DAVID BLAINE

DAVID BLAINE

Ar kas nors matet jo triukus ?!

[quote]jei kas nezinot,biski padesiu,cia tas,kuris buvo uzdarytas stikliniam narve,nevalge,tik gere vandeni…jis buvo uzhdarytas ledo luite kazkiek dienu ir ishgyveno…
[/quote]

krc magas…ziuriu per kazaa jo triukus Apakęs ir neisivaizduoju kaip tai imanoma…jei dar nematet,atsisiuskit,apshalsit…

[quote]ji rode kazkada per TV4
[/quote]

Nemaciau arb neprisimenu…Nekaltas

Zinaw tokiGirtas kietas bicas Taip

kazkaip is taip vesu apsalt nesinori
ir siaip tie ‘magai’ netraukia.
keistuolis vienu zodziu Šypsena

JOOOOO ten neimanomus dalykus daro

aj tas psichinis, kur buvo vandeny dxuja, o po to visas isbrinkes kaip kempine neteko samones? Cia retorinis klausimas. Nu kad jis ne magas taj tikrai man atrodo.

maciau ir irgi nepagaunu jo triuku… Nekaltas Kazkaip jo deka pradejau tiket tokaiis dalykaisBaisu

Jo,tas pac…
Katik va dabar maciau vaizdeli,kai jis nuo zemes pakilo…jokiu virviu,nieko…eina shikt…parsisiuskit ish kazos,nepasigailesit!

DAVID Blaine street magic (paieskoj kazos parashykit)…

maciau ir as ta dalyka… bet siaip pats jis sako, kad mazdaug jam tai padaryti sunkiausia… Ir man kazkodel nenuostabu Cha cha Nekaltas

Cha cha mum tai net neimanoma…siaip kai jis tai padare,jam labai pilva pradejo skaudet…

Dar bajeris buvo…paeme moneta…atsikando puse jos…ir ishspjiove…moneta sveika kaip ir anxciau…pzdc,negaliu patiket kaip jis tai padaro…

po tokiu dalykeliu pradedu niekuo nebetiketi,kas vyksta,tai taip unreall!!

as irgi negaliu patiket… Nekaltas Bet siaip esu is tu zmoniu, kurie galvoja, kad nera nieko neimanomo… Nekaltas Bet kas pelieka, kai issirinkta zmogaus korta tai atsiduria kasio kamuolyje, tai kitapus kavines lango…Nekaltas KAME VISA ESME? visur turi buti kazkokia logika Pavargęs Tik cia tos logikos net uzuomazgy nerasta… Suzlugdys mane tokie bajeriai…

neziurejua

tai butinai paziurek…Šypsena Nors siaip jei netiki neimanomais dalykais neziurek… Cha cha Nes as jauciu iki mirties kankinsiuos galvodama KAJP JIS TAI PADARO

esu mates jo triuku ir galiu pasakyt kad tikrai neisdildoma ispudi paliko

as matew ir tikiu Taip

Labai įdomūs jo triukai, tačiau visi jie paaiškinami logiškai, žinau kaip porą jis daro, tačiau tai tėra rankų miklumas ir padejėjų pagalba.

Jei labai įdomu pateiksiu faktus - paprastai per metus mokantis iliuzionistų kortomis mokykloje galima tapti gana profesionaliu kortų meistru bei durninti už pinigus žmonės. O Deividas Bleinas(David Blaine) pats mokėsi apie 10 metų Apakęs, tai jis tapo ypač profesionaliu magu, dėl to yra taip gerbiamas.

Nu va, prisigyriau kiek aš žinau, keikit dabar maneCha cha

Alus

jo zinau sita magaGerai Neblogas toksLiežuvisCha cha