del 3330 softo idiegimo
Sveiki. Esu daug ko padares is savo 3310 (foto galit paziureti http://www.sidabras.ten.lt ) ir dabar pasiknaisiojes po interneta radau 3330 softa, tai gal kas zino ar ji imanoma suflasinti i nokia 3310???
Busiu dekingas uz atsakymus… Na bet jei atsakymu nesulauksiu vakare bandysiu sukistiir rytoj galesiu pasakyti kaip sekesi
Tikiuosi telefo nesuparinsiu…
Manau kad neišeis, nes 3310 nuo 3330 skiriasi pvz… Wapu… Kaip tu į 3310 įlipdysi wapą… Neišeis nes reik schemos o ne softo… Taip pat nemanau kad ir judantys screenai galetu 3310’ajame veikti. Viska ka gali padaryt su Nokia 3310 galima rasti adresu http://nokia3310.ten.lt Geras psl…
Ai tiksliai as visai uzmirsau kad ten yra wap’as man idomiausia ar imanoma sukisti judancius paveikslelius, bet manau kad taip pat jam reikes kokios schemos…
neuzflashinsi reik keist:
*ic flash rom(m28w160bt > f320b3tc)
*ic ram(k6f1016u4c > k6f2016u4d)
o tada supilt 3330 flasha
o pas tave xp flashas gerai veikia? pas mane kazkoks bugas lenda, krautis nustoja, o indikatorius nenustoja rodyt krovimo
Na veikia tikrai viskas normaliai kiek esu flashines nei karto neuzsiparino…
Tai sakot su 3330 nieko neiseis??? o gal kas turite koki nors flashini softa perdare??? koki idomesni??? nokia3310.ten.lt jau visa isbandziau norisi kazko naujo…
dabar bandyk pats kurt
ten tavo saita atsiunciau ta 3310 presentation tai kas ten vyksta ? ka tu ten tai nokijai padariai kazkokie paveiksleliai keciasi ir blyksi telefas gera programa ten kokia irases ar kaip?
Tai ten sumeciau toki softa kur praktiskai visas menu pakeistas… Jauciu dabar kai viska esu isbandes reikes pradeti savo meiuske kurti, jau beveik zinau kaip…
Jus buvot teisus nieko is to sukisimo neisejo… bet uztai dabar jau pats galiu susikurti koki noriu meniu jau seniai norejau ismokti toki paprasta dalyka
dar biski i ta tema. radau info kad nokia downgreidino kai kuriuos 3330 i 3310 rysium su pastaruju trukumo ir jas galima upgreidint i 3330. Jei turit savo 3310/3330 Network monitor, paziurekit 89 langa koks HW ?
o gal netycia buvot prijunge prie flasherio koks ic flash’as? …160…" ar "…320…" ?