Del Banu(kas gali juos deti)
Taiva jai man ar Aries 21,FCbarcelonai2 nepatiks kazkokia blevyzgose kurta tema,mes paprasciausiai parasysime: Viskas sia tema rakinu ir i ja nebus galima atsakinetiSupratot nuopisos
Cia valdzia musu
O jei kas bandys atsakineti toliau i temas bus skaudziai pamokintas,ivairiais budais…
bet Tu Vilyte ir debilas
kLAUSYK PACUK SUSITIBNKAM SIANDIEN KAUNE IR AS TAVE PAMOKINSIU…B.L.E.T. JEI ESI NE MYZNIUS TAI SUSITINKAMNES TU ESI DAUNU DAUNAS
tu cia maziau chamelink daune…norejot moderu juos gavot jai npatinka val nx is cia…
joVALDZIA MUSU
valdzia?Apie ka mes cia?
kAROvYRUI P.E.D.I.K.U.I.IR ZOOFI.L.U.I CIA NE VIETAISBANINTAS ESI IS CIA.dAR PARASYK TAI BUSI VILENSKU B.Y.B.C.I.U.L.P.IU.
VILLE_VALO rašė:
kAROvYRUI P.E.D.I.K.U.I.IR ZOOFI.L.U.I CIA NE VIETAISBANINTAS ESI IS CIA.dAR PARASYK TAI BUSI VILENSKU B.Y.B.C.I.U.L.P.IU.
o Tu jau esi Kauno ciulpikas
Pora tokių malonių malonių Kauno vyrukų kalbasi:
- Kuo tu vardu?
- Tėvai mane vadina VILLE_VALO… O draugai - Vilyte…
tU KARO BOBA ESI B.Y.B.IU. CI.ULPIKASDABAR PALIEKA TAVRKA DARYTI ARIES 21
TUOJ GRYSIU
Du labai inteligentiški vyrukai(VILLE_VALO su mooze) kalbasi:
- Koks jūsų požiūris į analinį seksą?
- Na, sakyčiau, pasyvus…
Prajuokinai VILLE_VALO
VILLE_VALO kokiam vaiku darzelio bureliui su Aries21 ir FCbarcelona2 priklausot?
Djay rašė:
VILLE_VALO kokiam vaiku darzelio bureliui su Aries21 ir FCbarcelona2 priklausot?
Kauno raj.Praveniskiu
pastovus gaidukai
Kažkaip nesitiki, kad kas nors tokių pienių kaip jūs klausys, na bent jau man juoką kelia jūsų "blevyzgojimas". Vat kodėl tėvai vaikučiams sako "nesėdėkit ilgai prie kompiuterių". Matome grynus stogų važiavimo nuo per ilgo sėdėjimo prie kompiuterių pavyzdžius.
tAI JUS GI P.Y.D.ER.AI : aLKOHOLIS,dJAY,CH.jEI NORITE GALIME SUSITIKTI,BET KA JUS TAIGI BAILIAI
VILLE_VALO rašė:
tAI JUS GI P.Y.D.ER.AI : aLKOHOLIS,dJAY,CH.jEI NORITE GALIME SUSITIKTI,BET KA JUS TAIGI BAILIAI
Ir ką tu man vaikeli susitikęs papasakosi? Parodysi kokį blyną į kelnes paskutinį kartą pridirbai?
Butum tu kaunietis VILLE_VALO tai seniai pakastas guletum, beje nuskriaustu vaiku kaip tu nemusu