deginau treningus
nu ką, nušveičiau su g3, tada ant viršaus polirolio. Viskas kaip ir ok. Dvi trys val be apasiruošimo(plovimo, klijavimo tarpu su pleistru, smalų valymo, medžiagų pirkimo) ir mašina blizga sezonui (stogo aišku neėmiau, nes px nx ant to stogo
)
ar nors viena preke nuotraukoje yra pavogta is parduotuves?
Pries kokiu 15metu, rimtai nusiteikes nusipirkau masinka, medziagu…poliruosiu. Tai buvo pirma ir paskutine masina kuria ale poliravau…nu i nx slykstumas darbelio . Max su kokiu pieneliu su skudureliu…ir tas turbut po pirmo lietaus nusiplauna
kupe, man tai isvis paprastas darbas. Na aišku, jei spalva juoda, tai gal sudėtingiau, nes ant saulės matosi ratilai ar pan, bet tokia spalva ale “akrilinė” kaip pvz balta, tai ten realiai švis px nx, tiesiog plauti mažiau reikės, ir purvas nekibs. Man tai lengvas darbas visiškai, laikai šitą turbinkę-polirokę rankose ir tiek žinių viską už tave daro elektra. Va kai reik su rankom sukt, tia nu ir nx… va jei žibintus poliruoji, tai man kosmosas, kai reik žibintą ten 10min xujarint su škurkę… tragedija
Fatun, pavogta tu turi omenyje nupirkta be PVM?
“be plovimo” jaučiu, kad būtų juoko šitą darbo rezultatą dirbtinėj šviesoj kur garaže pamačius.
gražūs ratai, nenutarkuoti
robi, zinok ratai kaip ir nera baisiai nutarkuoti. cia kai keite padangas montazkej ir prip1so kazkokio marmalo kaip suprantu kad padangos lengviau uzsimautu ant disko. Nieko tada jiem nesakiau, nes galvojau nusiplaus, o realiai ta košė iki dabar dar yra ant ratlankiu ir jei nori ja nuplaut, turi pasistengt su kempinėle. Kadangi tam laiko iki šiol neradau, tai yra kaip yra. sixeri, su heavy cut pasta man asmeniškai geriausiai nusipoliruoja. Auri, kažką čia ne taip supratai. Be plovimo, turėjau omeny, kad neįskaičiavus plovimo laiko. Faktas kad ploviau prieš tai ir gan gerai. dirbtinio apšvietimo šviesoj, būtent ant baltos spalvos nelabai kažką negero pamatytum. Juodos aišku taip geriau nenuzilinciau kad parodoj galėtų stovėt ir dar per 2-3val
Iš kitos pusės, koks nx man skirtumas kaip ta mašina atrodys dirbtinėj šviesoj, jei aš ją 99,9 ekxplotuoju dienos šviesoje, iš to laiko 60proc dienoj, iš tų 60proc 50proc apsiniaukę. Iš viso bendro 100proc laiko ji nuplauta būna ir be dulkių - 2proc laiko
iš esmės ant apdulkėjusios nes ratilai nesimatytų, jei jų butų. Moralas toks, kad po mano poliravimo mašina atrodys geriau nei 98proc srauto. Tikrai negaila 3val dėl to. - prašom neprisip1sinėt.
Kai tokie poreikiai, yra paprastesnių priemonių pasiekti analogišką rezultatą.
Rankom prie vienos faros žaidžiu nuo 30min iki valandos, neįsivaizduoju ką ten per 10 min galima nuveikt
Auri, gal galima plačiau, kokios paprastesnės priemonės? Man atrodo tu čia kalbi, bele kalbėt. Tips, o tu nemanai, kad yra skirtumas nuo faros tipo, nuo faros būklės, nuo priemonių ir norimo pasiekti rezultato? Ubagas gal prie faros žaidžia 10h ir neįsivaizduoja ka tu ten per 10min nuveiki? - mintis tavo niekinė. Beje, jei atidžiau būtm skaitęs, 10min nuveikiu tik “pašiaušdamas” paviršių su “glaspopieriu”
Nertos vašku nupurkšk ir tavo norimas rezultatas bus pasiektas tiems 2iems procentams laiko.
auri, sakai nertos vaštas identiška rezultata gausiu, kaip su g3 šlifavimo pasta skutant su mašinka + poliroliu menzerna + vašku? nu girdi, gal baik juokint voveres su savo vašku, max rezultata iš vaško gauni, kad nubėga vanduo ir purvas nesikaupia, o visi įbrėžimai smulkus, vidutinio smulkumo ir subraižymai buna kaip buvę.
Iš tavo aprašymo aš labai labai abejoju, kad tu sutvarkei smulkius įbrėžimus ant neparuošto kėbulo pazulinęs su šaiba. O apie poreikius lyg ir pats užsiminei " tiesiog plauti mažiau reikės, ir purvas nekibs".
patikek, apie poliravimą tu tikrai už mane daugiau nežinai, net įvertinant ir tą faktą, jog aš treningus deginu. O tavo prielaidos nemačius, išvis reiškia perdimą į ir taip užterštas marias. Taip kad, sėsk du.
“patikek, apie poliravimą tu tikrai už mane daugiau nežinai” ←
Patikėk, čia tavo supratimas toks pat, kaip inžinerijoje. Ir patikėk, tavo darbas yra kėbulo gadinimas, o ne poliravimas.
" Ir patikėk, tavo darbas yra kėbulo gadinimas, o ne poliravimas. GeraiCha cha" Atrodo suaugęs vyras, bet kalbi kaip vaikas 12 metų. Kad nuspręsti kas yra kėbulo gadinimas, reikia padaryti defektaciją. Bet kad tu darai defektaciją net ne iš nuotraukų(kas irgi yra neleistina) o iš kavos tirščių - tai sveikinu tave ir linkiu tau eiti ten, kur visą gyvenima ir eini (nach.uj)
Gero vaško užvarius, užsipildo tie mikro subraižymai ir atrodo aišku paskui nusiplauna tas vaškas ir viskas išlenda. Bet efektas bus tikrai netrumpesnis ir neprastesnis, nei toks poliravimas
“Na aišku, jei spalva juoda, tai gal sudėtingiau, nes ant saulės matosi ratilai ar pan, bet tokia spalva ale “akrilinė” kaip pvz balta, tai ten realiai švis px nx, tiesiog plauti mažiau reikės, ir purvas nekibs.” Pamozojai taip, kad ratilai nesimato tik todėl, kad balta, kaip pats sakai, nors su lempa pažiūrėjus pats apsiverktum, bet aš kaltas, kad tau pakartoju, ką pats prisiduodi.
Kantai tai turėtų būt be lako jau