Del darbo USA - reikia info.

Del darbo USA - reikia info.

Jau metai kaip turiu USA viza ( 10 m.),bet niekaip nesiryztu isvaziuoti ten padirbeti.Cikagoje gyvena pusbrolis ir zada padeti su darbu. As cia LT dirbu neperspektyvu darba bet uzdarbis (kolkas) neblogas-1700lt. ir kas svarbiausia nepersidirbu.Darbo nebijau, vaziuociau tik uzsidirbti nes LT visa mano seima liktu. Tai ar verta???P.s. Ar tiesa kad po rugsejo 11 dabr i USA isileidzia tik vienam menesiui???Alus Alus Alus

Vaziuok ir kuo greiciau, bet man atrodo, kad tau is naujo reiks eiti i ambasada, nes jei per puse metu neisvaziuoji, vel reikia prasyti. Bet manau, kad tavo puspbrolis taves napaves ir tu tikrai daugiau uzsidirbsi ir per nelabai ilga laika.

tu cia sumaisei su zalia korta. nes ja gavus ( ar ja turint) kas sesi menesiai reikia pasirodyti amerikoje. priesingu atveju ja gali prarast.

ARIA > ash tai tavo vietoje tikrai pagalvociau. jei turi geras pareigas lietuvoje ir svarbiausia puse bedos atlyginima , kazin ar verta kazkur trenktis ir bandyt isikabinti per nauja. be to be darbo leidimo dideles karjeros cia nepadarysi. gal ir gausi geresnius pinigus amerikoje , taciau tas darbas bus vistiek zemo lygio.

O kaip ten del tu apribojimu kertant siena?Ar po visiems gerai zinomu ivikiu atsirado kas nors naujo???
Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

daug visko zada, ir del to 30 dienu pasilikti shalyje , taciau kiek zinau atvaziuojanciu gavo normaliai po kelis menesius.
dar vienas gandas , kad tipo tai prades taikyt nuo liepos 1d. nzn, pamatysim.

Kiek as zinau anksciau kertant siena USA leisdavo buti puse metu(dazniausiai).O jei tiketi ZAJOBA tai del keliu menesiu neapsimoka kelti sparnu- bilietas neatsipirks.Blogai

na ka cia ash pasakiau tai tik gandai. o ir gavus leidima butu 30 dienu iskart gali prashyt pratesimo. pratesimo tenka palaukt kol ji gauni ir visa ta laika esi statuse. nemanau , kad nebus variantu…

Arba pasibaigus laikui tapti nelegalu, pabuvus keleta metu ir uzsidirbus pinigu gryzti i LT. Bet poto apie Status bus galima tik pasvajotiLiūdna .Ir dar - ar tiesa kad isbuvus uz balos 5 metus(nelegaliai) ir nepazeidus istatimu galima legalizuotis???

cia kazkokios legendos apie tas amnestijas. kai tokia padetis shtatuose maziausiai apie jas reik galvoti. bet visada yra kitu budu .

na dabar jokiu problemu dar nera leidimu buti usa,man pastate 6 men,ir net nieko neklausinejo chia usa, bet uztat dabar labai sugrieztino visa tikrinima europoj kai skrendi i usa,vat ten tai pakarato,kad maza nepasirodys.
Na bet kai tu tir gera darba lt tai nerko rautis chia,kai bus blogai jau ten ,tai tada vaziuokMirkt

ZAJOBA rase:

cia kazkokios legendos apie tas amnestijas. kai tokia padetis shtatuose maziausiai apie jas reik galvoti. bet visada yra kitu budu .

[/quote]

Bent keleta-prasyciau(jeigu nesunku)

[quote]
Tabonita raše:
bet uztat dabar labai sugrieztino visa tikrinima europoj kai skrendi i usa,vat ten tai pakarato,kad maza nepasirodys.

Noreciau konkreciau-ka jie ten tikrina? Ar labai ziuri pas ka vaziuoji? Mano pusbrolis nelegalas, todel kad pas ji vaziuoju sakyti negaliu.Ar pavyzdziui tiktu pasakymas kad vaziuoju turistauti?

pas mane buvo problemu del to kad visur buvo skirtingos nuotraukos,mane krate valanda,aishku savo visus lagaminus netampik tik su savim,nes tada dar ir lagaminus prades krasutyti,sheip paklaus ka vezi lagaminuose, pas ka vaziuoji tai jau turek toki gera adresa ir tel jeigu paprashytu,nes jie kartais gali nutarti patikrinti,bet tai retai buna,visko klaus ka lietuvoj darej,kodel vaziuoji usa, jeigu pasakysi ,kad pas draugus tai klaus ish kur tu juos pazysti ir t.t.,na bet pakratys ir paleisMirkt

Bent keleta-prasyciau(jeigu nesunku)

[/quote]

susitvarkyti darbine viza per darbdavi, po to bandyt per ji gaut ir zalia korta isdirbus kelis metus.
paskutinis variantas , bet veiksimgiausias net bunant nelegaliu - apsizenyt su amerikos pilieciu Šypsena

nera padeties be iseities Mirkt

gali ramiai sakyti kad vaziuoji atostogauti,ash taip ir sakiauMirkt

teisingai, jei vaziuoji kazko aplankyt , turek ju adresus ir telefonus. geriau kad jie butu koki amerikos pilieciai tavo giminaiciai.

o jei turistaut, buk pasiruoses yrodyt , kad gali sau tai leisti. vien zodziu pasakyt , kad turiu pinigu , ar gera darba neuzteks.

PS ir neuzkibk ant migracines tarnybos darbuotoju provokaciju.

gali pasiulyt kokia programa - padirbti. sutiksi - leksi namo Mirkt prigaudineja. tas pat ir su zalios kortos loshimu. sake buna , kad paklausia ar esi zaides loterijoje - jei taip, viso gero - didele tikimybe , kad nori pasilikt shatuose.

na bet kai atvaziuosi chia galesi susirasti sau ka nors su usa pasu apsizenyti ir jokiu problemuMirkt

Tai kad as turiu zmona ir dukra pirmoke kuriuos labai myliu.Del ju geroves ir vaziuociau i USA. Kiek as suprantu jeigu sugebeciau ten legalizuotis tai ir seimai isvykti nekiltu problemu.

na tektu aishku truputeli palaukti jiems bet viskas gi imanoma