Dedes

Dedes

butent sitos puses stopo reikia Nekaltas

Nubaude siandien uz istisine Užsispyręs

nu tai ? Cha cha

tai vis kazkas nu! Juokiasi o tave nubaude?!ne,manes irgi ne,o ji jo,uztai ir giriasi Juokiasi

Cha cha

Reikia pasiskust kamnors Cha cha

100lt?

Paskutini karta susistabde be nei vieno dokumento, be dirzo… sako nu zinai cia siaip isvest masina turetumem,sakau nedidele beda su taksu uz 10lt namo grysiu,suprato kad nelabai noriu duot litu (nes paskutiniai 200 buvo pektadieni,o isgert tai reikia),sako mink nh kol mes nuotaikoj Juokiasi Gerai vo mentai Apkabinimas Gerai Cha cha

o bl,prisiminiau kad ir mane siandien stabde Cha cha vaziavau kirptis krc… tai va,bet siaip sau,ir sviesos ir dirzai,siaip pastabde,patikrino ir vsio.asilas kazkoks Nekaltas

kur kirpaisi?

sanciuose,visada ten

uz kiek kerpa dabar?

grazus golpas Gerai

travetas 75lt teks banke atiduot Mirkt

buciau mentas imciau 30 vietoj banko Cha cha

Jo-ekscelencija | 01-20 19:04 uz kiek kerpa dabar? tokiem ligoniukam kaip tu turetu taikyt zenklias nuolaidas,taip kad nesuk galvos del to Mirkt

ei, o tai labai baudžia, jei pagauna be teisių ir tech. paso? Bardačioke draudimas voliojasi, bet būna, kad piniginę palieku namie Žliumbia

porse ratai

one> ne,mane ne viena kart be nieko pastabde buvo,tiesiog normalei pasneki,jei mentas labai jau nepasitiki,tai per racija duoda uzklausa,i vsio.nu bent man taip buvo,siaip bauda lyg 30lt