Del egzaminu (dvyliktokams) ir stojimo i universitetus...

Del egzaminu (dvyliktokams) ir stojimo i universitetus…

Sveiki,

noriu visu labai paprasyti pasidalinti mintymis apie tai kokius egzaminus is ruosiates laikyti ir kur po to zadate stoti? Ar po vidurines baigimo daugiau nebesimokysite? Pasidalinkite mintimis.

Kokius egzaminus as laikysiu, tai tiksliai dar nenusprendziau, bet tikriausiai lietuviu, anglu, istorijos ir vokieciu egzaminus. Be to as dar laikysiu vokieciu Sprach diploma. Su juo dideles galimybes (bent jau kazkada buvo) Vokietijoje studijuot ir mokytis. Egzaminuoja vokieciai. Taigi, laukiu jusu minciu.

O buvo taip: as siemet baigiau vidurine, laikiau lietuviu k., vokieciu k, istorijos valstybinius egzus ir 1 mokyklini, del skaiciaus. As tiksliai zinojau, kur stosiu ir kokiu dalyku stojant reikalauja, tai va taip ir pasirinkau. Beje Sprachdiploma as irgi laikiauŠypsena zinoma, islaikiau, ten mazdaug visi islaiko, kas pereina daugybe atrenkamuju etapu, bent jau pas mus ju buvo 4 ar 5Šypsena Kol kas jokios naudos nejauciuŠypsena nors sake: “oi kokie jus busit pagerbti cia tarp visu, tipo balu stojant prideda ir t. t.” Bet nieko niekas nepridejo, o daugelis “protingu dedziu ir tetu” net apie toki nezino. Va kaip piktaPiktas Bet ateity gal kas suzinosŠypsena reikia tiketisŠypsena o jei planuoji studinti uzsieni, tai siokia tokia reiksme turi: niekas taves ziauriai nestumdys, negalvos, kad nei mu nei me nesuprantiŠypsena bet tokios naudos, kaip kad visi nupasakojo tikrai neraŠypsena

O kurioj mokykloj mokeisi ir kur istojai jeigu ne paslaptis?

LCG o kelintoj klasej mokaisi jei nepaslaptis kad jau stot ruosiesi
? Cha cha

Ko cia jus pergivenat del tu egzu jug jie bus dar negrejt todel geriau jus galvokit kajp 11 surengt jegovas krikstynas kad atsimintu kokie “geri” buvo prejti 12 Apakęs

Laikysiu:
Matematikos vals.
Lietuviu a) interpretacija mok.
b) testa (vast)
Anglu valst arba mok. dar neapsisprendziau
Istorija vals.
Informatika
ir galbut
Fizika mok.

stosiu mazdaug taip i (prioriteto tvarka)

1. TSPMI
  2. Teise
  3. Ekonomika
  4. energetika
    5-8. Informa
    9-12. vadybos
  5. Elektronika
    14-20. visokie s. bele istot

baxuraz > jei galvosi ne apie egzus 12klasei tai po to gali tekt visa gyvenima galvot kaip cia daugiau buteliu pririnkt kad ant duonos uztektu…

nius nelabai itaikau i dvyliktokus, bet kai teko rinktis profiliuota mokyma tai reikejo apgalvoti kokuis egzaminus laikysiu…TAigi nusprendziau laikyti valst egz. Lietuviu (testa ir galbut interpretacija), anglu , istorija ir geografija …O stoti bandysiu I (pirmumas ir bendrai)tarptautinius santykius, sociologija,politikos mokslus, istorija ir jei niekur nepavyktu tai bele kur kur tik priimtuŠypsena

Klynas ple;

gyvenimas yra tik vienas ooo as noriu patirti visus jo isbandymus ir isgyvenimus jug tam mes cia ir esam moklo ziureke tu ziurek kad pats nerinktum tu buteliu savo nuomuone pasilik sau nes tokie ****uhaj mane ziauriai nervina Ignore

bahuraz> i duha tu pats man labiau nesi, o jei manai kad as mokslo ziurke tai labai klysti net is tolo i tokia nenesu, bet 12 klase laikas kai reik susimastyt… beje sakai reik viska isbandyt nu taip tu teisus, bet tai rinkdamas butelius nemanau kad kada isbandysi kaip nuostabu atostogaut su blondinem seiseliuose arba pralekt ferariu, o vat turedamas ferari tu visada galesi iseit ir pabandyt parinkt butelius…

laikysiu
Matematika valstybinis
anglu valstybinis
lietuviu testas valstybinis interpretacija mokykline , nes vertinimo kriteriju nera todel gali nepasisekt islaikyt .
Istorija valstybinis
ir dar kazkas turbut informatika
stosiu i
informatika
istorija
ir t.t.

Kodi, as dvyliktoj.

nu nesuprantu as kai kuriu,kurie dar tikisi istoti i teise,tartautinius santykius,nusileiskit ant zemes biski…maciau kaip pernai 98% is istorijos valstybinio turejes ir aplamai super pazymius neistojo,o tokiu bajeriu oj kiek buvo…nesuprantat,kad ten tik isrinktieji istoja,tie kurie pazystami ar bapkiu daug turi,nesvarbu kokie tavo pazymiai…as irgi svajojau apie tartautinius santykius,bet jau nebeesu tokia naivi…pati zadu laikyti:
1.lietuviu testa valstybini
2.interpretacija(neapsisprendziu ar mok. ar valst.)
3.istorijos valstybini
4.anglu valstybini
5.kuno kulturos iskaitaŠypsena

o stosiu tai I LKKA visas secialybes,dar i anglu kalba bandysiu,policijos akademija,karo akademijaMirkt
beje,visi 12okai,palaikom rysi iki egzu,dalinames informacija,padekime vieni kitiems!Šypsena

Aš kaip ir tu mokinuosi 12-oj klasėj ir beveik metus žinau,kokius egzaminus laikysiu:

1. Matematika(valstybinis)
  2. Lietuvių kalba(abi dalys valstybinės)
  3. Istorija (valstybinis)
  4. Anglų kalba(valstybinis)
    Kai išlaikysiu egzaminus,žadu studijuoti teisę arba bankininkystę arba kitokią įdomią ir perspektyvią specialybę.

policijos akademija nemanau reik pazystamu
karo akademija tas pats
LKKA turi buti sportininke jei nori istoti i trenerio profesija
labai sunku patekt ir i kitas specialyges tiksliau nelabai imanoma Cha cha bet visko pasitaiko sekmes tau stojant . gal kartu mokysimes Cha cha Aš nekaltas

beje,dar noreciau pasitikslinti,ar tikrai lietuviu testa ir interpretacija kaip uzh 2 egzus uzhskaito?

Kodi,jei ir tu i lkka zadi stoti tai sekmes!tegyvuoja sportininkai!jo as bandysiu i treneriu spec.,ten lengva istoti,noreciau aerobikos trenere butCha cha…siaip labai noreciau i sporto vadyba arba turizmo vadyba…nu ziuresim,kaip isheisŠypsena

sekmes bangieciai, ystokit visi kur norit, man jau konkursai nebaisus Šypsena -sedziu vgtu Šypsena) dar kad ir isliksciau taip sedet neblogai butu, bet man pavyx…
o ka is savo patirties galiu pasakyt:
ta egza kury manot islaikysit gereusiai, islaikysit blogiausiai… Liūdna
istorija pradekit mokytis kuo anxciau! Šypsena
pries visokias interpretacijas ar zodines yskaitas buutinai ykalkit 100 gramu-bus TIK y Nauda!
priesh egza nepulkit lygint savo ziniu su kitais…bus tikrai ne kas…Šypsena
ir jokiu nusirasymu…taip taip
sekmesLabas

kaip uz viena egza lietuviu interpretacija ir testas eina.

o del tarptautiniu tai mano brolis ten baige ir nepasakyciau kad pasakiskai mokesi sulioj, brolio draugelis ten isvis istojo vos ne su 4 be jokiu kisiu paprasciausiai i mokama vieta nieks nenorejo atsisake tai tas ir ilindo… Be to sneki kad mes atsipeiketumem o ka tu zinai kaip mes mokomes? gal pas mane vien 10 ir ezai nusimato vien 100% Šypsena

aciu dievuj man sitas visas ***** bajgesi Taip Labas