DEH-P77MP

DEH-P77MP

Sveiki, taigi zadu isideti siek tiek padoresne garso sistemele nei gamykline. Prieky bus dedami MB quart DSG 216. O del mago nesu 100% apsisprendes. Galbut uztektu paprasto kainuojancio 200lt? Ar imti deveta pvz deh-p77mp ar koki alpine uz 400-500lt? Kokios bedos gali buti perkant deveta ? Veliau GALBUT sistema bus tobulinama jei atsiras papildomu lesu Šypsena

88rs Gerai

naus_niks - netelpam i biudzeta Nežinau

tai sistemele bus mage+komponentai priekyje?

Taip. Komponentai kaip ir aiskus - mb quart dsg-216

o tai kokia aukstenio lygio sistema be delphynu ? Kvankt?

dekis sita 77 Geraio jeigu pinigine leidzia tai ir 88 su procu Mirkt

ne… pinigine nelabai leidzia… Šypsena nelabai leidzia ir 77 bet ka padarysi… norisi kazko geresnio Šypsena

visai neseniai pardaviau toki uz 370, verke sirdis Liūdnasnu bet sh serija man gereU IMHO

drylio> o kaip bukle buvo? kokios bedos? Mirkt kokie siaip minusai mazdaug ? Šypsena

cia kaiptik apie toki kalbama dabarmb1.lt/showthread.php?t=1953&page=3gali pasiskaityt

Nu niekaip nesuprantu, pinigine neleidzia, bet vistiek dedasi sustresne aparatura… Pas mane kaimyneliai du tokie atause, vis galinejasi kas kietesnio isimes…o pinigu ne pyragai Šypsena Vienas atejo i prota, kitas toliau galinejasi su savimi Cha cha Px, kad amortiku nera, padangos plikos…bet subas yra svarbu…pavagia ir vel perka, tada jau kietesni Šypsena Zodziu vagejai, padeda jam “tobuleti” Cha cha

bukle 7/10 minusai Nekaltas nepatiko, kad labai daug zemo, o auksti pernelyg astrus, ekrane neimanoma perskaityti ilgesnio teksto, nes nera auto scroll`o, vienakart prabega ir viskas, subo valdymas nepatogus, nu zodziu kas turejo/turi jvc sh serija mane supras Cha cha

Hm… na subo nebus, o kitka gal pavyks susireguliuoti. Siaip butu daugiausia naudojamas su ipodu. Tik nezinau ar per aux in, ar per ta specialu priedeliuka kazkoki. Kazin, pajungus ipoda per ta spec jungti valdymas vyks ipode ar pioneer’io ekrane? jei ekrane - tai nieko gero Šypsena

alpinos tai suderintos su ipod, kas del situ nzn Ne

Turiu JVC SH-909 ant pardavimo. Kiek panaudotas, bet viskas veikia idealiai. Skamba labai sauniai, valdymas labai patogus. Priedo duosiu distancini, galesi kai ■■■■■■■ is masinos islipes muzika junginet. Cha cha

turiu kd-sh 9101, pulta nzn kur pameciau. groja gerai, nieko netruksta Šypsena