DEL DIENROASCIO

DEL DIENROASCIO

Kaip sustatyti foto man norima tvarka, nes pvz kai dedu 11 foto ji stiaga atsiranda 3 vietoje, what a shit? aciu.

As kai vakar savo monolgu dienorasti rasiau, tai man keistas dalykas buvo atsitikes: nuotrauka buvo prie pat teksto, zinot kai buna straipsniuose internete arlaikrastyje, kada tarkim desinej pusej nuotrauka o sone jos eina tekstas. bet atsifereshinus viskas grizo i senas vietas, bet maloniai nustebes buvau Nekaltas

na kiek atsimenu man visą laiką taip būdavo, iš pradžių foto būna šalia teksto, o vėliau jau pasidaro apačioje

niekados man taip nebuvo Ne pirma siki vakar Nekaltas

aš jau seniau pastebėjau šį dalyką, ir nebekreipiau net dėmesio, atrodė natūralu

As tai kai masiskeai dedu nuotraukas ir noriu, kad jos butu is eiles tai pirma idedu pacia pirmaja foto, paskui visas nuotraukas pradedu deti is kito galo, ir viskas susideda eiles tvarka ziurint is virsaus i apacia.

dekui.

foto dienorasciuose dedasi is apacios i virsu Šypsena t.y. tos, kurias idejau pirmiau, atsiduria apacioje. pirma foto taip ir lieka pirma. galimas ir kitas variantas - dedi foto taip kaip pageidauji jas matyti dienorastyje, o po to kazkuria, kuria pageidauji, padarai antrastine. tada ta foto bus pirmoji.

Cia pavyksta tai padayti tik su viena nuotrauka. Jei tipo noretum padayti keleta kartu is eiles kelias nuotraukas kaip antrastines tikedamasis, kad ankstesne nuotraukas atsidurs vienu laipteliu zemiau tai gali ir nieko nepavykti, nes jos jau pradeda sokineti i savo ankstesnes vietas.

tai antrastine ir gali buti tik viena Šypsenapaprasciausiai, taip kartais buna patogiau, jei nori, kad nuotraukos butu sudetos butent tam tikra tvarka. kad nesusimaisyti, visas foto paprasciausiai deti butent is eiles, o po to kazkuria padaryti antrastine. tada ta, kuri pirma ideta atsirado virsuje, nusileis ten, kur jai ir buvo numatyta vieta - apacioje Nekaltas

painiava cia kazkokia Apakęs

Juokiasi ner cia jokios painiavos Šypsenagal, kai nesi bandes, skaitant ir sunku susigaudyti apie ka kalba vaiksto, bet isbandyk ir pamatysi pats kaip nesudetinga foto tvarkingai sudeti Šypsena

tu wejo paklausk tau wejas atsakys !

gerai kad ne burundukas su triusikais.

tokios dainos nezhinau ! Nekaltas

o as tokios neklausau

taip jau boona… nieko cia nepadarysi… Ne

ok. aciu uz pateiktus atsakymus, galite rakinti tema.