Del Banu(kas gali juos deti)

Del Banu(kas gali juos deti)!!!

Taiva jai man ar Aries 21,FCbarcelonai2 nepatiks kazkokia blevyzgose kurta tema,mes paprasciausiai parasysime: Viskas sia tema rakinu ir i ja nebus galima atsakineti!!!Supratot nuopisos!!!Cia valdzia musuTaipKietasO jei kas bandys atsakineti toliau i temas bus skaudziai pamokintas,ivairiais budais…Kietas

bet Tu Vilyte ir debilasJuokiasi

kLAUSYK PACUK SUSITIBNKAM SIANDIEN KAUNE IR AS TAVE PAMOKINSIU…B.L.E.T. JEI ESI NE MYZNIUS TAI SUSITINKAMPiktasNES TU ESI DAUNU DAUNASTaipJuokiasi

tu cia maziau chamelink daune…norejot moderu juos gavotTaip jai npatinka val nx is cia…

joGeraiVALDZIA MUSU!!!

valdzia?Apie ka mes cia?

kAROvYRUI P.E.D.I.K.U.I.IR ZOOFI.L.U.I CIA NE VIETA!!!ISBANINTAS ESI IS CIA.dAR PARASYK TAI BUSI VILENSKU B.Y.B.C.I.U.L.P.IU.!!!

o Tu jau esi Kauno ciulpikasJuokiasi

Pora tokių malonių malonių Kauno vyrukų kalbasi:

• Kuo tu vardu?
  • Tėvai mane vadina VILLE_VALO… O draugai - Vilyte…

tU KARO BOBA ESI B.Y.B.IU. CI.ULPIKAS!!!DABAR PALIEKA TAVRKA DARYTI ARIES 21!!!TUOJ GRYSIU!!!

Du labai inteligentiški vyrukai(VILLE_VALO su mooze) kalbasi:

• Koks jūsų požiūris į analinį seksą?
  • Na, sakyčiau, pasyvus…

Prajuokinai VILLE_VALO Cha cha

VILLE_VALO kokiam vaiku darzelio bureliui su Aries21 ir FCbarcelona2 priklausot?

Kauno raj.PraveniskiuTaip

Taip pastovus gaidukai Šypsena

Kažkaip nesitiki, kad kas nors tokių pienių kaip jūs klausys, na bent jau man juoką kelia jūsų "blevyzgojimas". Vat kodėl tėvai vaikučiams sako "nesėdėkit ilgai prie kompiuterių". Matome grynus stogų važiavimo nuo per ilgo sėdėjimo prie kompiuterių pavyzdžius.

tAI JUS GI P.Y.D.ER.AI : aLKOHOLIS,dJAY,CH.jEI NORITE GALIME SUSITIKTI,BET KA JUS TAIGI BAILIAI!!!

Ir ką tu man vaikeli susitikęs papasakosi? Parodysi kokį blyną į kelnes paskutinį kartą pridirbai?

Butum tu kaunietis VILLE_VALO tai seniai pakastas guletum, beje nuskriaustu vaiku kaip tu nemusu