Del CMR3 (Colin McRae Rally 3) BEDOS
Gal kas galite pasakyti kas nafig darosi? Pereijnu championata iki svedijos ir ismeta zaidima i windoze. Versija pas mane kaip ir 2 in 1 ruska su angliska isirasau angliska. Ar tas pats su 3 CD?
Neturiu geimo negaliu padet, pammegink peinstaliuot
Man ta pati beda… Ta ziemos etapa krauna ir… kaip niekur nieko - aš desktope . Pas mane 3 CD. Ir is manes tuos cd pasiskolino draugelis - irgi jam tas pats…
Tai va siandien radau, kad yra patchas sitam zaidimui, ryt pabandysiu…
Stai ka raso Codemasters techsuportas:
Problem: The game crashes in the Championship mode, but runs without problems in the Stages mode.
Solution: Please download and install the patch
http://www.codemasters.com/downloads/getfile.php?downloadid=7744
as sio geimo vis nesusiruosiu nusipirkti
Blecha!!! Patcha parsiurbiau suinstaliavau… tai dabar isvis… ne tik kad svedjijoe ismete is chempionato bet ir zaidziaint STAGE MODE negaliu njau net ir england trasos paleisti. Karocia zaidimas barzda !!!
po patcho naudojau crecka is… http://www.megagames.com puslapio parsiustu GAMEFIX’u. tipo kaip CD BACKUPAS
Karocia jei tai tiesa tai nezinau… paziurekite kas parasyta kai kraunasi kolinas tas trecias… tipo naudojama apsauga kaskokia super antipiratine… tipo piratines versijos… po kiek laiko nustoja normaliai veikti ir atseit galiausiai neimano normaliai jo zaisti… kazi cia tiesa ar ne?
Nu sakes!!! As apsales. Zodziu isirasiau patcha. 1.1 cracka, ir is naujo pradeja uchampionata. Ir isvis ne tik kad iki svedijos nedaeinu bet nebegaliu australijoje net 4 trasos isijungti. Ismetamas desktope Analagu - ner.
Dar pasiskaitinek gal dar ka rasi cia:
http://www.codemasters.com/support/faqs.php?gameid=1151
O kokia pas tave vaizdo plokste? Gal GeForcas, tai reiktu naudotis tik naujus draiverius, ant senesniu neis… (paskutine Detonatoriaus versija lygtais 44.03)
PS. As pas save dar nebandziau, nearandu to zaidimo, turbut kazkam paskolinau… kai tik isbandysiu parasysiu.
PS2. Nemanau kad ta apsauga kaip aprasoma ten taip ir veikia… Mano nuomone ten tik gasdinimai, psichologine apgaule - viena kart uzstrigs - va galvosi prasideda, kita karta uzstrigs vel, va galvosi tai tikrai jau greit visai susinaikins zaidimas, ir paskubesi istrint kad dar kitu tavo nelegaliu zaidimu nesunaikintu
O nusipirksi originala, ir pastrigs - techsuportas pasakys tau kad ruosiasi isleist patch v2, laukite, turetu pasitaisyti… Jei tai butu tiesa tai cia visi aplink jau ir sneketu apie spec krackus tai apsaugai.
buvo ir pas draugeli tajp kad kraunantis belenkokiai trasaij ismesdavo i desktopa… tereikejo perskaityt read me… ir ka daryt su tam tikrom geforce kortom… taij padejo
protingi zodzei…
Blecha nelaikykit manes lama. Pas mane GF3Ti200. As sakau. Praejau iki svedijos, pradejo ismetineti i desktopa. Pabandziau suinstaliuoti patcha. Dabar nebeasikrauna ne tik kad svedijos chempionatas (stage mode pasikrauna kaip niekur nieko), bet dar ir UK trasa zaidziant Stage mode rezime. Pradejau cempionata is naujo zaisti, praejau pirmasias 3 trasas australijoje, o ketvirta irgi ismetineja i desktopa. Zodziu - barzda.
vopsim. Pas mane ruska - angliska versija dviejuose CD. Jei kas galite, atsiuskite readme.txt colino, paskaitynesiu as ten, paziuresiu, nes sitoje versijoje readme nera
Mano emeilas <A HREF=“mailto[email protected]”> [email protected]
as ir turiu 2in1 versija 2cd. Tai problemu jokiu. Jau lekiu trecia cempionata. Tiesa, pastaruoju metu(speju del directx9.0b) jis isvis pas mane nesikrauna. Kai turejau directx9.0 viskas ejo kaip bittute. Mano sys: gf fx5200 ir win98se
Ir teisingai padarytum su juo daug bedu. Patys matot kiek temu sukurta vien del cmr3 bedu. As ir pats su jomis susiduriau