kur misku, ar duobemis vaziuojant, ar kai lyja tamsoj, vo cia man ragas tada.
aliexpress.com/item/CREE-Curved-Led-Light-Bar-180W-32-inch- Led-Work-Light-12V-24V-ATV-SUV-Trucks/32335502427.html?spm=2114.010202 08.3.330.LyFs9W&ws_ab_test=searchweb201556_3_71_72_73_74_75,searchweb0 _0,searchweb201560_9 turetu uztekt sviesos
silkei į išdegusius, nusilupusius, matinius reflektorius, buvau sudėjęs 100w geltonas lemputes. Apšvietimas tikrai stipriai pagerėjo net ir su tais nusilupusiais reflektoriais. Paskui gavau gerus reflektorius, tai pabijojau dėt tas lemputes vėl. Nes šilumos tai daugiau duodavo. Bet silkėj didelės lempos, gal ir neišdegintų tų reflektorių. Į mažas lempas nedėčiau tikrai
beje, geltonos lemputės, ant šlapio apšviečia
Atsinaujink reflektorius, stiklus nupoliruot, rezultatas stipriai pagerės. Xenon.lt manau padėtų
nu arba dėk tokį, kaip simkka įdėjo linką va, bajoras turi susimontavęs youtube.com/watch?v=-fCcJ17tYDQ
Robis, nu vakar kritiskai apziurejau as tas faras, zinok ne tame problema. Viskas ten dar
. xenonu nenoriu, diorgina mane ta balta sviesa. alternatyva db lieka, arba shurykas, arba 120/150, tai svarstytinu variantu kai ir ner.
kur nowdays gaut tu 120/150?? Robis galesi parsiust jei ka, tu LT?
Sudegs reflektoriai. Papildoma led juosta palei numeri . Bet aisku pastiviai nevazinesi isijunges. Cia tik papildomai prie ilgu sviesu
Reflektorius tikrai bus išdegęs, mašinai gi ne 4m sakau tau, skambink pirmadienį į xenon.lt
nesudegs. 120/150 buvo pas mane i divinoske sukalta, nieks nesudege. is aplinkos dar sotkese buvo sukalta tokios lemputes, bmw318, omegoj. nei vienoj masinoj nesudege, galima jas det drasiai, tik pajunginet reikia per reles, nes kitaip tumbleris ir pravodke svilti prades.
led juosta
Robis, kad as zinok ir su kitom masinom varau, ir su nauja masina ir su ksenikais, tamsoj ir jeigu lyja, man vistiek labai didelis diskomfortas. tiesiog reik daugiau liumenu. beje, cia ciuju ir pigiausias variantas bus. p.s. o dar jeigu geltona apsvietimo tona ikalt galima butu, isvis lafa butu.
amazon.com/HELLA-H4-130-90W-Halogen/dp/B000VUB4CW/ref=pd_sb s_263_4?ie=UTF8&dpID=41H0HRN4HtL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR109%2C16 0_&refRID=06HJMNBKYPJ6FRE4EE2Fvo problemos sprendimo budas. reiks ryt i lemona nuvaryt ir uzsisakyt.
man tie visi siuntinejimaisi, ir visos pinigines operacijos, kur yra ne nalikas, bei panasus botanikiski kompiuteriniai reikalai, ant tiek prativna, kad as linkes sumoket, kad siuos darbus atlikti kiti, nei save prievartaut.
Naktiboldai, jei nori matyt kelia, pasiskaityk apie zmogaus akies jautruma sviesos spektrui ir atrasi, kad jautriausia akis yra geltona- zalia spalvai. skias, dediesi geltonas lenputes ir i trasa. dar gali geltonus akynius uzsidet jei ka.
Turejau palikima is vokieciu,kazkokias paturbintas philips,sviete baltai ir tikrai gerai,tik greit perdege,lyginau su osram paprastom
amazon.com/HELLA-HLA-H83140221-100W-Yellow-Star/dp/B000H0OS MY/ref=pd_sim_263_6?ie=UTF8&dpID=41viBlhJxjL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL16 0_SR95%2C160_&refRID=0NSTW1ACNVHV2MXZXRFM reiks va kazka tokio ir uzsisakyt lemonoj, gal anie dar ka patars.