[quote]jei kas nezinot,biski padesiu,cia tas,kuris buvo uzdarytas stikliniam narve,nevalge,tik gere vandeni…jis buvo uzhdarytas ledo luite kazkiek dienu ir ishgyveno…
[/quote]
krc magas…ziuriu per kazaa jo triukus ir neisivaizduoju kaip tai imanoma…jei dar nematet,atsisiuskit,apshalsit…
aj tas psichinis, kur buvo vandeny dxuja, o po to visas isbrinkes kaip kempine neteko samones? Cia retorinis klausimas. Nu kad jis ne magas taj tikrai man atrodo.
as irgi negaliu patiket… Bet siaip esu is tu zmoniu, kurie galvoja, kad nera nieko neimanomo… Bet kas pelieka, kai issirinkta zmogaus korta tai atsiduria kasio kamuolyje, tai kitapus kavines lango… KAME VISA ESME? visur turi buti kazkokia logika Tik cia tos logikos net uzuomazgy nerasta… Suzlugdys mane tokie bajeriai…
Labai įdomūs jo triukai, tačiau visi jie paaiškinami logiškai, žinau kaip porą jis daro, tačiau tai tėra rankų miklumas ir padejėjų pagalba.
Jei labai įdomu pateiksiu faktus - paprastai per metus mokantis iliuzionistų kortomis mokykloje galima tapti gana profesionaliu kortų meistru bei durninti už pinigus žmonės. O Deividas Bleinas(David Blaine) pats mokėsi apie 10 metų, tai jis tapo ypač profesionaliu magu, dėl to yra taip gerbiamas.
Nu va, prisigyriau kiek aš žinau, keikit dabar mane