Del aukcionu...

Del aukcionu…

dar gali pasizhiureti tokiose vykstanchiose "computer show". Jos buna laiks,nuo laiko tai viename, tai kitame mieste, ar net miestelyje.

Paskutineje, priesh trejeta savaichiu kai buvau, tai dezhes su AMD 800Mhz procu, RAM 128 MB, 20GB Hard Drive stume po $320.

mhm…geras… thnx ex_sexpapasha ŠypsenaŠypsena

ziurejau del tu refurbished Šypsena kainos nera tokios zemos kaip noretusi, zajoba: nueik paziuret i http://www.half.com , as nezinau ten kaip su paciu kompu kokybe, bet naujas kompas (X-Technology) AMD 1,3 ghz, 256ramm, dvd, cdrw ir 64mb video kainuoja 639$, bet kas svarbiausia, ten ne aukcionas, kompu kaina - galutine… Tai sakyciau visai nieko… Šypsena

naujas su garantija. pardavejas manau tuo uzsiima, nes turejo daugiau visko pasiulyti.
ebay as buves. siaip gali ieskoti refurbished kompu. jie buve su defektu ir sutaisyti, taip kad galima sakyti nauji bet ganetinai pigiau. uzeik i http://www.compusa.com (outlet store). ten netgi aukcionas yra, arba siaip paruodami.

zajoba: o fotikas naujas buvo ? Na gal ir galima taip nupirkt is privaciu zmoniu, o pvz. kaip Computers skyriuje, ten vien praktiskai firmos (kalbu apie eBAY, uzsuk kai netyngesi), ir kokio nors biski padeveto kompo neimanoma rast.

Na, pristatymas tai man reikalingas i usa, bet vat paciuose aukcionuose man atrodo tai nieko gero nerasi… BlogaiBlogai

pirkau skaitmenini fotika ( sony dsc s50) yahoo aukcione. tikrai negalvojau nupirkti, nes kaina tikrai buvo maza. maniau uz tiek neparduos. bet susieke pardavejas ir nupirkau, netgi pasiule dar memory sticka 95$ kai parduotuveje 135$. kaina fotiko visose parduotuvese buvo ne mazesne nei 600$ , nupirkau uz 450$. ir dar dadejo foto lens uz dyka( lesi kuris sukasi ant priekio fotiko). viskas vyko shtatuose

Ar imanoma nusipirkt kokia preke (tarkim kompiuteri) uz normalia kaina tokiuose aukcionuose kaip http://www.ebay.com ar http://www.ubid.com , ar ten tik proto pi***mas ?
Nes tarkim nueini paziuri normalus kompas, lyg ir viskas gerai, o reserve price tai nezinai, parasai jiem email`a, paklausi tikrosios kainos, o pasirodo kad ten kaina jbtvmt… didesne nei paprastose parduotuvese…

prekių kainos tai normalios, bet pristatymas į Lietuvą brangiai kainuoja (arba apskritai neveža).