Decoupage dezute

Decoupage dezute

Labai labai graži Širdis

labai daili, šiesi, smagi Gėlė Gėlė Gėlė

tiesiog liuks! Gerai[kur dėžutę gavai, atskleisk paslaptį? Nekaltas]

Aciu uz pagyrimus Flirtas Kalatauka forume paklause,ar yra dar gyvu dekupazininkiu,tai nusprendiziau pabaigt sita dezute ir parodyt ŠypsenaDezute man is kazkur atitempe drauge ir padovanojo, as bandziau isgaut is kur gavo, bet nepasake… Bet istikruju tai ta dezute nelabai gerai padaryta… ten viduje yra tokie skirtukai, tai krievi sleivi, stikliukas tas nelabai graziai istatytas… Bet suejo AngelasSenasNaujas parduotuveje dezuciu nemazas pasirinkimas Girtas Bet vistiek nera dezutes arbatai… Gal zinot kur gaut? Drovus

Esu macius dezuciu arbatai ermitaze, bet virsus buvo iremintas stiklas. Labai graziu yra imdeco, bet ten jos be to, kad baisiai brangios, dar ir graziai apdirbtos, tai vargu ar kils ranka dekupazuoti…

jo,ir as imdeco maciau… tu tai tikrai jau nedekupazinciau… NežinauReikes pasizvalgyt ermitaze Vau! Aciu kapuchina Gėlė Tiks man ir su stiklu Cha cha

na papuosalams suetu. labai grazi

Vau!nerealu

~miracle~ arbatos dėžutčių ir aš ieškojau, išvadas jau pateikė kapuchina Gėlė - nekas pas mus čia Žliumbiadrewnianadolina.pl/-c-23_9.html?osCsid=f2bb4d7e8edcab0e2457dde1 202aca84o va Lenkijoje… Jei kas norėtų ko daugiau iš tos parduotuvės, kooperuojamės užsakymui ir ieėkosim, kas parvežtų. Ką?

Kalatauka , puiki mintis Flirtas Vakare grizus isnarsysiu visa puslapi Valio Tikrai tureciau kazka rast Tūsas

Gerai Taip

Nereali. Gerai atrodo jog butu “pirktine”. is tolo nepasakyciau jog tai ranku darbas Gerai Gėlė Gerai Gerai