Deginau DPF
Kaitinau vakar DPF 4-5 krumplį manualiai užkirtęs
Mano praktika - užkerti ant 3500rpm ir kūreni apie 40-50 km. Porą kartų į mėnesį papraktikuoju, nes pagrindinis važinėjimas mieste pas mane. Nors pagal kompą, mano DPF resursą dar rodo apie 200 kkm.
perdaug sukiu, nevirsyti 3500
gerai, 3 krpm - gerai?
realiai teisme laimetum byla pries musarus,sakytum dpf deginai
o tai kas kiek laiko cia reik taip daryt
o pas tave ans yr?
man atroda kad yra
kazkaip pagal dusles ten,jei kaip tdi i apacia,tada nera,jei tiesiai tada yr.
Priklauso, kaip ir kur važinėji. jei labiau užmiesty ir nebijai anglių duoti, tai nieko ten nereikia. Kai pas mane važiavimas daugiau mieste, tai aš porą kartų į mėnesį. Šiaip kažkas sakė, kartą per savaitę sveika iškūrenti.
dr, užknisantys perdavimai 4’u krumpliu - 140 (kaip ir mažokai autostradoje), 5’u - jau arti 200
dar vienas is pozymiu buna jei duslintuvas suodinas - be, jei blizga - su
pas mane ir tiesus ir blizga
Hm, susimasciau. DPF. Eiti paskaityt vartotojo instrukcijos, ar ne - jei per 50t km nieko apie DPF nesuzinojau?
volva jei neklystu turi dar papildoma bakeli su kazkokiu skysciu dpf filtrui isdegint ir kompas ten automatiskai paleidzia valymo programa…
hako - jo, karta per dvi savaites ivyksta vaziavimas 170 km/h nu ir mieste kas dien pora kart i mazaji redlaina ilendu
LS, pamiršk, dar kurį laiką bus neaktualu
jei iki 05metu tai nera dpf nei pas viena… o siaip tas dpf tik del tarsos, siaip nx jis nereikalingas, ir siulo ji operuot nahren.
Man tai patinka, kai nedvokia ir važiuoji ne dūmais apsipylęs…