Daug sms vienoje vietoje (Ko gero daugiausia sms bangoje)

Daug sms vienoje vietoje (Ko gero daugiausia sms bangoje)

atsibodo man kad is 20 temu esanciame ekrane 2-3-5 buna su sms va chia maza tokia kolekcija jei kam maza prisidekit jei kam perdauk neskaitykit vienzo:
Durencios…

1. Guli merga ant takelio,prisigerusi vynelio.Kojos stacios,akys placios,o
    lupytes putlios!Ji troksta tik vieno dalyko - Tave paimti…ir APVEMTI!
  2. As kaisalioju tave i burna. Tu toks kietas ir slapias. Man vis norisi dar ir dar. Man tai patinka. Mano burna kvepes kaip niekada. O, dantu sepetuk!..
  3. Man taip gera ir silta kai sedziu salia taves. Bet tau vis negana. Tu nori kad as kisciau vis daugiau. Ak kada tau zidini uzteks tu nelemtu malku?
  4. As taves vis noriu ir noriu, bet Tu negali buti mano likimo drauge… Kaip man pamirsti Tave, Degtine Tu nelemta?
  5. Matau Tave is toli, matau Tave is arti. Jauciu Tave nuoga, kai Tu cionai guli. Sapnuoju kas nakty, aistringai glaudziu, o pagalve miela tave as myliu!
  6. Atsibundu nakti - nera taves, mano kunas geidzia tavo silumos, visa nakti jauciu tavo kvapa, nervingai ieskau taves. Kur tu, mano pizama?
  7. As noriu taves. Noriu isitempt tave i lova ir tol kankinti, kol tu drebesi, tavo kunas degs karsciu, tu alsuosi, o man bus gera…
  8. Man kazka ikisho…man skauda…Aaa…Man tai pirmas kartas…pagaliau istrauke…visa kruvina…mano pirmaji DANTUKA…
  9. Ateik pas mane, maukis kelnes, kelnaites, ropskis ant manes ir sedek ant manes kol visiskai pasitenkinsi… (Tavo tualetas)
  10. Paimi ji i savo delna, glamoneji, zaidi su juo, jauti kaip jis sudreksta - tau smagu, nes zinai, kad man patinka, kai einant gatve tavo delne paskesta mano delnas…
  11. As svelniai prilieciu tamsia bei dregna skilute, isidrasines as ja apzioju visa. Tada is ten pajuda juodas skystis. Aciu dievui cia alus…
  12. As prisilieciu. Toks karstis uzlieja mane… Ranku net nesinori atitraukti. Taip gera ir malonu, kai tave sildo. Taip gera namie turet metalo gabala - radiatoriu!!!
  13. As svelniai apzioju raudona galiuka, jis toks slidus, toks malonus, as ji laizau, svelniai kanzioju ir megaujuosi. Oi, jis istirpo, pasirodo, tai - Ciupa Ciups.
  14. Ta nakti svieciant menuliui, tu man pasirodei visam grazume. As tave glosciau, buciavau. Kai as iejau i tave, pajutau malonia vesa. Tu nuostabi - sventos Onos baznycia.
  15. Pirmas kartas bus sunkus ir skausmingas, antras - slidziai malonus, trecias - rimtingai profesionalus. O po to tik vienas juokas ciuozineti ledo arenoje!
  16. Mes apsipyle prakaitu abu, pukais aplipe tesem kova, as dejavau, o tu shaukei balsu… i rusi nesem sena lova.
  17. Skaisciai sviete saule. Vienisas vyras stovejo pavesyje ir grozejosi fontanu. Po to letai uzsisagste klyna ir nuejo…
  18. As nezinociau, kaip toliau gyvent, jei pabudus negaleciau paliesti taves ranka, jei negirdeciau tavo snabzdesio ryte, jei kur nors pradingtum, mano … zadintuve!
  19. As ji suspaudziu savo rankose… Jis sutvirteja, pradedu slankioti aukstyn-zemyn… matau, kad jam gera… jis issilieja baltu skysciu… kaip gera melzti karve!
  20. As pamazu atsisedau ant taves ir man taip gera,as bandau tave uzvesti,o tu toke karsta.Mano rankos slysta tavo ikaitusiu kunu…o taip! taip tu mano "Ford Siera"
  21. As trokstu taves! Noriu tai daryti dar ir dar! Isivaizduok - pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame, pagaliau as kaifuoju. As niekad nemesiu rukyt…
  22. Jis slidus, kai ji suslapini, jis rausvas kaip ir mano kunas, jis toks svelnus tarp mano ranku - tai muilas FA kartu su manim duse…
  23. Kaip as ji myliu: paimu svelniai i rankas, prispaudziu prie lupu, apzioju ir ciulpiu, kol isbega jis, skystas ir labai skanus - SVYTURIO ALUS.
  24. Jie visas dienas buvo kartu. Jis ziurejo jai i akis, kuzdejo meilius zodzius. Bet ju meile buvo neimanoma, nes jis tik vargsas piemuo, o ji- paprasciausia karve.
  25. As tau noriu pasakyti viena dalyka, tik pazadek, kad neissigasi, geriau tai isgirsi is manes o ne is ko kito… is tiesu kaledu senelio nera… tik niekam nesakyk.
  26. Tavo forma ideali, tavo oda svelni, tavo kvapas varo mane is proto, tavo akys grazios. Nuo mano prisilietimo tu iskart uzsivedi, tu mano mylimoji Ferrari F50!
  27. Mano kunas svelniai slydo jos pavirsiumi.Pamazu leidausi vis zemiau ir zemiau jos kalneliais.Judejau lygumom.Ji tikrai vienintele ir nepakartojama-mano Tevyne.
  28. Kur esi sianakt, as beviltiskai tages pasiilgau, as noriu jausti tave ant savo nuogo kuno, as turiu eiti miegoti kartu su tavim, kur tu… kvaila pizama?!
  29. Parmetu ja grubiai ant zemes… praskeciu jos kreivas kojas… ir atsigulu ant savo mielos . . . sudedamos lovos!

Anekdotai…
30. Gera uosviene - kaip geras lobis, o geras lobis dazniausiai buna giliai zemeje…
31. Yra 3 girtumo stadijos.1-isitrauki pamyzi pamirsti nukratyti 2-issitrauki nukratai pamirsti nusimyzti 3-pamyzi nukratai, bet pamirsti issitraukti.
32. Turiu kisenini zibintuveli.

• Kisenini? Ir ka tu ten apsvietineji?
  1. Sunau, zinok, kad ne viska gyvenime pasieksi kumsciais. Kartais i rankas tenka paimti didele gera lazda!
  2. Karinis komisariatas skelbia akcija: "Atvesk 5 tokius, kaip tu, ir busi laisvas!".
  3. Sako, kad slykstu ziureti pro rakto skylute. Bat rodyti per skylute visokias slykstynes yra dar blogiau!
  4. Jis buvo geras ir norejo pakeisti pasauli. Bet jis buvo protingas ir pakeite save… Taip pasaulyje atsirado dar vienas nieksas…
  5. Ar tiesa, kad zuvis sveika smegenims?
    Taip, ypac sveika yra zvejyba, ji labai lavina vaizduote.
  6. Vedybos - tai per daug didelis uzmokestis uz veltui isskalbtas kojines.
  7. Ar zinote, kaip buvo israsta viela? Tiesiog du zydai karta varines kapeikos nepasidalino…
  8. Eina blondine gatve ir kas 7 zingsni pasoka i virsu. Kodel? Geria gerima 7UP!
  9. Eina dramblys dykuma, sutinka visiskai nuoga vyra. Praeina ir pagalvoja: "Kaip jis su tokiu mazu straubliuku prasimaitina"
  10. Sedi drambliukas agrastu krume ir mezga dvirati, pro sali skrenda lape ir klausia: "Kiek valandu?" Drambliukas paziurejo i termometra ir sako: "Treciadienis"
  11. Sliauzia gyvate issisketus…
  12. Viena blusa soka. Prieina kita ir sako: -Breikas? -Ne, dichlofosas…
  13. Numire naujasis rusas… Pastate jam paminkla, uzrase "Siuo metu abonentas ne rysio zonoje"
  14. Kulverstukas klausia krokodilo Gienos: -Sakyk, kokios buna razinos - rudos ar rudos su kojytem? -Rudos. -Ot velnias, ir vel tarakonu prisivalgiau…
  15. Naujas rusas gauna SMS: Tete, nuvesk pora baltuju mesku i Sacharos dykuma, nes kitaip geografijos egzamino neislaikysiu…
  16. Eina eziukas nakti, atsitrenkia i kaktusa ir klausia: -Mama, ka tu cia veiki?
  17. Autobuse senukas klausia berniuko: vaikeli, kur vaziuoji? -I Kauna. -O ka ten veiksi? –Islipsiu.
  18. Narkomanas girtuokliui: "Gimes sliauzioti, pasitrauk nuo pakilimo tako!"
  19. Vienas vyras dziugauja: "Man gime sunus! Valio!". O kitas jam sako: "Ko cia rekauji… nors aciu pasakytum
  20. Gaisras ligonineje.Gaisrininkai uzgesino,raportuoja vyr.gydytojui:-Gaisras uzgesintas,bet yra 10 auku.7 dar atgaivinom,3 zuvo.G.isbales: -Bet jus gesinot morga!
  21. 1 blondine klausia kitos-Kokia tavo megstamiausia poza?-Rodeo.-O kas cia per poza?-Nu,atsisedi ant gulincio vaikino ir sakai kad sergi AIDS, o tada jau laikykis.
  22. Eina gatve 2 DJ ir pamato plakata- "DJ-ejai pries narkotikus!". Vienas DJ susimasto ir sako: "Tai cia tipo tas pats, kas bites pries medu ? ? ? . ."
  23. Is narkomano dienorascio: Siandien rukiau zole. Nesamone, kad nuo jos kyla haliucinacijos. Toliau rasyt negaliu, nes zalios kiaules uz ranku tampo
  24. Pirslys suzadetines motinai: -Puikus jaunikis! Isivaizduokit, jis turi wos wiena trukuma: mikcioja. -Ar visada? -Gink diewe! Tik kai kalba!
  25. Kuo Bilas Geitsas skiriasi nuo dievo? -Dievas negalvoja, kad jis yra B. Geitsas.
  26. Skrenda 2 radiatoriai. Vienas paziurejo i termometra ir sako: "As nerukau"
  27. Ismete du i negyvenama sala. -Ziurek, laivas, zmones! Jie cia plaukia! -Tai mesos ziemai prisiruosim.
  28. Susitinka 2 gruzinai: "Zinai Vano, vakar suzinojau, kad fraze ‘Uz vaiku tvirkinima!’ ne tostas, o BK straipsnis…
  29. Nuvaziavo Rytis Cicinas i Afrika ir suprato Afrikos vaikai, kad buna baisesniu dalyku uz bada…
  30. Koks keturkojis geriausias zmogaus draugas? –Fotelis
  31. -Daktare, kuo as sergu? -Veziu. -O jus sakete, kad tai akmenys… -O jis ten uz akmenu.
  32. Visose "Mados" parduotuvese jau galite isigyti pasakisku kilimu- lektuvu. Isvaizda jie niekuo nesiskiria nuo kilimu, o kaina- nuo lektuvu…
  33. -Isvesta nauja biciu veisle: dideles kaip meskos, piktos kaip sunys… -O medu jos nesa? -Nesa, ir dar kaip! Is senuciu turguje atima ir nesa…
  34. Susitinka seimo koridoriuje du deputatai. Ir sako vienas kitam: "Ka, tau irgi nesimiega?"
  35. Atsidare nauja pirtis: 1,2,3-iadieniais ileidziami vyrai, 4,5,6adieniais- moterys. 7adieniais visi isleidziami…
  36. Autobusu vaziuoja mergina su vaikinu ir niekaip nepataiko bilieto i komposteri. Staiga autobusas sustoja ir mergina saukia: "Petrai, greiciau kisk, kol stovi!"
  37. Skambina mergina i radija ir sako: "Vakar radau pinigine su 500$, 600DM ir Gariko Marikiano vizitine kortele. Prasom, pagrokit jam kokia nors gera daina!"
    Meile…
  38. Snaiges plevena vejyje,stingsta nuo salcio sirdis,kas atgaivins ir susildys,tam ledo geles prazys.
  39. Jau zvaigzdutes uz lango mirksi, ir menulis sapnuot jau kviecia. As tariu labanaktis savo mazutei, savo mylimai zvaigzdutei.
  40. As be taves, kaip gele be saules, kaip zuvis be vandens, kaip paukstis be dangaus. As myliu tave ir neisgyvenciau jei netekciau taves.
  41. Gyvenciau tarp tamsaus pasaulio, jei nebutu mylincios sirdies, jei nemyleciau as taves. Nepaliki tu manes nes numirsiu be taves.
  42. As ir tu ir mes kartu. As myliu tave o tu mane. Mes busim kartu tol kol musu sirdys kaip viena, plaks uz abu. As MYLIU TAVE.
  43. Tarp ziauriu gyvenimo verpetu,klajodama as tave sutikau,ir suzaveta Tavo zodzio,karstai tave pamilau!!!
  44. Noreciau… justi tavo kvapa, noreciau… as kas ryt pabust salia taves, noreciau… saule tau nuskinti, noreciau… kad noretum tik manes…
  45. Sianakt as pasiversiu nakties seseliu ir kartu su naktiniais drugiais iskrisiu pro praverta nakciai tavo langa…
  46. Seseliu karalystej mes zaidziam slepynes, aistra, svelnumas, meile paslepti po bejausmem kaukem… ir asara nurieda, tik asaru cia nieks namato…
  47. Jei tavo sirdis butu kalejimas - noreciau buti uzdarytas jame iki gyvos galvos.
  48. As myliu tave nuo zemes iki menulio…
  49. Drugeliui reikalingi sparnai, ledkalniui - saltas vanduo, man - tu.
  50. Meile lyg karas - lengva pradet, sunku baigt, neimanoma pamirst…
  51. As noreciau buti asara - gimes tavo akyse, gyvas riededamas tavo skruostu ir mirstantis tavo lupose…
  52. Tu toks, kurio man… Tu toks, kuris nieko… Tu toks, kad as negaliu… Tu toks mazas, kaip… Bet koks tu bebutum, vis viena esi man…
  53. Kas yra gele be saules, kas yra zeme be be dangaus? Kas esu as be taves, stai kodel tau sakau kad myliu tave.
  54. Jei tu gyvensi simta metu, as noreciau simta metu be vienos dienos, tada man netektu gyvent be taves nei dienos.
  55. Kai saule i jura nugrimsta, tamsa apkabina gatves… Kazko man sirdis neberimsta, galbut, kad ilgiuosi taves…
  56. Kai suvilios tave vaikino akys, o sieloj bus taip gera ir ramu, atmink, kazkas yra pasakes - pamilti lengva, o mylet sunku…
  57. Atsalo ant stalo kava, Uzmigo man meile visa, Mano sirdis dziaugsis ir dainuos, bet niekas to nesuzinos…
  58. Jei pazvelgsiu as aukstyn i tavo dangu, jei silta zvaigzde nukris ant mano ranku, jos keista viltis pateiks man vilti, jog turiu surasti kelia i tavo sirdi.
  59. Grazioji feja, graziom akim…Sapnuok draugus pavargusiom mintim…Prabudus anksti ryte tu pazinsi jausmus, kai svelni sirdies ranka pasibels i tavo namus.
  60. Atejus rudeniui saltam, sustingo laikas trumpam, upes teka vis ramesnes, sirdys tampa vis siltesnes…
  61. Kartais mintimis i rytoju vaziuoju, kartais kaip vaikas kvailioju, kartais tavo varda sapnuoju, kartais tavo zvilgsni medzioju…
  62. Vakaras - tai metas kada viskas nurimsta ir apsigobia meiles skraiste, tada isimylejusios sielos skuba viena pas kita, kad galetu dziaugtis begaline meile…
  63. Labas rytas, mano saule, tikiuosi sapnai buvo saldus ir esi zvali, nes ketinu isbuciuoti tavo gaivu kuna. Buckis, buckis, buckis…
  64. Prieblanda, aplink tyla… tavo lupos, jos jau cia… prisiglaudzia, nuramina, vel uzkaitina, vesina… tam nera jokiu ribu - tai lyg jura be krantu…
  65. Isivaizduok, karsta diena, ledukas slysta tavo krutine. Nors ledas saltas, bet meile tai karsta, be to ledukas mano dantyse!!!
  66. Tu mano meile, dziaugsmas ir svajone, tu mano nuostabus sapnai, myliu tave kaip galima myleti zmogu, myliu tave dabar, o gal ir amzinai!!!
  67. Ant stogo krasto vaiksto miegas. Jo zydros zydros akys ziuri i mane ir mano basos kojos sala, nes vel sianakt miegu vienas!!!
  68. Noriu i tavo glebi beprotiskai noriu… Mintyse karstai tave buciuoju!!!
  69. As uztrenkaiu sirdies vartus ir saugiai paslepiau raktus. Mergyte tik nusisypsojo ir durys jai atsilapojo!!!
  70. Markt akyte, duoks rakyte - pabuciuoti noriu ja! Noriu svelniai apkabinti ir pabust visai salia… Taip arti, jog Tu pajustum mano sirdi plakant Tau… Tau vienai…
  71. Saulute pakilo anxti rytuose, menulis pasiliko giliai po zeme… Kur mano meile? …O ji kazkur laukia, kol rytas ateis ir pazadins vel ja saldziais buciniais…
  72. Noriu apkloti Tave siltais meiles sparnais, apkabinti karstai karstai… Pabuciuoti tyliai tyliai ir svelniai, kad net pavydetu balti angelai!!!
  73. Tu zinai kaip as jauciuos blogai, kodel man nesiseka taip, kodel as vienas visalaik, kodel manes nemyli taip kaip as myliu tave labai!!!?
  74. Tu juk zinai, kad mano sirdutej busi azinai, tu zinai, kad man patinki labai, bet, turbut, nezinai kad man esi reikalinga labai!!!Nes as myliu tave labai…
  75. Tu nezinai, kiek as miegojau, kaip as atrodau ir jauciuos, bet zinok, kad mano mintyse tu busi nuolatos…
  76. Nurimo vejas, visur tylu aplink,girdziu tiktais kaip plaka tavo sirdis arti. Tu susnibzdejai man kazka grazaus, as neistveriau ir pabuciavau!
  77. Saukiu per miegus tavo varda. Sanuoju, kad mes ir vel kartu. Jauciu as vel ta pati jausma, kad be taves gyvent as negaliu!!!
  78. Kiekviena karta atsikeles, as zinau, kad ir tu atsibudai ir nors man salta, mane sildo tavo man jausmai!!!
  79. Gyveni, kad mirtum! Mirsti, kad gyventu kitas. Tokia gyvenio prasme man nepatinka, o su tavim mergyt, mano gyvenimas prasmingas, tik su tavim jauciuos laimingas!
  80. Buk gele, tik ne kiekvieno skinama ir prie sirdies segama!
  81. Begu begu takuciu ir tave drauge kvieciu: susitiksime sapne - pabuciuosi tu mane. O dabar greiciau i lova, eik miegoti, kazanova! Labanakt!
  82. Sianakt dovanoju tau zvaigzdes… juoka is laimingos praeities… kvepiancias svajonemis geles ir dalele liudincios nakties…….saldziu sapnu…
  83. Uzmerk akis, nusisypsok, pajusk kaip as tave buciuoju, ir apie nieka negalvok - sia nakti tau padovanoju…
  84. Ateis tamsi tamsi naktis, o su naktim ir sapnas atkulniuos, kuriame visi man bus vienodi, taciau tave as atpazinsiu is akiø, kuriø pamirsti niekaip negaliu…
  85. Priglusk prie mano lupu ir isbuciuok akis…Sirdis tau tyliai "myliu" pasakys…pajuski siluma sapnu, nes tik per juos teateinu…
  86. Ateik siandien i mano sapna ir as tau parodysiu tiesiausia kelia i zvaigzdes. Leisk tave pajausti ir as visa amzinybe busiu tavo…
  87. Ar zinai kodel sypsosi saule, ko pasaulis toks siandien sviesus? Tai todel, kad margajam pasauly, mes atradom silciausius jausmus!
  88. Atleisk, gyvenime ne taip jau buna, o as nedaug tau blogo padariau… Tad stengiuosi is kelio pasitraukti vien tik todel, kad butu tau geriau…
  89. Atleisk, kad as tave mylejau, atleisk, kad as tave trukdziau, atleisk, kad as tavim tikejau ir tik siandiena viska supratau…
  90. Tavo veido svelnus bruozai, ranku siluma, tavo mintys…Tavo zodziai…Mano vienuma…
  91. Daugel asaru islieta… Daug karstu minciu… Atminimuose belieka… zodziai be raidziu…
  92. Asaru upeliais plaukia dar viena diena,-isejai "sudie" netares - sieloj tustuma…
  93. Kol nesutikau taves, as niekad sito dar patyrus nebuvau - kad ateina meile ir palieka zemej ir sirdy sviesiau!
  94. Trim dalykais pasizymi zmogus:siela,protu ir kunu.Sielos trauka gimdo draugyste,proto trauka-pagarba,kuno trauka-geisma.Susijungus visoms trims gimsta mejle…
  95. Myledami gerimes vien savo paciu sukurtomis iliuzijomis…
  96. As ne viena, o tu vis stovi ir kazko lauki. As vel liudna, bet tu ir vel paguodi mane. As kartais linksma, bet tik kai tu buni salia. Tad niekur neik, liki salia…
    1. Kai asaros uztvindo melynas akis ir nieks nepasakys, kad mano meile niekad jau negris ir liks pasaulis praeity, tol, kol ta asara sirdy paskes toli toli toli…
  97. Jei baltos snaiges kris ant tavo veido, sviesus menulis tau buciuos akis, prisimink, kad kazkur pasauly yra del taves plakanti sirdis!
  98. Ar zinai, kodel saules zuikuciai tokie linksmi? Todel kad siame pasaulyje Tu esi! Ar zinai, kodel menulis ziuri zemes kryptim? I Tave! Jis juk ziuri kartu su manim!
  99. Ar zinai, kodel saules zuikuciai linksmi?! Nes siam pasauly Tu esi!!!
  100. Sutiksiu as tave sapne, apkabinsiu nejucia. Zvaigzdes po kojomis patiesiu, su Tavo lupom susiliesiu. Atsikeliu as ryte, ak, ak, kaip gaila, buvo tai sapne!!!
  101. Saulute pabego kazkur tai toli, mane paskandino giliam liudesy. Man truksta taves, tu nuostabi, noreciau kad butum arciau nei esi…
  102. Noreciau laime dovanot, deja, as pats jos neturiu, karstai noreciau pabuciuot, bet per mobilu negaliu…
  103. Ateis tamsi naktis, visi ramiai miegos, tiktai mana sirdis apie tave galvos…
  104. Kam gyventi, jei gyvenimas trumpas? Kam myleti, jei meile kancia? Kam sakyti, kad myli mane, jei rytoj pasakysi, kad ne?!
  105. O as tikejau tavo meile, tikejau zodziu grazumu, bet visa tai tiktai apgaule, kaip sniegas vasaros laike…
  106. Kiekviena karta saulei nusileidus, Paskestu as graziuose sapnuose, Tu begi auksinius plaukus paleidus, Tutirpsti meiles svajose…
  107. Kai Tu gimei, lijo lietus. Bet tai ne lietus, tai verke dangus. Kad prarado dar viena ANGELELI…
  108. Zuikute!!! Man sirdi sopa nuo jausmu, kuriuos giliai as Tau jauciu! Uzmirsti ju as negaliu, nes mirsiu greitai as be ju.
  109. Buk Tu laiminga, kaip saule patekedama. Buk skaidri, kaip ezero vanduo. Buk saldi, kaip bichiu medus. Tu tik buk… salia manes…
  110. Prasiau Dievo geles - dave darzeli. Prasiau Dievo oboulio - dave soda. Prasiau Dievo medzio - dave miska. Prasiau Dievo meiles - dave tavo telefono numeri…
  111. Zinok kad meile aukso perlas, zinok kad meile paslaptis, zmogus be meiles aklas vergas, o ir gyvenimas tartum naktis…
  112. Tos ilgos naktys be menulio, padangej pilna debesu, bet niekada as netikejau, kad be taves bus taip sunku!
  113. As nezinau, ko liudi mano siela, as nezinau kas paverge mane, man be taves gyventi nebemiela, man be taves pasaulio nebera…
  114. Virs manes zvaigzdetas dangus… pries mane tyli jura… tik kazko man truksta… man truksta taves…
  115. Nusisipsok, uzmerk akis, tegu tai bus tau paslaptis, tokia svelni kaip ta pusnis, kur gime pirmas bucinys…
  116. Pakilo rytmecio vesa ir nusileido ant kalnu rasa. Laselis mazas tu esi kurs zvilga spindi is toli. Noreciau i rankas paimt, priglaust ir svelniai apkabint.
  117. Jei tu butum angeliukas ir gyventum danguje, tai as buciau tas velniukas, kuris gundytu tave.
  118. Padovanok man miela uzmirsta zodi, kazka labai paprasto, kazka visai nereiksmingo, kaip balsa lapo, kuris spali vienas laikosi ant medzio… Padovanok man zodi.
  119. Meile neklausia tavo vardo, ir kiek tau metu nesvarbu… sustoja ji ties tavo langu, ir tyliai sako - ateinu…
  120. Nera vaisto nuo meiles, nebent tik myleti dar labiau…
  121. Norejau draugauti su saule, norejau draugauti su tavim, bet tu buvai ir busi kiaule, geriau draugaut su avim.
  122. Viskis su kola - gerai. Lietus - nuostabu. Seksas - labai gerai. Seksas su tavim - nepakartojamas irodymas, jog verta gyventi…
  123. Kai Tu miegosi, as galvosiu apie Tave, kai Tu eisi, as svajosiu eit salia, kai Tu verksi, as busiu asara tava, kai Tu dziaugsies, as busiu dziaugsmo dalele…
  124. Myleki Tu mane ir ash Tave pamilsiu, Glamoniu svaigulyj paskesime abu… Aistringais buciniais Tave ash apipilsiu, Tereikia Tau tiktai- pashaukt mane vardu.
  125. Kaip ash noreciau Tave visa glamoneti, Uzdegti aistra Tavyje Nebegaliu ramiai ash nusedeti, Nebetelpu ash savyje…
  126. Susipazinom rudeni, o vasara isdziuvo prudas. Be taves gyvenimas atrodytu kaip ****as!
  127. Kiek kainuoja tavo lupos ir nors trecdalis akies? As verkiu kvailai parklupus penkta nakti is eiles… Kiek kainuoja tavo pirstai, tavo rankos, tavo kojos?
  128. Vos pamacius tave mirstu bet veliau vel atsistoju. Jeigu kuno neparduodi, gal nors zvilgsni isnuomotum?
  129. Tikek saule, net tada kai ji nesviecia,tikek meile,net tada kai jos nejauti,tikek laime,net tada kai ji labai labai toli.Siaip tai sypsokis, ryt bus tik geriau!
  130. Kad vel dangus taip skardziai juoktus, primindamas jog tu salia esi, kad nestu man mintis sparnuotas ir leistu jausti kaip siltai mane apkabini…
  131. Kas jaucia meile, o kas ne! Priprask, pasaulyje jau taip yra, kad zmogu nugali aistra, bet jei jo meile amzina, nenugales jos niekas, niekada!
  132. Meile - ji nuveda savo keliu, iskaudina ir palieka… Bet kartais ji suveda du skirtingus zmones!
  133. Nebijok zaizdu- jos uzgyja. Nebijok skausmo- jis praeina. Nebijok mirties- ji neisvengiama. Nebijok meiles- ji butina…
  134. Dabar atsisesk… Atsipalaiduok… Nieko nieko negalvok… Jauti? Kazkas svelniai paliecia tavo lupas… nebijok, tai as tave buciuoju pries miega…
  135. Negaila man, kad zusta meile, negaila man, kad skiriasi keliai, bet gaila kad tave mylejau, o meiles tu nesupratai…
  136. Tavo svelnios rankos mano sirdi apkabino, ilgesiu apdovanojo, naktimis as jas sapnuoju. tavo rankos apkabino apsvaigino…
  137. Draugyste tai zvaigzde, o meile… meile- tai zvake. Zvaigzde nenustoja zibet net ir tada kai zvake sudega…
  138. MEILES RECEPTAS: 200g svieziu jausmu ir 100g aistros. Pridet kuo daugiau buciniu ir sumaisyt su apkabinimais. VARTOTI DVIESE LOVOJE!
  139. Isimyleti tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybes, viskas nusvinta ryskesnem spalvom. Sv. Valentino dienos proga linkiu, kad tos dulkes nespetu nusesti…
  140. Nuo meiles yra visokiu vaistu, taciau nera ne vieno patikimo.
  141. Tegul tau saule sviecia nuostabiausiais spinduliais, menulis tenesa tau laime, tegul tau daug zvaigzdziu rodo tiesu kelia, o vejas tegul atnesa tau meile…
  142. Ryte nevalgiau- galvojau apie tave. Diena nevalgiau- galvojau apie tave. Vakare nevalgiau- galvojau apie tave. Nakti nemiegojau… nes norejau… valgyti:)
  143. Sirdele mano smarkiai plaka, nuo meiles tau esu apakus!
  144. Myleti galima tik viena karta… Ir dar karta… Ir dar karta… Nes gyvenimas tiesiog per trumpas, kad butu galima nemyleti!
  145. Nera meiles be vilties, nera sexo be trinties, nera buckio be liezuvio, o pries miega liulio liulio… LABANAKTIS… zZz…zZz…zZz.
  146. Dusia skesta alkoholy, mano kunas taves nori, mano noras begalinis, stoviu as su apatiniais, nebandyk mano kantrybes, skambink greitai nekankines…
  147. Meile prasideda idealais, o baigiasi – adijalais.
  148. Kai svelnus vejelis praskrisdamas pakuzdes tau mano varda paslapcia, tai zinok, as taves pasiilgau, mintimis skrendu pas tave…
  149. Kada naktis apgaubia zeme ir gesta namuose sviesa, Tave matyt ir jausti noriu, tu mano dziaugsmas ir aistra…
  150. Tu nuostabus… Zavus… Vyliojantis mano sapnas. Noriu, kad jis niekada nesibaigtu…
  151. Labanakt, mano angele aplankysiu tave sapne… Jei pajusi svelnu lyg pukas prisilietima, zinok, kad tai as glostau ir buciuoju tave…
  152. Paliesk mane zvilgsniu-ir as pamilsiu tas akis,O lupas kuriomis buciuosi,sapnuosiu naktimis.Paliesk mane,i savo sapna panardink Ir svelniai svelniai apkabink…
    Angliškos…
  153. Love is name, sex is game, forget the name and play the game…
  154. Once i saw a little star, it seems so nice and bright to my eyes than suddenly you came and gave me this star and i must thank that you there are…
  155. Roses are red, violets are blue. The face like yours must be in the Zoo.
  156. Girl of my dreams, You don’t know what it means, to live my life without. I hope everyday when you pass my way I dare to say:" I Love You".
  157. If a big, fat man creeps into your room late at night and stufs you in a big bag - don’t worry, I told Santa I wanted you for Christmas…
  158. You fat or thin I like you. You tall or small I like you. You rich or poor I like you. I like you… oh f**k… Good-bye. I LOVE YOU.
  159. The fluffy clouds may kiss the sky, the rose may kiss the ****erfly, the morning dew may kiss the grass, but you my friend can kiss my ass!!!
  160. Love is a smiling and shining face, Love is as big as outer space, Love is the wide and clear blue sky, Love is a feeling that makes you cry…
  161. Invitation to Big Bomb party on Saturday night in World Trade Center with Dj BinLaden including his super hit “It Wasn’t Me” supported by America Airlines!
  162. When I was a dog, and you were a flower, I walked over you and gave you a shower…
  163. I`m an Alien, and i have transformed myself into your phone. As you read this I’m having sex with your finger, and i know you like it, cause you’re smiling!
  164. Roses are red … Pickles are green … I love your legs and what’s in between.
  165. There is: Hot-Sex, Fast-Sex, Knuffe-Sex, Safer-Sex, Group-Sex, Lehter-Sex, Telefon-Sex, Cyber-Sex, and for people with your face: "No-Sex"!
  166. When I was a dog, and you were a flower, I walked over you and gave you a shower!!!
  167. A peach is a peach, A plum is a plum, A kiss aren`t kiss, Without some tongue, So open your mouth, Close your eyes, And give your tongue, Some exercise!
  168. Have you seen my heart?.. I wanted to give it to you, but you have already stolen it away…
  169. I close my eyes only for a moment and a moment is gone. All my dreams pass before eyes. Dust in the wind all we are just dust in a wind…
  170. No SMINT - no KISS, no kiss - no LOVE, no LOVE - no SEX, no sex - no BABY, no baby - no PROBLEM. NO SMINT - NO PROBLEM!
  171. I wish I was a china cup from which you drink your tea and every time you take a drink you will be kissing me…
  172. Sex is like NOKIA(connecting people),like NIKE(just do it),like PEPSI(ask for more),like SAMSUNG(everyone is invited)…
  173. We will now update your brain… searching… searching… still searching… sorry, no brain found!..:slight_smile:
  174. This cat is cat a cat way cat how cat to cat make cat an cat idiot cat busy cat for cat 20 cat seconds cat. Now read it without ‘cat’!
  175. Word ADIDAS means: A=All D=Day I=In D=Dream A=About S=Sex. So are you ADIDAS?
  176. The word HELLO means: H=How are you? E=Everything alright? L=Like to hear from you! L=Love to see you soon! O=Obviously miss you… SO Hello!
  177. For the world you are somebody, but for somebody you are the world…
  178. Birdie birdie in the sky Dropped a poppy in my eye I don’t worry I don’t cry I’m just happy cows can’t fly!
  179. bliamba is nice and bliamba is funny. Many people bliamba 4 money! If you think that bliamba is funny - bliamba yourself and save your money!
  180. SOMETIMES YOU SHINE SO BRIGHT, THAT I CAN SEE YOU IN THE NIGHT, YOU ARE THE MEN, AND I BELIEVE THAT YOU’LL BE MINE
  181. LAST MTV NEWS! WORLD FAMOUS RAPER EMINEM bliambaED WORLD FAMOUS šliundra BRITNEY SPEARS! ALSO SHE SAID, SHE LIKED IT! REAL BITHC!
    Rusiškos…
  182. Kazdij den beriosh ty v rot, vodish nezno vzad, vperiod, i gorit v orgazme rot, zidkost belaja techiot, pravda klasnaja naxodka? Ta tvoja zubnaja schiotka…
  183. Tampax babushka kupila, kuda nado pamestila, tianet nitocku starushka, TRACH BABACH, a tam - chlapushka…
  184. Nu vsio malishka, gatovsia, skoro na tebia nadenut derevianuj makentosh i vtvajom dome budet igrat muzika, no tolko ty jejo neuslishesh…
  185. Jeslib ja imel konia eto bilby nomer, jeslib kon imel menia jab naverno pomer…
  186. Zacem liubit, zacem stradat, ved vse puti vidut v kravat. Tak nado s etava nachiat - patom liubit, patom stradat…
  187. Noch! Tysyna! V sadu celujuca dva! Ja tebia liubliu! Ja tebia tozhe! Kak tebia zavut? Serioza! O bliamba, menia tozhe…!
  188. Spi, moja radost, usni. Nogi za sheju zagni, piatkami ushi zakroj - cto, neudobno, rodnoj?:slight_smile:
  189. Nicevo na svete lutse netu, cem nabit travoju cigaretu. Nash kavior- svetusciaja paliana, tam rastiot trava - MARIHUANA
  190. Spi maja radast usni, v morge pagasli agni, Trupi na polkax lezat, muxi nad nimi kruzat, Spi, maja radast, usni, skora tam budes i ti…
  191. Cholodnuju vodku ja abazaju tiopluju vodku ja toze liubliu no esli ta vodka uciobe mesaet da nujeio velniop… uciobu maju!
    Ivairus…
  192. As ir tu mes kartu. Butu buckis, bet tu druckis ir pasiekti negaliu!
  193. Myliu tave, myliu pavesi, myliu ta vieta kur tu nudvesiMirkt
  194. Gera moteris-mokytoja, nes visada sako pakartokim, istvirkusi moteris - kirpeja nes visada sako sekantis, bloga moteris-telefoniste, nes visada sako uzimta…
  195. Plauke zasele per ezereli gir gir gir gar gar gar pyst ir nuskendo :slight_smile:
  196. Lietuviu liaudies ishmintis: Neimk i shirdi to, kas i kisene telpa!
  197. Kas kaip myli: turistas - laikinai, fotografas - objektyviai, gydytojas - mirtinai, medziotojas - zveriskai, stalius - iki grabo lentos…
  198. Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau… -Ir sukure moteri…
  199. Geriausias zmogaus draugas - tai internetas!!!
  200. Meile - lyg lagaminas, nesti sunku, o palikti gaila…
  201. Gyvenimas juokingas-sypsokytes!
  202. Neskubek i savo laidotuves - jos be taves neprasides!!!
  203. Zydra svajone - tureti drauga…
  204. Ispejamasis suvis i galva.
  205. Jeigu sutuoktiniai tyli, reiskia jie turi ka viens kitam pasakyti.
  206. Gyvename tik viena karta. Dar karta as neistverchiau.
  207. Pasiziurejus i jos veida, kazkodel atrode, kad jos kojos kreivos…
  208. Zmogus visuomet turi tureti karsta sirdi ir salto alaus.
  209. Kas butu, jei pasaulyje nebutu vyru? -Gyventu daug laimingu… storu moteru.
  210. Alkoholis plecia ne tik kraujagysles, bet ir rysius.
  211. -Kada studentas panasus i suni? -Per egzamina: akys gudrios, o pasakyti nieko negali…
  212. Tas, kas juokiasi paskutinis, galejo nesuprasti poksto.
  213. Man nera ko su jumis tureti reikalu, nebent uz krumu…
  214. Pesimistas sako: blogiau ir buti negali, o optimistas sako: gali gali…
  215. Pesimistas mato tunelio gale tamsa, optimistas mato tunelio gale sviesa, o realistas mato tunelio gale sviesa ir traukini atvaziuojanti i ji.
  216. Laikrasty sklebimas: ieskau Cicino fanu, rasiu – uzmusiu.
  217. As ne toks kvailas, kaip JUS atrodote.
  218. Kai sudrekini kojas, atsisako gerkle, kai sudrekini gerkle - atsisako kojos.
  219. Moterys medikes geria, kol praranda pulsa, chemikes - reakcija, o fizikes - pasipriesinima…
  220. Pienas tris kartus skanesnis, jeigu tai alus!
  221. Jeigu vakarais valgysite silke su pienu, jusu naujoji suomiska santechnika atsipirks greiciau:)
  222. Kad ir kiek bekratytum, paskutinis lashas vistiek i kelnes…
  223. Tele2 remia X-failus: Rysys Slypi Kazkur Anapus…
  224. As taves noriu… paklaust! Ar tu man pagaliau duosi?.. savo telefona? Nes labai noriu taves… paklausti - kada busim kartu?
  225. Jeigu tau kas nors spardo uzpakali, vadinasi tu stovi priekyje…
  226. Isejau is proto. Grisiu po penkiu minuciu.
  227. DEMESIO!! Nauja Tele2 teikiama paslauga - psichologine pagalba abonentams…
  228. Jeigu norite suzinoti nuo ko mire zmogus, paziurekite ant vainiku uzrasu: nuo zmonos, nuo brolio, nuo giminiu…
  229. Del techniniu neklandumu sviesa tunelio gale laikinai isjungta…
  230. Seksas tai matematika : minus drabuziai, plius lova, padalinti kojas ir kartoti…
  231. Balansi reliatyvumo desnis: minutes trukme priklauso nuo to kurioje tualeto duru puseje esi:)
  232. Jei as buciau angeliukas ir tupeciau danguje, zinociau ka tu myli ir kas vaiksto pas tave.
  233. TELEGRAMA: "Labas, nuvaziavau laimingai, buciuoju. Tavo stogas!!!"
  234. NBA - tai liga panasi i PMS tik ja serga bernai…
  235. Tikroji nekaltybe - tai vienuole, dirbanti prezervatyvu fabrike…
  236. Sia nakty lyja zvaigzdemis, viena zvaigzdute pagavau ir tau. Ji spindes iki ryto ir nusvies tau kelia sapnu labirintuose…
  237. Kuo skiriasi moterys: 8 metu guldai i lova ir seki pasakas, 18 - seki pasakas kad gultu i lova, 48 - seki pasakas kad tik negultu i lova…
  238. Geriausias zmogaus draugas – moteris.
  239. Vaikai - graziausios geles… (Parduodu seklas)
  240. Niekada nepamirsk: tu unikalus, kaip ir visi kiti.
  241. Padovanok man pasnibzdom si pasauli - triuksmingo istverti negaliu. Padovanok man juosta su zvaigzdziu irasais - as vis dar nesuvokiu apie ka jos snabzdasi…
  242. Plikimo procesas - tai kai protingi plaukai palieka durna gava.
  243. Ieskau intymaus. Darbo nesiulyti.
  244. Nesvarbu kad kazka darai netinkamai, gal but tai gerai atrodo.
  245. Jauciuosi kaip Tampax - geroje vietoje, blogu laiku…
  246. Pilnas gyvenimiskos energijos ir su stipriu atliktos pareigos jausmu ant grindu gulejo laimingas PREZERVATYVAS!
  247. Atrask save, atrask viena kelia, viena sirdi… atrask ir niekad niekad nepaleisk…
  248. Isgerkim uz tai, kad pas bernus stovetu (butelis ant stalo), Ir kad mergos jiems duotu (isgert ligi galo).
  249. Tele2 informacija: pranesame, kad jums yra atsiustas didelis saldus sapnas. Siuntini galesite atsiimti bet kurioje lovoje!
  250. Nauji JAV atlikti tyrimai parode, kad asmenys, kuriu sexualinis gyvenimas yra nepilnavertis, laiko mobilius telefonus deshineje rankoje, kai skaito SMS zhinutes.
  251. Sveikiname jus laimejote loterijoje cigonu tautybes vaika. Jei per 14 dienu neatsiimsite laimejimo, atsiusime visa tabora…
  252. Jusu kachiukas visam laikui liks mazas ir pukuotas, jeigu viena karta gerai nugirdisit formalinu…
  253. Sianakt as busiu mazu angeliuku palysiu po tavo pagalve ir ispyldysiu slapciausius tavo norus…
  254. Turek suni drauga,bet ne drauga suni…
  255. Archimedo desnis: skystis patalpintas i kuna, po septyneriu metu eis i pirma klase.
  256. Kas bendra tarp mokytoju ir debesu? Kai jie dingsta, ateina puiki diena.
  257. Kodel visos pasakos baigiasi vestuvemis? Todel, kad po vestuviu baigiasi visos pasakos.
  258. Dievas pasake: gerkit tik viena diena, bet nepasake, kuria. Todel gerkim kiekviena diena, kad nepraleistume tos dienos!!!
  259. Jo buvo labai veslus antakiai. Jie denge visa kuna.
  260. Kas bendra tarp senu automobilio padangu ir 365 panaudotu prezervatyvu? Nieko, buvo Good Year!
  261. Apie ka galvoja pora varliu ir pora isimylejeliu? Neduok dieve, atskris gandras :slight_smile:
  262. Dar 50 gramu - ir ash jau nekilnojamas turtas…
  263. DEMESIO: ish vakaru pakrantes artinasi dideli sapnu debesys. Jie atnesha miega ir grazius sapnus, bei mano palinkejima tau priesh miega… Saldziu sapnu!
  264. Visi mes esame lyg angelai, bet tik su vienu sparnu. Noredami skristi, turime apsikabinti!
  265. Plona karve niekada nebus stirna.
  266. Kada prasides pasaulinis badas? Kai kinieciai prades valgyti sakutemis…
  267. Pranesame, kad jus virsijote nemokamu trumpuju SMS zinuciu kieki. Jei norite atstatyti sia paslauga, meskite tel. i siena ir sakykite "OI…!"
  268. Kas ryta galvoju, kas diena svajoju, kas nakti sapnuoju… SPRITE. Nedaj sebe zasochnut.
  269. Jei esi darbstus kaip bite, stiprus kaip meska, dirbi kaip arklys, namo pareini pavarges kaip suo - tau reikia veterinaro, nes tu - asilas!!!
  270. In vino veritas, in vodka spiritas…
  271. Sveikiname pradejus naudotis Tele2 isankstinio apmokejimo paslauga. Jusu saskaita tuscia, nes man truko duonai ir as pasiemiau visus jusu pinigus uz pokalbius.
  272. Artimiausias kelias i vyro sirdi - skalpeliu per krutines lasta.
  273. Pa litovski voveraite a pa ruski belka, pa litovski dar mergaite a pa ruski cielka.
  274. Kodel moteriai sunku susirasti vyra kuris yra jautrus ir gerai atrodo? -Todel, kad tokie vyrai dazniausiai jau turi drauga.
  275. Vyras begioja paskui moteri kol jo nepagauna.
  276. Mano sazine tokia svari, tokia skaidri, kad jos net nesimato.
  277. Moterys, kurios mano, kad kelias i vyro sirdi eina per skrandi - taiko per aukstai.
  278. Einu tamsia gatve, sutinku kompanija, paprasau uzsirukyti. Guliu… Rukau…
  279. Nenusimink, kad vaikyste prabego, senatveje vel suvaikesi.
  280. Kartais gyvenimas eina ne i prieki, o i uzpakali.
  281. Jei tau zalia akyse, nereiskia, kad atejo pavasaris…
  282. Svarbiausia, kad "kinderis" netaptu siurprizu.
  283. Atejau, pamaciau ir pabegau.
  284. Geriau shuo aviganis nei draugas avigalvis.
  285. Kaip moko Kamasutra: nera padeties be isheities.
  286. Pasaulyje gyvena apie 6 milijardai zmoniu.Is ju dabar apie 31% sedi baruose,29% ziuri televizoriu,25% miega, 15% mylisi ir tik vienas durnelis skaito sia zinute.
  287. Jei i sirdi durys uzdarytos, belskis i kepenis.
  288. Jis keiksmazodziu nevartoja. Jis jais kalba.
  289. Erelis nuo kiaules skiriasi tik puslitriu degtines.
  290. Ir sustojes laikrodis du kartus per para rodo teisinga laika.
  291. Geriau tyla negu byla.
  292. Nera to blogo, ko nesuvalgytu studentas.
  293. Niekas dar nemire nuo impotencijos. Bet ir negime.
  294. Nepjauk sakos, ant kurios niekas nesedi…
  295. Geriau jau saule sviestu nakti, nes diena ir taip sviesu.
  296. Sporto idomybes: negrai tradiciskai pirmauja begime, o baltieji – saudyme.
  297. Barniai seimoje didejimo tvarka:pakeltas balsas,izeidinejimai,asaros,riksmas,antausis,daiktu niokojimas, daiktu metymas pro langa, smugiai,zaizdos, zmogzudyste.
  298. Kas is to, kad pasta ir kramtomoji guma saugo jusu dantis nuo ryto iki vakaro, juos gali ismusti nakti!
  299. Sexe, kaip autosporte, svarbiausia negaileti pinigu gerai ir kokybiskai gumai.
  300. Kad ir kiek bekratytum, paskutinis lashas vistiek i kelnes…
    Eilerastukai…
  301. Tu mano meilute, Tu mano grazute, Tu kaip saules spinduliukas, Tu islik visa laika tokia!
  302. Mes kiekvienas didelis kaip lasas… ir visi su saule artimi… niekada zmogus nebuna mazas… Jeigu jis tik buna savimi.
  303. -Petriuk, kodel nesioji beizbolo lazda, taves gi visi bijo -O be lazdos as visu bijau.
  304. Pasigavus kate stora spyriau ja aukstyn i ora, as kates labai myliu - lai pabuna drugeliu.
  305. Kai nebelieka saules danguje… Kai zeme sapnuose paskesta, o zvaigzdes krinta i rankas… As tyliai ateinu sudrumsti tavo miega… Saldziu sapnu.
  306. Kazkas miegos dar, Kazkur dar lis, Kazkas myls kazka, Kazkas dar pyks, Kazkas tau LABAS RYTAS pasakys.
  307. Obuoliuka kramtau ir galvoju kur tu, jeigu butum kartu puse gautum ir tu.
  308. Gyvenimas nebuvo mano rozem klotas. Ejau spygliais keliu nuklotu, labai retai buvo geru dienu, tai tos del ko taves ir neuzmirstu!!!
  309. Yra meile ir menulis, o be meiles viskas nulis…
  310. Saule skleidzia spinduliuka - bunda mano mazuliukas. Labas rytas tau tariu, nors jau puse keturiu…
  311. Kai uzmerksi akytes ir skaiciuosi avytes, prisiminki ir mane - susitiksime sapne…
  312. Is ryto vejas atsibus,surinks zvaigzdes ir nusines kazkur toli sapnu svajas!Jeigu miegojai ir nieko nematei as lauksiu taves,susapnuok mane ir susitiksim sapne!
  313. Fantazija beribe nunes mane toli, Ten, kur saulute sviecia,Ten kur visi geri!Tave uz rankos svelniai paimsiu as kartu,Kad cia nebutu liudna ir truputi baisu.
  314. Ziemuze uz lango dejuoja, Ir dauzos isiutus audra, Tik mano lengvute svajone Keliauja vistiek pas tave… (saldziu sapnu!)
  315. Ei mergaite kur man duosi, ar ant sieno ar siauduose? Ei durneli ko tu klausi, kur noresi ten ir gausi…
  316. Kefyras kefyras, toks baltas ir tyras, Kaip sniegas, kaip triusis, kaip saltas plombyras, Ir laipsniu jis turi paslepes savy, Isgerk ir pajusi jo jega sirdy…
  317. Nutilo medziai, istustejo gatves. Visur tylu, ramu… Vos girdint istariau labanakt… tikiuosi isgirdai ir tu…
  318. Sapnuoki grazia nakti, kai zvaigzdes zeri aukstai, matyki nuostabu sapna, net tada, kai liudna labai…
  319. Gyvenimas tavo dar ilgas, gyvenimo tik pradzia, gyvenime buki laimingas, o kartais prisimink ir mane…
  320. Nuo sakutes ant sakutes sokineja dvi sirdutes, o kai meile jas pagavo, eme ir pasibuciavo!
  321. Nemylek, kas auksu ziba, kas meile perka pinigais, mylek kas turi meile tyra, ir tave myli ne juokais.
  322. Mylejai tu mergina, dabar tu myli kita, o ta, kuria mylejai, tu pritreskei su plyta.
  323. Nesibuciuok, kai bus tamsu, nes menuliui bus baisu. Jis atnes tau dovanu: maza, plika, be dantu…:
  324. Brendu i sapna, kaip i pusni, tikiuosi rasti ten tave, sapnuok mane, o as tave - taip susitixime sapne!!!
  325. Jau naktis, o o pries miegiuka as siunciu tau bucinuka, jis nutupes ant zanduko palinkes saldaus miegiuko!
  326. Nukrito zvaigzde ant blakstienos, akims pasidare sunku, kaip greitai prabego tos dienos… linkiu tau saldziu sapnu!
  327. Tave as pamaciau, bet pasivyti nesuspejau… Tu nuejai, o as likau, kaip lapas rausvas vejuj…
  328. Kad is dangaus as gaut sparnus galeciau, Ir nestu jie kaip nerami dvasia, Plasnociau as audras iveikes, lekciau, Kur tavo nuostabiu akiu sviesa…
  329. Jei peiliu tau smeigs i sirdi, melsk pagalbos is dangaus. Gal policija ir girdi, bet is kur benzino gaus?
  330. Vilnius - Kaunas - nieks negaunas, as lekiu, nukrito balnas. Kaip noreciau lekt greiciau, pamatyt tave skubiau!
  331. Bijok ne peilio,bijok sakutes…vienas duris keturios skylutes.
  332. …paziurek, aplink tamsu ir visur tiek daug zvaigzdziu… susapnuok pajurio smeli, pasivaiksciok debeseliais…
  333. Kai uzmigs visi mazyliai, as ateisiu tyliai tyliai… I zanduka pabuciuosiu ir kaip sapnas isgaruosiu…
  334. Tamsa uzmigdo, tamsa baugina, tamsa i sapna kelia skina… Uzmiki taip ramiai, uzmik taip tyliai, kaip saule nusileidzia vakarais uz juru, nematomoj tolybej…
  335. Medziu sakos kaip pabuklai, sprogsta pumpuru stebuklai, medumi pakvipo pievos, pienu nusidaze ievos, kiek aplinkui nuostabaus- einam atsigert alaus!!!
  336. Saule leisis, menulis kils. zvaigzdes svies tau i akis, ir gausi laiska nuo manes, kur parasyta, kad nepamirsau taves!
  337. Menuliukas sypsosi issprogines akis, zvaigzdutes nesioja musu mintis, amuras iesko sau nauju auku, o as sakau "saldziu sapnu!"
  338. Man nereikia krintancio lietaus, man nereikia zvaigzdziu, spindincio dangaus… Man tik reikia, kad nakcia tu galvotum apie mane…
  339. Sukasi ratu mano zapo vairas, as lekiu plentu, mano akys zvairos. Pabundu ryte, guzas kaktoje, zapo nebera, mocia bus pikta!
  340. Tuk tuk… ateina sapnas pamazu. Ar dar nemiegi? Negrazu! Pabegs dar sapnas link lauku ir nezinosi, kaip smagu pabusti po saldziu sapnu… Mars i lova! LABANAKT
  341. Lik sveika, sudie, chaliava tele2 salie… ir musu sirdys taip skaudes, kai bebkes saskaita sues… sudie, salie, sudie brangi, tu liksi amziams musu atminty…
  342. Svyti zvaigzdes danguje - jau visi saldziam sapne, kad miegotumei ir tu - as linkiu SALDZIU SAPNU!
  343. Lyg erelis kilnus virs uoleto Kaukazo, tu tupi isdidziai… ant brangaus unitazo.
  344. Ir kalnu virsunem saule nusileido, aplinkui pasidare taip ramu, sirdele mano tyliai plaka linkedama tau saldziu sapnu…
  345. Pazvelk i dangu ten sianakt daug zvaigzdziu. Gal pamatysi ten mane, as ten esu tarp ju. Tiesiog as ieskau ten Taves, nes noriu rast geru draugu…
  346. Susitiko zirnis pupa ir zemyn sijona lupa. -Zirni zirni ka darai?! - Nesijaudink, bus gerai! Is pradziu pupa supyko, bet veliau ir jai patiko…
  347. Kai bus naktis, kai zvaigzdes svies; kai kris ir zeme ir spindes… miegosi TU, miegosiu as, o musu norus vejas nes…
  348. Padovanosiu snaige tau ir pasaka, ir sapna, ir nakti, zvaigzdeta salciu ir ledais… Tik tu nebijok- tu nesusalsi… Uzklosiu as tave siltais sapnais…
  349. Lauke sninga - ziauriai salta, o as - su rogem per asfalta! Zmones prie smilkiniu sau pirstus deda - kiba nusisaut jie zada???
  350. Jei suklysi kada - tu pazvelk i skrendanti pauksti, ar gali paluzti sparnai, kai jaunyste juos kelia i auksti?
  351. Pazvelk i dangu ir pamatysi zvaigzde, palieski sniega ir pajusi salti, uzmergk akis ir pamatysi sapna… SALDZIU SAPNU!
  352. Virs medziu pakilo rausva pilnatis, as tavo ramybe ir tavo naktis. Zvaigzdes isdelioju ant tavo delnu ir nuplaukiu tyliai menulio laivu…
  353. Jaunimelis daug nelaukia, kai gamta myletis saukia, kad nebutu oi oi oi - pirkit sargi "Billy-Boy"!!!
  354. Zingsnis po zingsnio naktis atsitraukia, rytas i skruosta buciuoja tave. Tu dar miegi? Bet gyvenimas laukia… Ant lupu jau zaidzia silta sypsena. Labas rytas!
  355. Uz horizonto saule nusileido, aplinkui pasidare vel tamsu… Tiktai dangui suzibo tukstanciai zvaigzdziu, Kurios tau linki nuostabiu sapnu…
  356. Kada gerimai geri, tu be saiko juos geri! O isejes pamatai, kad siubuoja pamatai!
  357. Naktis zvaigzdziu giedram danguj primete. Ir uzgesino ziburius languos. Tik mano kambary negesta cigarete. Vel negaliu uzmigti. Vel ilgiuos. Ilgiuos taves…
  358. Ilgiuos taves, ilgiuos lyg lengvo vejo. Ateik ir karstus smilkinius paliesk. Ilgiuos taves lyg gurksnio tyro oro. Per nakti prirukytam kambary…
  359. Te sianakt sapnuosis tau saule skaisti, geltoni pieniu laukai, Tebus sianakt sirdele rami, nes as atmink, su tavimi…
  360. Turek svajone didele lyg zeme Ir neaprepiama lyg vasaros dangus. Turek svajone amzina, neramia, Nes be svajones dar nesi zmogus…
  361. Spiat ustalyje igruski, knizki spiat… Ir as einu ten pat…
  362. Toks ramus ir stebuklingas, Bet kartu ir nemirtingas, Vakaras su daug zvaigzdziu, Tiesia taka link sapnu. Duok man ranka ir link ju vel keliausime kartu…
  363. Po dangum tuo paciu, ta pacia lemtimi, Mes ieskosime, rasime lauksime, Visados tolimi, niekados svetimi, Mes lyg pauksciai visad susisauksim…
    Necenzūrines…
  364. Mes uz taika mes uz geri mes ant mokslu BBD.
  365. ejo (kazhkas) panemune panemune panemune, droze pimp… i ramune i ramune i ramune
    pasitaike kadagys kadagys kadagys, ir nusvilo jo pimp… jo pimp… jo pimp…
  366. Jai tu Lietuvis lietuvisko krasto, sik i skyle, o ne ant krasto!
  367. Musu Valdas iškrypėlistas vietoj *pimp…*o kaba rastas,jei jis butu amerikietis vietoj *pimp…*o butu ietis.
  368. Tu ***uka viena syki, Imk pries saule palaikyti, Tavo pimp… taip istys, Visos mergos ji laizys!
  369. Saule sviecia zydi geles as pisuosi kaip paseles, savo birka kaisalioju, o po to apjogurtuoju! Merga verkia neskanu, o man pochui, man smagu! chi chi cha cha!
  370. Atvaziavo miestan cirkas, ten kur zoja ciulpia birkas. Daug zmoniu i ji atejo zojai birku negailejo. Negailejo ir jos klyno, užknisa ja be vazelino!
  371. Vyras kaip azuolas, o pimp… kaip gile…
  372. As mergyte kaip pupa, Ir plati ta mano skylė, As jau kaifo nejauciu, Nors pisuosi su arkliu!
  373. Ciulpk pimp…, gerk kavos, tik nesik ant Lietuvos!
  374. Tankas juokiasi is zaporoziecio - na ir masina, sirdis siknoj. Zaporozietis nepasimeta - pimp… kaktoj…
  375. Vaikas ziuri per tv "Teletabius". Ateina mociute ir sako: -Kai as buvau jauna, tai per tv gyvu spermatozoidu nerodydavo…
  376. As nieko nesakiau kai prisivedei bobu bet kai prisikai i kampa prismaigstei ten degtuku juos uzdegei ir pasakei kad sitas eziukas gyvens su mumis as neiskenciau.
  377. BITEZ yra geroz ir sika medum, o SIRSES yra blogoz ir sika vasku, o KAMANES isvis nesika, todel yra storos ir sako BZZZ…
  378. Mes uz kara mes uz taika, Mes uz alu visa laika, Mes uz seksa mes uz veja, Mes ant mokslu pimp… deje.
  379. Mano batai buvo du. Vienas *****u galu. As su *****u galu niekur eiti negaliu. As ta suda nuvaliau ir i kiema isejau, tik i kiema isejau, vel i suda ilipau!!!
  380. Nieko gero is to *pimp…*o, Nes jau nepisa jis klyno, Jei pradetu jis vel pist, As pradeciau vel ji kist.
  381. Ejau ejau ejau, užknisau užknisau užknisau, verkiau verkiau verkiau, nes vaikas lenda jau…
  382. Eina trys blondines ir pamato ant namo kampo sperma. Pirma palaizo-Tai tikrai ne mano vyro. Antra-Tai tikrai netavo vyro. Trecia-tai tikrai ne is musu laiptines.

NERUSIUOTOS:
Kai tu buvai visai mazytis,Mama lydejo link lovytes,Miegojai tik su meskiuku,linkejai jam saldziu sapnu;Ir as tau linkiu SALDZIU SAPNU, nors tas meskiukas ir nesu!<:

Palieka saule zydru dangu,nes menulis prase!Jis nori Tau padovanoti sapna-koks tik buti gali!(-KietasALDZIU SAPNU!

Kai zvaigzdes mirkcios danguje, Tu po ilgos dienos prigulsi. Tik nepaklyski sapnuose, viename is ju sutiksi Tu mane LABANAKT :-*

Uzmerk akis, nusisypsok, pajusk kaip as tave buciuoju, ir apie nieka negalvok - sia nakti tau padovanoju… LABANAKT…

Menulis sypsosi tau isprogines akis, zvaigzdes skaito musumintis, Amuras iesko savo auku o as sakau tau - saldziu sapnu!

Tyliai sypsosi uz lango menulis, tarsi sektu ka as tau rasau… Kai skaitysi Tu sita zinute, jis taip svelniai sypsosi ir Tau…

Isimyleti-tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybes,viskas nusvinta ryskesnem spalvom.SvValentino dienos proga linkiu, kad tos dulkes nespety nusesti!

Visi mes angelai,bet su vienu sparnu.Noredami pakilti turime apsikabinti.Truksta tiek nedaug-tikzhinoti, ka nori apkabinti… Su Sv Valentino diena!

Meile-transnnferaine kongloferacija,adkvati dualistiniosegmento exkliuzivui.Sexas-dialektine materializmo puse,aboraliska konjugacijos metu! Paprasta ane!!?

As uztrenkiau sirdies vartus Ir saugiai paslepiau raktus.Bet meile tik nusisypsojo ir vartai jai atsilopojo.Su Sv.Valentinu! Daug meiles, kartu ir laimes!!!

Meile -geras isradimas, Meile -velniskas zaidimas, Meile myli, meile daro, Meile i kapus nuvaro!(Laimingo Valentuko) :)*

Zvaigzdetas vakaras uz lango tik sniegas zaidzia su salciu tik vejas kuria nauja daina… Tik tau linkiu saldziu sapnu!

Atmerk akis, jau sviecia saule.Atejo jau nauja diena.Jinai tik laime tegul nesa ir dziaugsmo buna tik pilna!Labas rytas

Vakara apkloja tamsa, dangus prabyla nuostabiu balsu ir kazkas tyliai istare: "As tau graziu sapnu linkiu."

Tu vis dar miegi, o as tau siunciu sypsenele, kad sapnai butu saldesni, o atsikelus apsiniaukusi diena butu sviesesne…:slight_smile:

Nors uz lango vejas ir lietus. Tai netrukdo man sypsotis ir istarti:"Labas rytas" Pabudome ir kelkimes… :slight_smile:

Atmerk viena akyte po to kita. Nueik prie veidrodzio ir nusisypsok sau, ir tada pamatysi, kad su sypsena sekasi viskas geriau . Labas rytas!

Pazvelk i dangu ir pamatysi zvaigzde, palieski sniega ir pajusisalti,uzmerk akis ir pamatysi sapna… Saldziu sapnu!!!

Begu, begu takuciu ir tave drauge kvieciu: susitiksime sapne - pabuciuosi tu mane. O dabar greiciau i lova, eik miegoti, kazanova! Labanakt!:slight_smile:

Spuoguotas Tevynes veidas ir permainingas charakterisnesumazina platoniskos meiles jos atzvilgiu. Visi mes - jos vaikai. Su mamytes gimtadieniu!

Sauute sviecia graziai,menulis spindi nakty balta. Kodel gi pasaulis toks nuostabus?Matyt,tam,kad susapnuotum saldzius sapnus…!Labanakt :slight_smile:

Lektuvas sapnui pasirenges skristi. Prisisekite saugos dirzus ir atsipalaiduokite 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 kylam…Saldzios jums keliones…zZz…zZz…:slight_smile:

Linksmutis saules spinduliukas tyliai nutupe ant tavo skruosto, nusipurte, pasiraze, svelniai pabuciavo ir susnibzdejo: labanaktukas!

Kazdij dien berios ti vrot, vodis niezno vzad-vpiriod, i gorit orgamzie rot, zidkos bielaja ticiot, pravda klasnaja naxodka…? Ta tvaja zubnaja sciotka…

Susapnuok spindinti rasos laseli, kylancia saule wirs juros,waiko delnus,kuriuose meile. Susapnuok gywenima,nes jis zawus ir trumpas…Labanakt

Ir su marguciais, su Velykom. Ir su pirmais pavasario ziedais! Palaiminto prisikelimo ryto! Gyvenimo ir dziaugsmo spinduliais! :slight_smile:

Pazadinus, kas buvo uzmigdyta, Velyku saule patekejo ryta. Prikele zole, medi, geles zieda ir vis linksmiau per dangu rieda… Su Sv. Velykom!

Wiena paklydusi zwaigzdute klaidzioja po beribes erdwes ieskodama kam atnesti sapna. O tu uzsimerk, gal tas sapnasatiteks tau… Labanaktux!

Tik wienintelis saules spinduliukas liks tawo sirdy wisa nakti.Jis saugos tawo sapnus. O ryte pabegs palikes graziausius atsiminimus tawo sirdutej!Labanakt:)

Ar saule, ar sniegas, ar akys uztine, sudauzkim kiausinius or dar po stikline! Su Sv. Velykom!

Labuliukas rytuliukas jau nubudo spinduliukas, smail’as vienas,smail’ai du as good day tau linkiu!

Iseik i lauka…Uzsimerk…Atlosk galva ir atmerk akis…Ar tu matai koks grozis!Atiduodu TAU visa nuostabuji zvaigzdyna…ir visa begale uz jo Saldziu sapnu!

Maloniai spjaunam ant wisu,kurie po du,kurie kartu.mano sirdis linksma lyg wejas,gywenk ir tu ant wisko dejes!Ir vel geriu,wel rukau,ir wien sau as priklausau!

Uz lango zvaigzdes: ne viena, ne dvi, ne trys… Bet tu uzmerk dabar akis ir negalvok isvis, nes tau sirdute pasakys, kad cia saldziu sapnu salis. Labanaktux

Naktis trumpa ir laiko nera.Uzmerk akis,kol saule prasvis.Zvaigzdute maza nunesh vel tave,kur sapnas ramus…,kur tu ir dangus… Saldziu sapnu…

In audzini atsisedzys, as varau kaip dzuku briedzis. Penktu pavaru injungis as vazuoju atsijungis. Nieks many nepabaidzys as gi briedzis, ne gaidzys

Jei skaitai si sms,tai tu man skolinga aistringa bucini,jei istrinsi-audringa nakti,jei isaugosi-pasimatyma.Jei atsakysi-sia nakti neuzmigsi.Tai ka renkiesi

Siunciu Tau balta vanilini bucki su ilgesio razinom, dziugesio glaistu,tikejimo gabaleliais ir nuosirdumo idaru-juo tikiuosi pasaldint TAVO sirdele :slight_smile:

Kas jaucia meile, o kas ne?! Priprask pasaulyje jau taip yra,kad zmogu nugali aistra,bet jei jo meile amzina, nenugales jos niekas niekada.

Niekados niekados niekaados neishdyks antshiknos dobiliukas. Nors yra ten trashos, bet nera ten shviesos ir zhemes gimtos Lietuvos! :))

Menulis nuredejo savo takeliu,saulute jau pabudo - jau sviesu! Tau rytasi - Geros dienos linkiu!!!

Apelsina kremtu ir galvoju,kur tu! Jei butum kartu gautum puse ir tu :slight_smile: Labas Rytas! :slight_smile:

Nors jau puse keturiu bet as lovoje nesu, blyn galvoju kaip atsidurus tenai, as tikiuosi kad glavoji tai pat ir tu ir abu nesam lovoj puse keturiu Lbnkt

! ! ! PRISIDEKIT ! ! !

oho,kaip chia padirbejajApakęs…!!darbshtus vaikinas,darbshtus…nieko nebepridursi…ŠypsenaTaipnu jei kada kokios linksmos sms reikes,taj uzhsuksiu chia pazhiureti…MirktCha cha

shaunuoliz Šypsena

sitas skirelis jau bus itrauktas i mano meniu Gerai saunuolis

dekui uzh tuos zhodzhiu bet papraschiausiai viskas juk kartojasi o chia shita kolekcija surinkta priesh pusmeti jei kas kartojasi tai soory jei kur zhvaigzhdutes tai ne ash kaltas o banga neleidzhianti deti negrazhiu zhodzhiu tikiuosi kad jus rasite tai ko ieshkote

! ! ! P R I S I D E K I T ! ! !

Kad prisidėt reikia nesikartot,kad nesikartot reikia perskaityti Mirkt

1. As taves vis noriu ir noriu, bet Tu negali buti mano likimo drauge… Kaip man pamirsti Tave, Degtine Tu nelemta?Priestaringas

1. Matau Tave is toli, matau Tave is arti. Jauciu Tave nuoga, kai Tu cionai guli. Sapnuoju kas nakty, aistringai glaudziu, o pagalve miela tave as myliu! :slight_smile: Priestaringas

1. Atsibundu nakti - nera taves, mano kunas geidzia tavo silumos, visa nakti jauciu tavo kvapa, nervingai ieskau taves. Kur tu, mano pizama? Coo3R

1. As noriu taves. Noriu isitempt tave i lova ir tol kankinti, kol tu drebesi, tavo kunas degs karsciu, tu alsuosi, o man bus gera… (Su meile, tavo gripas:) Evas

1. Man kaza ikisho…man skauda…Aaa…Man tai pirmas kartas…pagaliau istrauke…visa kruvina…mano pirmaji DANTUKA… :))

2. Ateik pas mane, maukis kelnes, kelnaites, ropskis ant manes ir sedek ant manes kol visiskai pasitenkinsi… (Tavo tualetas) Justele

1. Paimi ji i savo delna, glamoneji, zaidi su juo, jauti kaip jis sudreksta - tau smagu, nes zinai, kad man patinka, kai einant gatve tavo delne paskesta mano delnas… samas

1. As svelniai prilieciu tamsia bei dregna skilute, isidrasines as ja apzioju visa. Tada is ten pajuda juodas skystis. Aciu dievui cia alus…:slight_smile:

1. As prisilieciu. Toks karstis uzlieja mane… Ranku net nesinori atitraukti. Taip gera ir malonu, kai tave sildo. Taip gera namie turet metalo gabala - radiatoriu!!!

1. As svelniai apzioju raudona galiuka, jis toks slidus, toks malonus, as ji laizau, svelniai kanzioju ir megaujuosi. Oi, jis istirpo, pasirodo, tai - Ciupa Ciups:)

1. Ta nakti svieciant menuliui, tu man pasirodei visam grazume. As tave glosciau, buciavau. Kai as iejau i tave, pajutau malonia vesa. Tu nuostabi - sventos Onos baznycia :slight_smile:

1. Pirmas kartas bus sunkus ir skausmingas, antras - slidziai malonus, trecias - rimtingai profesionalus. O po to tik vienas juokas ciuozineti ledo arenoje!

1. Mes apsipyle prakaitu abu, pukais aplipe tesem kova, as dejavau, o tu shaukei balsu… i rusi nesem sena lova :slight_smile:

1. Skaisciai sviete saule. Vienisas vyras stovejo pavesyje ir grozejosi fontanu. Po to letai uzsisagste klyna ir nuejo…

1. As nezinociau, kaip toliau gyvent, jei pabudus negaleciau paliesti taves ranka, jei negirdeciau tavo snabzdesio ryte, jei kur nors pradingtum, mano … zadintuve!:slight_smile:

1. As ji suspaudziu savo rankose… Jis sutvirteja, pradedu slankioti aukstyn-zemyn… matau, kad jam gera… jis issilieja baltu skysciu… kaip gera melzti karve!:slight_smile:

1. As pamazu atsisedau ant taves ir man taip gera,as bandau tave uzvesti,o tu toke karsta.Mano rankos slysta tavo ikaitusiu kunu…o taip! taip tu mano &quot;Ford Siera&quot;

1. As trokstu taves! Noriu tai daryti dar ir dar! Isivaizduok - pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame, pagaliau as kaifuoju. As niekad nemesiu rukyt…

1. Jis slidus, kai ji suslapini, jis rausvas kaip ir mano kunas, jis toks svelnus tarp mano ranku - tai muilas FA kartu su manim duse…

1. Kaip as ji myliu: paimu svelniai i rankas, prispaudziu prie lupu, apzioju ir ciulpiu, kol isbega jis, skystas ir labai skanus - SVYTURIO ALUS:)

1. Jie visas dienas buvo kartu. Jis ziurejo jai i akis, kuzdejo meilius zodzius. Bet ju meile buvo neimanoma, nes jis tik vargsas piemuo, o ji- paprasciausia karve

1. As tau noriu pasakyti viena dalyka, tik pazadek, kad neissigasi, geriau tai isgirsi is manes o ne is ko kito… is tiesu kaledu senelio nera… tik niekam nesakyk

1. Tavo forma ideali, tavo oda svelni, tavo kvapas varo mane is proto, tavo akys grazios. Nuo mano prisilietimo tu iskart uzsivedi, tu mano mylimoji Ferrari F50!:slight_smile:

1. Mano kunas svelniai slydo jos pavirsiumi.Pamazu leidausi vis zemiau ir zemiau jos kalneliais.Judejau lygumom.Ji tikrai vienintele ir nepakartojama-mano Tevyne:)

1. Kur esi sianakt, as beviltiskai tages pasiilgau, as noriu jausti tave ant savo nuogo kuno, as turiu eiti miegoti kartu su tavim, kur tu… kvaila pizama?!

1. Parmetu ja grubiai ant zemes… praskeciu jos kreivas kojas… ir atsigulu ant savo mielos . . . sudedamos lovos!

krc… viskas kopijuota, bet prisidedu prie SMS bazes… Mirkt

1. Noreciau… justi tavo kvapa, noreciau… as kas ryt pabust salia taves, noreciau… saule tau nuskinti, noreciau… kad noretum tik manes… Lapute

1. Sianakt as pasiversiu nakties seseliu ir kartu su naktiniais drugiais iskrisiu pro praverta nakciai tavo langa… shvelnuka

1. Seseliu karalystej mes zaidziam slepynes, aistra, svelnumas, meile paslepti po bejausmem kaukem… ir asara nurieda, tik asaru cia nieks namato… shvelnuka

1. Jei tavo sirdis butu kalejimas - noreciau buti uzdarytas jame iki gyvos galvos. Tadas for Asta

1. As myliu tave nuo zemes iki menulio… Tadas for Asta

1. Drugeliui reikalingi sparnai, ledkalniui - saltas vanduo, man - tu. Tadas for Asta

1. Meile lyg karas - lengva pradet, sunku baigt, neimanoma pamirst… Tadas for Asta

1. As noreciau buti asara - gimes tavo akyse, gyvas riededamas tavo skruostu ir mirstantis tavo lupose… Tadas for Asta

1. Tu toks, kurio man… Tu toks, kuris nieko… Tu toks, kad as negaliu… Tu toks mazas, kaip… Bet koks tu bebutum, vis viena esi man…

1. Kas yra gele be saules, kas yra zeme be be dangaus? Kas esu as be taves, stai kodel tau sakau kad myliu tave. Tadas for Asta

1. Jei tu gyvensi simta metu, as noreciau simta metu be vienos dienos, tada man netektu gyvent be taves nei dienos. Tadas for Asta

1. Kai saule i jura nugrimsta, tamsa apkabina gatves… Kazko man sirdis neberimsta, galbut, kad ilgiuosi taves… jujuba

1. Kai suvilios tave vaikino akys, o sieloj bus taip gera ir ramu, atmink, kazkas yra pasakes - pamilti lengva, o mylet sunku… SUOLIUOJANTIS DZEKAS

1. Atsalo ant stalo kava, Uzmigo man meile visa, Mano sirdis dziaugsis ir dainuos, bet niekas to nesuzinos… Darenas

1. Jei pazvelgsiu as aukstyn i tavo dangu, jei silta &thorn;vaigzde nukris ant mano ranku, jos keista viltis pateiks man vilti, jog turiu surasti kelia &aacute; tavo sird&aacute;Šypsena Darenas

1. Grazioji feja, graziom akim…Sapnuok draugus pavargusiom mintim…Prabudus anksti ryte tu pazinsi jausmus, kai svelni sirdies ranka pasibels &aacute; tavo namusŠypsena Darenas

1. Atejus rudeniui saltam, sustingo laikas trumpam, upes teka vis ramesnes, sirdys tampa vis siltesn&euml;s… Darenas

1. Kartais mintimis &aacute; rytojø vaziuoju, kartais kaip vaikas kvailioju, kartais tavo varda sapnuoju, kartais tavo zvilgsni medzioju… AS

1. Vakaras - tai metas kada viskas nurimsta ir apsigobia meiles skraiste, tada isimylejusios sielos skuba viena pas kita, kad galetu dziaugtis begaline meile… miKas

1. Labas rytas, mano saule, tikiuosi sapnai buvo saldus ir esi zvali, nes ketinu isbuciuoti tavo gaivu kuna. Buckis, buckis, buckis… miKas

1. Prieblanda, aplink tyla… tavo lupos, jos jau cia… prisiglaudzia, nuramina, vel uzkaitina, vesina… tam nera jokiu ribu - tai lyg jura be krantu… wuzzy

1. Isivaizduok, karsta diena, ledukas slysta tavo krutine. Nors ledas saltas, bet meile tai karsta, be to ledukas mano dantyse!!!

2. Tu mano meile, dziaugsmas ir svajone, tu mano nuostabus sapnai, myliu tave kaip galima myleti zmogu, myliu tave dabar, o gal ir amzinai!!! TMarka

1. Ant stogo krasto vaiksto miegas. Jo zydros zydros akys ziuri i mane ir mano basos kojos sala, nes vel sianakt miegu vienas!! TMarka

1. Noriu i tavo glebi beprotiskai noriu… Mintyse karstai tave buciuoju!!! TMarka

1. As uztrenkaiu sirdies vartus ir saugiai paslepiau raktus. Mergyte tik nusisypsojo ir durys jai atsilapojo!!! TMarka

1. Markt akyte, duoks rakyte - pabuciuoti noriu ja! Noriu svelniai apkabinti ir pabust visai salia… Taip arti, jog Tu pajustum mano sirdi plakant Tau… Tau vienai… Lexx 2 Zuiqute

1. Saulute pakilo anxti rytuose, menulis pasiliko giliai po zeme… Kur mano meile? …O ji kazkur laukia, kol rytas ateis ir pazadins v&euml;l ja saldziais buciais… Lexx 2 Zuiqute

1. Noriu apkloti Tave siltais meiles sparnais, apkabinti karstai karstai… Pabuciuoti tyliai tyliai ir svelniai, kad net pavydetu balti angelai!!! Lexx 2 Zuiqute

1. Tu zinai kaip as jauciuos blogai, kodel man nesiseka taip, kodel as vienas visalaik, kodel manes nemyli taip kaip as myliu tave labai!!!? TMarka

1. Tu juk zinai, kad mano sirdutej busi azinai, tu zinai, kad man patinki labai, bet, turbut, nezinai kad man esi reikalinga labai!!!Nes as myliu tave labai… TMarka

1. Tu nezinai, kiek as miegojau, kaip as atrodau ir jauciuos, bet zinok, kad mano mintyse tu busi nuolatos… TMarka

1. Nurimo vejas, visur tylu aplink,girdziu tiktais kaip plaka tavo sirdis arti. Tu susnibzdejai man kazka grazaus, as neistveriau ir pabuciavau! TMarka

1. Saukiu per miegus tavo varda. Sanuoju, kad mes ir vel kartu. Jauciu as vel ta pati jausma, kad be taves gyvent as negaliu!!! TMarka

1. Kiekviena karta atsikeles, as zinau, kad ir tu atsibudai ir nors man salta, mane sildo tavo man jausmai!!! TMarka

1. Gyveni, kad mirtum! Mirsti, kad gyventu kitas. Tokia gyvenio prasme man nepatinka, o su tavim mergyt, mano gyvenimas prasmingas, tik su tavim jauciuos laimingas! TMarka

1. Buk gele, tik ne kiekvieno skinama ir prie sirdies segama ! Donatas

1. Begu begu takuciu ir tave drauge kvieciu: susitiksime sapne - pabuciuosi tu mane. O dabar greiciau i lova, eik miegoti, kazanova! Labanakt! Sauluke

1. Sianakt dovanoju tau zvaigzdes… juoka is laimingos praeities… kvepiancias svajonemis geles ir dalele liudincios nakties…….saldziø sapnu… Mindex

1. Uzmerk akis, nusisypsok, pajusk kaip as tave buciuoju, ir apie nieka negalvok - sia nakti tau padovanoju… Sauluke

1. Ateis tamsi tamsi naktis, o su naktim ir sapnas atkulniuos, kuriame visi man bus vienodi, taciau tave as atpazinsiu is akiø, kuriø pamirsti niekaip negaliu… Mindex

1. Priglusk prie mano lupu ir isbuciuok akis…Sirdis tau tyliai &quot;myliu&quot; pasakys…pajuski siluma sapnu, nes tik per juos teateinu…Labanakt Sauluke

1. Ateik siandien i mano sapna ir as tau parodysiu tiesiausia kelia i zvaigzdes. Leisk tave pajausti ir as visa amzinybe busiu tavo… Sauluke

1. Ar zinai kodel sypsosi saule, ko pasaulis toks siandien sviesus? Tai todel, kad margajam pasauly, mes atradom silciausius jausmus! Sauluke

1. Atleisk, gyvenime ne taip jau buna, o as nedaug tau blogo padariau… Tad stengiuosi is kelio pasitraukti vien tik todel, kad butu tau geriau… sidabryte

1. Atleisk, kad as tave mylejau, atleisk, kad as tave trukdziau, atleisk, kad as tavim tikejau ir tik siandiena viska supratau… Sauluke

1. Tavo veido svelnus bruozai, ranku siluma, tavo mintys…Tavo zodziai…Mano vienuma… Sauluke

1. Daugel asaru islieta… Daug karstu minciu… Atminimuose belieka… zodziai be raidziu… sidabryte

1. Asaru upeliais plaukia dar viena diena,-isejai &quot;sudie&quot; netares - sieloj tustuma… Sauluke

1. Kol nesutikau taves, as niekad sito dar patyrus nebuvau - kad ateina meile ir palieka zemej ir sirdy sviesiau! Sauluke

1. Trim dalykais pasizymi zmogus:siela,protu ir kunu.Sielos trauka gimdo draugyste,proto trauka-pagarba,kuno trauka-geisma.Susijungus visoms trims gimsta mejle… Krista

1. Myledami gerimes vien savo paciu sukurtomis iliuzijomis… Krista

1. As ne viena, o tu vis stovi ir kazko lauki. As vel liudna, bet tu ir vel paguodi mane. As kartais linksma, bet tik kai tu buni salia. Tad niekur neik, liki salia… acwile

1. Kai asaros uztvindo melynas akis ir nieks nepasakys, kad mano meile niekad jau negris ir liks pasaulis praeity, tol, kol ta asara sirdy paskes toli toli toli… acwile

1. Jei baltos snaiges kris ant tavo veido, sviesus menulis tau buciuos akis, prisimink, kad kazkur pasauly yra del taves plakanti sirdis! Mindze

1. Ar zinai, kodel saules zuikuciai tokie linksmi? Todel kad siame pasaulyje Tu esi! Ar zinai, kodel menulis ziuri zemes kryptim? I Tave! Jis juk ziuri kartu su manim! Mindze

1. Ar zinai, kodel saules zuikuciai linksmi?! Nes siam pasauly Tu esi!!! Ermax

1. Sutiksiu as tave sapne, apkabinsiu nejucia. Zvaigzdes po kojomis patiesiu, su Tavo lupom susiliesiu. Atsikeliu as ryte, ak, ak, kaip gaila, buvo tai sapne!!! DAIVUTE

1. Saulute pabego kazkur tai toli, mane paskandino giliam liudesy. Man truksta taves, tu nuostabi, noreciau kad butum arciau nei esi… as

1. Noreciau laime dovanot, deja, as pats jos neturiu, karstai noreciau pabuciuot, bet per mobilu negaliu… Krista

1. Ateis tamsi naktis, visi ramiai miegos, tiktai mana sirdis apie tave galvos… Krista

1. Kam gyventi, jei gyvenimas trumpas? Kam myleti, jei meile kancia? Kam sakyti, kad myli mane, jei rytoj pasakysi, kad ne?! Krista

1. O as tikejau tavo meile, tikejau zodziu grazumu, bet visa tai tiktai apgaule, kaip sniegas vasaros laike…Krista

2. Kiekviena karta saulei nusileidus, Paskestu as graziuose sapnuose, Tu begi auksinius plaukus paleidus, Tutirpsti meiles svajose… pelkinis

1. Kai Tu gimei, lijo lietus. Bet tai ne lietus, tai verke dangus. Kad prarado dar viena ANGELELI… pilietis

1. Zuikute!!! Man sirdi sopa nuo jausmu, kuriuos giliai as Tau jauciu! Uzmirsti ju as negaliu, nes mirsiu greitai as be ju… Lexx

1. Buk Tu laiminga, kaip saule patekedama. Buk skaidri, kaip ezero vanduo. Buk saldi, kaip bichiu medus. Tu tik buk… salia manes… Vytas

1. Prasiau Dievo geles - dave darzeli. Prasiau Dievo oboulio - dave soda. Prasiau Dievo medzio - dave miska. Prasiau Dievo meiles - dave tavo telefono numeri… Tomis

1. Zinok kad meile aukso perlas, zinok kad meile paslaptis, zmogus be meiles aklas vergas, o ir gyvenimas tartum naktis…

1. Tos ilgos naktys be menulio, padangej pilna debesu, bet niekada as netikejau, kad be taves bus taip sunku!

1. As nezinau, ko liudi mano siela, as nezinau kas paverge mane, man be taves gyventi nebemiela, man be taves pasaulio nebera…

1. Virs manes zvaigzdetas dangus… pries mane tyli jura… tik kazko man truksta… man truksta tawes…

1. Nusisipsok, uzmerk akis, tegu tai bus tau paslaptis, tokia svelni kaip ta pusnis, kur gime pirmas bucinys…

1. Pakilo rytmecio vesa ir nusileido ant kalnu rasa. Laselis mazas tu esi kurs zvilga spindi is toli. Noreciau i rankas paimt, priglaust ir svelniai apkabint :**** wuzzy

1. Jei tu butum angeliukas ir gyventum danguje, tai as buciau tas velniukas, kuris gundytu taveŠypsena lita

1. Padovanok man miela uzmirsta zodi, kazka labai paprasto, kazka visai nereiksmingo, kaip balsa lapo, kuris spali vienas laikosi ant medzio… Padovanok man zodi MYLIU MINDZIA

1. Meile neklausia tavo vardo, ir kiek tau metu nesvarbu… sustoja ji ties tavo langu, ir tyliai sako - ateinu… Volare

1. Nera vaisto nuo meiles, nebent tik myleti dar labiau… Meta

1. Norejau draugauti su saule, norejau draugauti su tavim, bet tu buvai ir busi kiaule, geriau draugaut su avim. gabriele

1. Viskis su kola - gerai. Lietus - nuostabu. Seksas - labai gerai. Seksas su tavim - nepakartojamas irodymas, jog verta gyventi…

1. Kai Tu miegosi, as galvosiu apie Tave, kai Tu eisi, as svajosiu eit salia, kai Tu verksi, as busiu asara tava, kai Tu dziaugsies, as busiu dziaugsmo dalele… Ugniuke

1. Myleki Tu mane ir ash Tave pamilsiu, Glamoniu svaigulyj paskesime abu… Aistringais buciniais Tave ash apipilsiu, Tereikia Tau tiktai- pashaukt mane vardu. Šypsena kavenskas

1. Kaip ash noreciau Tave visa glamoneti, Uzdegti aistra Tavyje Nebegaliu ramiai ash nusedeti, Nebetelpu ash savyje… Mirkt kavenskas

1. Susipazinom rudeni, o vasara isdziuvo prudas. Be taves gyvenimas atrodytu kaip ****as! AGNIKE

1. Kiek kainuoja tavo lupos ir nors trecdalis akies? As verkiu kvailai parklupus penkta nakti is eiles… Kiek kainuoja tavo pirstai, tavo rankos, tavo kojos?

1. Vos pamacius tave mirstu bet veliau vel atsistoju. Jeigu kuno neparduodi, gal nors zvilgsni isnuomotum?

1. Tikek saule, net tada kai ji nesviecia,tikek meile,net tada kai jos nejauti,tikek laime,net tada kai ji labai labai toli.Siaip tai sypsokis, ryt bus tik geriau!

1. Kad vel dangus taip skardziai juoktus, primindamas jog tu salia esi, kad nestu man mintis sparnuotas ir leistu jausti kaip siltai mane apkabini…

1. Kas jaucia meile, o kas ne! Priprask, pasaulyje jau taip yra, kad zmogu nugali aistra, bet jei jo meile amzina, nenugales jos niekas, niekada!

1. Meile - ji nuveda savo keliu, iskaudina ir palieka… Bet kartais ji suveda du skirtingus zmones!

1. Nebijok zaizdu- jos uzgyja. Nebijok skausmo- jis praeina. Nebijok mirties- ji neisvengiama. Nebijok meiles- ji butina…

1. Dabar atsisesk… Atsipalaiduok… Nieko nieko negalvok… Jauti? Kazkas svelniai paliecia tavo lupas… nebijok, tai as tave buciuoju pries miega…

1. Negaila man, kad zusta meile, negaila man, kad skiriasi keliai, bet gaila kad tave mylejau, o meiles tu nesupratai…

1. Tavo svelnios rankos mano sirdi apkabino, ilgesiu apdovanojo, naktimis as jas sapnuoju. tavo rankos apkabino apsvaigino…

1. Draugyste tai zvaigzde, o meile… meile- tai zvake. Zvaigzde nenustoja zibet net ir tada kai zvake sudega…

1. MEILES RECEPTAS: 200g svieziu jausmu ir 100g aistros. Pridet kuo daugiau buciniu ir sumaisyt su apkabinimais. VARTOTI DVIESE LOVOJE!

1. Isimyleti tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybes, viskas nusvinta ryskesnem spalvom. Sv. Valentino dienos proga linkiu, kad tos dulkes nespetu nusesti…

1. Nuo meiles yra visokiu vaistu, taciau nera ne vieno patikimoŠypsena

1. Tegul tau saule sviecia nuostabiausiais spinduliais, menulis tenesa tau laime, tegul tau daug zvaigzdziu rodo tiesu kelia, o vejas tegul atnesa tau meile…

1. Ryte nevalgiau- galvojau apie tave. Diena nevalgiau- galvojau apie tave. Vakare nevalgiau- galvojau apie tave. Nakti nemiegojau… nes norejau… valgytiŠypsena

1. Sirdele mano smarkiai plaka, nuo meiles tau esu apakus!

1. Myleti galima tik viena karta… Ir dar karta… Ir dar karta… Nes gyvenimas tiesiog per trumpas, kad butu galima nemyleti!

1. Nera meiles be vilties, nera sexo be trinties, nera buckio be liezuvio, o pries miega liulio liulio… LABANAKTIS… zZz…zZz…zZz.

1. Dusia skesta alkoholy, mano kunas taves nori, mano noras begalinis, stoviu as su apatiniais, nebandyk mano kantrybes, skambink greitai nekankines…

1. Meile prasideda idealais, o baigiasi - adijalaisŠypsena

1. Kai svelnus vejelis praskrisdamas pakuzdes tau mano varda paslapcia, tai zinok, as taves pasiilgau, mintimis skrendu pas tave…

1. Kada naktis apgaubia zeme ir gesta namuose sviesa, Tave matyt ir jausti noriu, tu mano dziaugsmas ir aistra…

1. Tu nuostabus… Zavus… Vyliojantis mano sapnas. Noriu, kad jis niekada nesibaigtu…

1. Labanakt, mano angele aplankysiu tave sapne… Jei pajusi svelnu lyg pukas prisilietima, zinok, kad tai as glostau ir buciuoju tave…

1. Paliesk mane zvilgsniu-ir as pamilsiu tas akis,O lupas kuriomis buciuosi,sapnuosiu naktimis.Paliesk mane,i savo sapna panardink Ir svelniai svelniai apkabink…

nu ka galiu pasakyti? viskas nukopijuota ir vel, bet SMS baze reikalinga… Cha cha Alus

1. Megstu keliauti. Tai galimybe susitikti su naujais zmonemis, atverti nauju miestu vartus.

2. Kur esi sianakt, as beviltiskai tages pasiilgau, as noriu jausti tave ant savo nuogo kuno, as turiu eiti miegoti kartu su tavim, kur tu… kvaila pizama

3. Parmetu ja grubiai ant zemes… praskeciu jos kreivas kojas… ir atsigulu ant savo mielos . . . sudedamos lovos

4. Tavo forma ideali, tavo oda svelni, tavo kvapas varo mane is proto, tavo akys grazios. Nuo mano prisilietimo tu iskart uzsivedi, tu mano mylimoji Ferrari F50!

5. Skaisciai sviete saule. Vienisas vyras stovejo pavesyje ir grozejosi fontanu. Po to letai uzsisagste klyna ir nuejo.

6. Kaip as ji myliu: paimu svelniai i rankas, prispaudziu prie lupu, apzioju ir ciulpiu, kol isbega jis, skystas ir labai skanus - Svyturio alus.

7. As nezinociau, kaip toliau gyvent, jei pabudus negaleciau paliesti taves ranka, jei negirdeciau tavo snabzdesio ryte, jei kur nors pradingtum, mano … zadintuve!

8. Mano kunas svelniai slydo jos pavirsiumi.Pamazu leidausi vis zemiau ir zemiau jos kalneliais. Judejau lygumom. Ji tikrai vienintele ir nepakartojama - mano Tevyne.

9. As ji suspaudziu savo rankose… Jis sutvirteja, pradedu slankioti aukstyn-zemyn… matau, kad jam gera… jis issilieja baltu skysciu… kaip gera melzti karve!

10. As pamazu atsisedau ant taves ir man taip gera,as bandau tave uzvesti,o tu toke karsta.Mano rankos slysta tavo ikaitusiu kunu…o taip! taip tu mano &quot;Ford Siera&quot;.

11. As svelniai prilieciu tamsia bei dregna skilute, isidrasines as ja apzioju visa. Tada is ten pajuda juodas skystis. Aciu dievui cia alus…

12. As trokstu taves! Noriu tai daryti dar ir dar! Isivaizduok - pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame, pagaliau as kaifuoju. As niekad nemesiu rukyt!

13. Tada ji uzlipo ant manes as ja partrenkiau ant sono ir sulaikiau savo glebyje ji spurdejo,maldavo pasigailejimo,bet as buvau grieztas. Dar vienai musei amen.

14. Labas, nuvaziavau laimingai, buciuoju. Tavo stogas.

15. Mes apsipyle prakaitu abu, pukais aplipe tesem kova, as dejavau, o tu shaukei balsu… i rusi nesem sena lova.

16. Ateik pas mane, maukis kelnes, kelnaites, ropskis ant manes ir sedek ant manes kol visiskai pasitenkinsi… Tavo tualetas.

17. As taves noriu… paklaust! Ar tu man pagaliau duosi?.. savo telefona? Nes labai noriu taves… paklausti - kada busim kartu?

18. Jie visas dienas buvo kartu. Jis ziurejo jai i akis, kuzdejo meilius zodzius. Bet ju meile buvo neimanoma, nes jis tik vargsas piemuo, o ji- paprasciausia karve.

19. As svelniai apzioju raudona galiuka, jis toks slidus, toks malonus, as ji laizau, svelniai kanzioju ir megaujuosi. Oi, jis istirpo, pasirodo, tai - Chupa Chups.

20. Norejau tik paklausti, ar negaleciau pora dienu pas tave pagyventi. Visi tokie ant manes pikti, o man taip reikia draugo.

21. As prisilieciu. Toks karstis uzlieja mane… Ranku net nesinori atitraukti. Taip gera ir malonu, kai tave sildo. Taip gera namie turet metalo gabala - radiatoriu.

22. 1 kartas sunkus ir skausmingas, 2 kartas-slidziai malonus, 3 ritmingai profesionalus, o po to tik vienas juokas ciuozineti ciuozykloje!

23. Ta nakti svieciant menuliui tu man pasirodei visame grazume,as tave glosciau,buciavau. Kai as iejau i tave pajutau malonia vesa,tu nuostabi - Sv.Onos baznycia.

24. As tau noriu pasakyti viena dalyka, tik pazadek, kad neissigasi, geriau tai isgirsi is manes o ne is ko kito… is tiesu kaledu senelio nera… tik niekam nesakyk.

25. Jis slidus, kai ji suslapini, jis rausvas kaip ir mano kunas, jis toks svelnus tarp mano ranku - tai muilas FA kartu su manim duse…

26. Paimi ji i savo delna, glamoneji, zaidi su juo, jauti kaip jis sudreksta - tau smagu, nes zinai, kad man patinka, kai einant gatve tavo delne paskesta mano delnas…

27. Man kazka ikisho…man skauda…Aaa…Man tai pirmas kartas…pagaliau istrauke…visa kruvina…mano pirmaji DANTUKA…

28. Matau Tave is toli, matau Tave is arti. Jauciu Tave nuoga, kai Tu cionai guli. Sapnuoju kas nakty, aistringai glaudziu, o pagalve miela tave as myliu!

29. As taves vis noriu ir noriu, bet Tu negali buti mano likimo drauge… Kaip man pamirsti Tave, Degtine Tu nelemta?

30. Ryte nevalgau - apie Tave galvoju, diena nevalgau - apie Tave galvoju, vakare nevalgau - apie Tave galvoju, nakti nemiegu - valgyti noriu.

31. Pilnas gyvenimiskos energijos ir stipriu atliktos pareigos jausmu, ant grindu gulejo panaudotas prezervatyvas.

32. As esu ateivis pasivertes tavo telefonu, kada tu skaitai sia zinute as myliuosi su tavo pirstu. As zinau tau tai patinka nes tu sypsaisi Šypsena

33. As esu gremlinas ir as gyvenu tavo telefone. Kiekviena karta kai tu skaitai sia zinute as myliuosi su tavo SIM kortele. Prasau idek dar viena.

34. Gali nupirkti nama, bet ne namus. Gali nupirkti laikrodi, bet ne laika. Gali nupirkti seksa, bet ne meile. Tai geriau visus $ atiduok man.

35. As esu zmogzudys… As zudau zmones uz pinigus… Tu esi mano draugas as tave nuzudysiu uz dyka!

36. Vaikysteje mane aplanke angelas. Jis sake ispildys mano nora ir liepe pasirinkti: arba labai dideli &quot;daikta&quot;, arba gera atminti. Neatsimenu, ka pasirinkau…

37. Neatsisuk! Ar uzuodi mane? Apsirikai! As tavo telefono ekrane :*

38. As trokstu taves.Noriu tai daryti dar ir dar,isivaizduok pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame,pagaliau as kaifuoju…as niekad nemesiu rukyt.

39. As noriu taves ,noriu kankinti tave tol kol tu drebesi,degsi is karscio,rusensi P.S ( su meile gripas).

40. Zavumas… Nuostabumas… Grazumas… Issilavinimas… Gerumas… O jau akiu neapsakomas grazumas. Bet uzteks cia apie mane, kaip tau sekasi?

41. Bitutes tai daro,pauksciukai tai daro,drugeliai tai daro,ir mes galime tai daryti,PAMIRSK,mes niekada neismoksim…skraidyti

42. Jei istrinsi sia zinute - tu mane myli, jei issaugosi - tu manes nori. Jei persiusi kam nors - manes pasiilgai. Jei nezinai ka dabar daryti - tu man priklausai. Ka darysi?

43. Mano ranka nuslysta zemyn ir paliecia tai, ko visai nenorejo!..jis stovi… o kodel jis neina? Teks nest pas meistra! Gal pagaliau zinosiu kiek valandu!

44. Jei kada nors mane paliksi-daryk tai lietuje,-kad niekas nematytu mano asaru.

45. kai as ziuriu i tave ir matau tik tavo nuoga kuna,kuri isbuciuoju as karstai nors tai yra tik sapnai vistiek myliu tave labai!

46. Kada bedoj ar liudesy jokiu vilciu nelieka, einu gatve ir mintyse matau tave be nieko…

47. Ar tu noretum su manimi…vertikaliai…,o paskui horizontaliai…prie ryskios sviesos,judant pastoviu ritmu;aukstyn-zemyn,aukstyn-zemyn…dazyti sienas?

48. tu gulėsi lovoje tu dejuosi tu prakaituosi tau bus gera galiausiai tu suprasi kad tai buvau aš: SU meile tavo gripas!

49. as ant taves pykstu ir niekada neatleisiu.tu man sakei,kad braskes raudonos…tai va prisivalgiau boruziu!

50. mano rankos troksta paliesti tavo oda,lupastroksta pajusti tavo salduma,akys geidzia matyti kaip istirpsti mano gleby.Mano mielas sokoladini meskiuk!..

51. ateik pas mane, maukis kelnes, maukis glaudes, sesk ant manes ir sedek tol kol visiskai pasitenkinsi…su meile tavo klozetas

52. As tave myliu,dievinu,kai tu eini i mane as susylu.Mes susiliejame,tu kaitini mane,tu mane uzdegi.As taves noriu dar ir dar.TU MANO MIELOJI DEGTINE!

53. Vakaras…Ji guli nuoga ant stalo…Jos kojos praskestos i virsu… As ziuriu ir galvoju ar uzteks tos vistos visai musu seimai?

54. As guliu cia vienas taip pasiilges taves,as taip noriu liesti tavo nuoga kuna,kojas,kakla,krutine.Jausti tavo jauduli,kai lieciu tave. P.S tavo ranksluostis

55. Bitutes tai daro, pauksteliai tai daro, drugeliai tai daro ir mes galime tai daryti… PAMIRSK…mes niekada neismoksim skraidyti!!! -

56. As noriu taves, noriu isitempti tave i lova ir kankinti kol tu drebesi!Tavo kunas degs karsciu, man bus gera…Su meile GRIPAS Šypsena

1. Pasaulyje gyvena milijardai zmoniu, 20% dabar ju miega, 40 % dirba, 12% valgo, 22 % mylisi, 6% ilsisi ir tik vienas durnelis skaito sita zinute…
  2. Lyg erelis kilnus virs uoleto Kaukazo, tu sedi isdidziai… tualete ant unitazo.
  3. Nauji JAV atlikti tyrimai parode, kad asmenys, kuriu sexualinis gyvenimas yra nepilnavertis, laiko mobilius telefonus deshineje rankoje, kai skaito SMS zhinutes.
  4. Mylejai tu mergina, dabar tu myli kita, o ta, kuria mylejai, tu pritreskei su plyta Šypsena
  5. Kai gros ant lango patefonas ir sode obelys zydes,tu bliausi kaip bekonas ir spausi mobiliaka prie sirdies…
  6. Jei esi darbstus kaip bite,stiprus kaip meska,dirbi kaip arklys,namo pareini nuvarges kaip suo-tau reikia veterinaro,nes tu-asilas
  7. Nauji atlikti tyrimai parode,kad asmenys,kuriu seksualinis gyvenimas yra nepilnavertis laiko tel. desineje rankoje kai skaito zinutes
  1. Kai bus naktis ir zvaigzdes svies… Kai kris i zeme ir spindes… Miegosi tu, miegosiu as, o musu norus vejas nes. Saldziu sapnu…
  2. Kai nebelieka saules danguje… Kai zeme sapnuose paskesta, o zvaigzdes krinta i rankas… As tyliai ateinu sudrumsti tavo miega… Saldziu sapnu Šypsena
  3. Kai uzmerksi akytes ir skaiciuosi avytes, prisiminki ir mane - susitiksime sapne…
  4. Is Ryto vejas atsibus, surinks zvaigzdes ir nusines kazkur toli sapnu svajas! Jeigu miegojai ir nieko nematei as lauksiu taves, susapnuok mane ir susitiksim sapne!
  5. Ziemuze uz lango dejuoja, Ir dauzos isiutus audra, Tik mano lengvute svajone Keliauja vistiek pas tave… (saldziu sapnu!)
  6. Nutilo medziai, istustejo gatves. Visur tylu, ramu… Vos girdint istariau labanakt… tikiuosi isgirdai ir tu…
  7. Sapnuoki grazia nakti, kai zvaigzdes zeri aukstai, matyki nuostabu sapna, net tada, kai liudna labai…
  8. Jau naktis, o o pries miegiuka as siunciu tau bucinuka, jis nutupes ant zanduko palinkes saldaus miegiuko!
  9. Nukrito zvaigzde ant blakstienos, akims pasidare sunku, kaip greitai prabego tos dienos… linkiu tau saldziu sapnu!
  10. …paziurek, aplink tamsu ir visur tiek daug zvaigzdziu… susapnuok pajurio smeli, pasivaiksciok debeseliais…
  11. Kai uzmigs visi mazyliai, as ateisiu tyliai tyliai… I zanduka pabuciuosiu ir kaip sapnas isgaruosiu…
  12. Tamsa uzmigdo, tamsa baugina, tamsa i sapna kelia skina… Uzmiki taip ramiai, uzmik taip tyliai, kaip saule nusileidzia vakarais uz juru, nematomoj tolybej…
  13. Menuliukas sypsosi issprogines akis, zvaigzdutes nesioja musu mintis, amuras iesko sau nauju auku, o as sakau &quot;saldziu sapnu!&quot;
  14. Man nereikia krintancio lietaus, man nereikia zvaigzdziu, spindincio dangaus… Man tik reikia, kad nakcia tu galvotum apie mane…
  15. Tuk tuk… ateina sapnas pamazu. Ar dar nemiegi? Negrazu! Pabegs dar sapnas link lauku ir nezinosi, kaip smagu pabusti po saldziu sapnu… Mars i lova!! LABANAKT
  16. Svyti zvaigzdes danguje - jau visi saldziam sapne, kad miegotumei ir tu - as linkiu SALDZIU SAPNU!
  17. Ir kalnu virsunem saule nusileido, aplinkui pasidare taip ramu, sirdele mano tyliai plaka linkedama tau saldziu sapnu…Šypsena
  18. Padovanosiu snaige tau ir pasaka, ir sapna, ir nakti, zvaigzdeta salciu ir ledais… Tik tu nebijok- tu nesusalsi… Uzklosiu as tave siltais sapnais…
  19. Pazvelk i dangu ir pamatysi zvaigzde, palieski sniega ir pajusi salti, uzmergk akis ir pamatysi sapna… SALDZIU SAPNU!
  20. Ateik siandien i mano sapna ir as tau parodysiu tiesiausia kelia i zvaigzdes. Leisk tave pajausti ir as visa amzinybe busiu tavo…
  21. Virs medziu pakilo rausva pilnatis, as tavo ramybe ir tavo naktis. Zvaigzdes isdelioju ant tavo delnu ir nuplaukiu tyliai menulio laivu…
  22. Uz horizonto saule nusileido, aplinkui pasidare vel tamsu… Tiktai dangui suzibo tukstanciai zvaigzdziu, Kurios tau linki nuostabiu sapnu…
  23. Te sianakt sapnuosis tau saule skaisti, geltoni pieniu laukai, Tebus sianakt sirdele rami, nes as atmink, su tavimi…
  24. Sianakt as pasiversiu nakties seseliu ir kartu su naktiniais drugiais iskrisiu pro praverta nakciai tavo langa…
  25. Grazioji feja, graziom akim…Sapnuok draugus pavargusiom mintim…Prabudus anksti ryte tu pazinsi jausmus, kai svelni sirdies ranka pasibels į tavo namusŠypsena
  26. Begu begu takuciu ir tave drauge kvieciu: susitiksime sapne - pabuciuosi tu mane. O dabar greiciau i lova, eik miegoti, kazanova! Labanakt!
  27. Sianakt dovanoju tau zvaigzdes… juoka is laimingos praeities… kvepiancias svajonemis geles ir dalele liudincios nakties… saldziu sapnu…
  28. Uzmerk akis, nusisypsok, pajusk kaip as tave buciuoju, ir apie nieka negalvok - sia nakti tau padovanoju…
  29. Priglusk prie mano lupu ir isbuciuok akis…Sirdis tau tyliai &quot;myliu&quot; pasakys…pajuski siluma sapnu, nes tik per juos teateinu…Labanakt
  30. Dun dun dun,isileik mane vidun…As esu labai saldus i stebukla panasus.Ateinu,kai jau tamsu ,vadinuosi as sapnu. - atsiuntė Renata
  31. Toks ramus ir stebuklingas, Bet kartu ir nemirtingas, Vakaras su daug zvaigzdziu, Tiesia taka link sapnu. Duok man ranka ir link ju vel keliausime kartu…
  32. Labanakt, mano angele aplankysiu tave sapne… Jei pajusi svelnu lyg pukas prisilietima, zinok, kad tai as glostau ir buciuoju tave…
  33. Dabar atsisesk… Atsipalaiduok… Nieko nieko negalvok… Jauti? Kazkas svelniai paliecia tavo lupas… nebijok, tai as tave buciuoju pries miega…
  34. Kai tu buvai visai mazyte,mama lydejo link lovytes.Miegojai tu su meskiuku,linkejai jam saldziu sapnu.Tad palinkeki man saldziu sapnu,nes tas meskiukas as esu! - atsiuntė misi
  35. Net naktimis kai ner taves,dvi pagalves salia dedu.Viena is ju tai mano meile apglebus ja as uzmiegu…LABANAKTIS - atsiuntė Jovita
  36. &quot;Omnitel&quot; informuoja kad jums yra atsiustas didelis ir saldus sapnas,kuri galite atsiimti betkurioje lowoje!nedelskite sapnu kiekis ribotas!- atsiuntė Julik
  37. Pakilo rausva pilnatis,tai tavo ramybe ir tavo naktis.Zvaigzdes ishdelioju ant tavo delnu ir tyliai tau ishtariu-saldziausiu sapnu! - atsiuntė Ingutia
  38. Susapnuok spindinti rasos laseli,kylancia saule virs juros,vaikos delnus,kuriuose meile.Susapnuok gyvenima nes jis zavus ir trumpas…labanktukas - atsiuntė Ingutia
  39. Ant stogo krasto vaiksto miegas, jo zydros, zydros akys ziuri i mane ir mano basos kojos sala, nes sianakt vel miegu viena.Labanakt. - atsiuntė Eglė
  40. Siunciu Tau pacia karsciausia savo sapnu zvaigzdute,kuri Tau svelniai ikas i ausyte ir tyliai istarsKietasaldziu sapnu… Labanakt.- atsiuntė Henrikas
  41. Nerimo gatves, negirdet nei balso. As veltui ieskau zvligsniu - nuobodu. I tavo sapna tyliai pasibelsiu ir visa nakti busime kartu. Saldziu sapnu! - atsiuntė Henrikas
  42. Kazkur vidurnaktis…Medziai nubunda…Kazkas vidurnakti kelio neranda…Kazkas Tau tylia pasaka seka apie meile nebylia…Kazkas sianakt sapnuos Tave.Labanakt - siuntėjas Laurynas
  43. Saule leisis,menulis kils,zvaigzdes svies tau i akis,ir gausi laiska nuo manes.Labanaktukas!! - atsiuntė Mantas
  44. As isakau tau susapnuoti zmogu,kuris uzvalde tavo svajones, veiksmus, mintis! Sis sapnas tau tikrai nebus nuobous, nuo jo tik dar labiau ims plakt sirdis… - atsiuntė Agata
  45. Kai tu miegi tavo zodziai nemiega,oatskrenda pas mane,klausosi mano alsvimo ir kada istarsiu tavo varda.Ryte grysta pas tave ir tik tau praverus burna kalbeti puola taves buciuoti.Ar apsimoka laukti ryto? Labanakt. - atsiuntė Alina
  46. Nakti,kai nera taves,2 pagalves greta dedu,viena is ju tai mano meile-apglebes ja as uzmiegu… - atsiuntė Alina
  47. Jauciu tau salta,tu drebi,noreciau but salia ir susildyti tave,palydėt tave i lova ir atsigult salia…Šypsena) - atsiuntė Justė
  48. Is dangaus as nukrisciau snaige ir svelniai pabuciuociau tave, po akimirkos virsciau lasu kristoliniu, kuris amziais spindėtu ant lupu tavu - siuntėjas nežinomas
  49. Saule jau paniro vakaruose,vejas vel nurimo pakalnese.Tik mana siedis negali but rami,kol zinau,jog TU salia nesi… Labanaktukas sirdele. - atsiuntė Railton
  50. Jauciu tau salta,tu drebi,noreciau but salia ir susildyti tave,palydėt tave i lova ir atsigult salia…Šypsena) - atsiuntė Justė
  51. Kai tu buvai visai mažytis,mama lydėjo link lovytės.MirktMiegojai tu su meškiuku,linkėjai jam SALDŽIŲ SAPNŲ.Mirkt - atsiuntė siva
  52. KAI SAULE PASKES JUROS GLEBY,O DANGUJE ISIZIEBS TUKSTANCIAI ZVAIGDZIU.ATEISIU AS SU VAKARO VESA APKABINT I SKRUOSTA PABUCIUOT IR TYLIAI TAU ISTART SALDZIU SAPNU - atsiuntė vaida
  53. Kai nebelieka saules danguje… Kai zeme sapnuose paskesta, o zvaigzdes krinta i rankas… As tyliai ateinu sudrumsti tavo miega… labanakt - atsiuntė ilma
  54. Neimanoma noru begalybeje padeti taska,bet kartais,po nelinksmos dar nesauletos dienos,juos galvoti smagiau nei skaiciuoti pries miega avis… Labanaktukas - atsiuntė Braskaite
  55. Naktis karaliene,o mes jos tarnai.Ka ji pasako,ta ir darai.Siainakt ji liepia uzmerkt akeles ir pasinert i gilias svajones…- atsiuntė inga
  56. au- mano meile tyra, begaline aistra, kaip noreciau dabar buciuoti tave. Tavo sapnas. - atsiuntė Violeta
  57. MINKSTUCIAI ATBEGO SAPNELIAI,SVELNUCIAIS SVELNUCIAIS SPARNELIAIS.BUCIUOJA TAVE I SKRUOSTUKA IR TARIA SVELNIAUSIA ZODUKA…LABANAKT . - atsiuntė lady
  58. SIANAKT SAPNUOKI MANO VEIDA, MANO LUPAS IR AKIS.TA GILU GILU ZVILGSNI, KURIS KARSTESNIS NEI UGNIS!!! . - atsiuntė lady
  59. Tai pavasarine naktis, kai pildosi norai ir troshkimai, tai tawo gyvenimo atbudimo naktis, kai shirdi uzhlieja pavasario shiluma… labanakt Šypsena* - atsiuntė wera
  60. dun dun isileisk mane vidun as esu labai saldus i stebukla panasus ateinu kai jau visai tamsu vadinuos as sapnu!!! SALDZIU SAPNU! - atsiuntė Gintė
  61. Kai uzmigs laukai ir pievose prades grot svirpliai,zvaigzdes danguje parodys man kelia pas tave,as ateisiu ir isvesiu tave kur grazu,kur gyvena svajones-i sapnus! - atsiuntė Aurytė
  62. Ateik is ryto atnesk man pusryciams save,ateik is ryto as pasipuosiu nuogume…Iseik is proto pasiimk mane…Linkiu tau susapnuoti tai sianakti sapnuose…Saldziu sapneliu… - atsiuntė Rainbow
  63. Tavo akyse matau zvaigzdes,Veda jos mane i gilu sapna,Tavo plaukuose jauciu geles,Tas,kurios apsuko mano galva:* - atsiuntė Zenkinas
  64. Brendu i sapna kaip i pusni.Tikiuos ramybe rasti ten.sapnuok ir tu grazius sapnus.Tik jie sujungti gali mus.Sapnuok mane,o as tave-taip susitiksime sapne. - atsiuntė ruta
  65. Jei tu panoresi,as atsidursiu ant tavo miego slenkscio,stovesiu ir ziuresiu i tave.Tu noresi mane paliesti,bet negalesi,nes busiu tavo sapne…Šypsena - atsiuntė Undine
  66. Sapnu saldziu,sapnu spalvotu…Sapnu graziu,ir niekad nesapnuotu…Uzmerk akis,ir nieko negalvok,dabar naktis,todel saldziai miegok… - atsiuntė Karolina
  67. Ant stogo krasto vaiksto miegas,jo zydros akys ziuri i mane,ir mano basos kojos sala,nes vel sia nakti miegu as viena… - atsiuntė Sandra
  68. Nakti as paprasiau angelo, kad tave priziuretu.Bet jis sugryzo anksciau nei tikejausi.As paklausiau kodel?Jis atsake:angelai angelu nepriziuriŠypsena
  69. As pabusiu lietum,kai tau sirdi skaudes,kad galeciau nuplauti dali tavo rimties.As ateisiu tik lauk,jei ir niekas nekvies,tau atnesiu lietaus ir truputi nakties.
  70. DEMESIO:is vakaru pakrantes artinasi dideli sapnu debesys.jie atnesa miega ir grazius sapnus,bei mano palinkejimai tau priesh miega…SALDZIU SAPNU!
  71. Kai nakty kris zvaigzdute paimk ja i delna,nes tik tavam delne ji virs i sirdute kuri myles tave.Labanakt!
  72. Te sianakt tau sapnuosis saule skaisti,geltoni pieniu laukai,tebus sianakt sirdele rami, nes as atmink su tavimi:*
  73. Kai mazos zvaigzdes sypsos tau pro langa,kai vejas snaudzia,debesys sau plaukia,Apsizvalgyk-juk taip ramu aplinkui!Atrodo,kad visi tik laukia…nakties,kuri atnes tau saldu sapna…
  74. Zwaigzdiu lietaus pasemsiu sau i delnus…Tawo swelnuji weiduka juo nuprausiu!Tada lowyten tawe palydesiu ir saldziais sapniukais uzklosiu…
  75. danguje suzibo milijonai zvaigzdziu, languose uzgeso sviesa… tik kazkur horizonte zybcioja mazas ziburelis, laukiantis siltu zodziu: labanakt… :*
  76. Ir kalnu virsunem saule nusileido,aplinkui pasidare taip ramu.Mano sirdele tyliai plaka linkedama tau saldziu sapnu.
  77. Susikibe uz ranku,angeliukai du skrenda.Pukuose tarp sparneliu,nesa miego milteliu.Jie dangaus narkomanai,tokie kaip ir tu.Nes nei vienas negali gyvent be sapnu
  78. Kai uz lango jau svinta ir nesinori miegot,uzmerki akytes ir pasvajok:kokia diena taves laukia rytoj. Saldziu sapnu ir graziu svaju sia nakti tau linkiu.Labanaktux
  79. Tyliai nakty kai vakaras gesta,pasaulis gesta giliame sapne.As tyliai tyliai lyg nakties vaiduoklis svajonemis keliauju pas tave!LABANAKTUKAS
  80. Padovanosiu snaige tau ir pasaka ir sapna ir nakti zhvaigzhdeta shalchiu ir ledais…Tik tu nebijok-nesushalsi…Uzhklosiu ash tave shiltais sapnais!
  81. vaikams jau laikas miegoti seniai.Saldziu sapnu jiems linki angelai.o kad nepabegtu sapnelis nakcia pririsk ji prie lovos tvirta virvele.
  82. Kur tos akys,kur ju nuostabi sviesa?Kur tos lupos,kur ju spindesys?Nors jau vakaras,nors baigiasi diena,Be Taves nebepajegsiu as uzmigt:*
  83. Atleisk,kad as tavim tikejau…mylejau taip,kaip as mokejau…Dabar tariu as tau sudie ir as prasau-neskaudink man sirdies… - atsiuntė z
  84. Jau akutes tavo uzmergtos,Tik svelniai jauti kaip bega siurpuliukai tavo kunu, nuo mano buciniu ir musu glamoniu,menesienoi…ir mes paskestame savajame…:*
  85. tu miegi. sapnuoji kazka grazaus. as sedziu ant tavo lovytes ir ziuriu i tave mieganti. nejauti? tada gero miegucio… - atsiuntė Dainius
  86. Sianakt tavo plaukus glostis mano rankos,Tavo lupas kaitins mano buciniai,Kai uzmigsi sianakt-bus stebuklu metas,Atskubes pas tave nuostabus sapnai:*
  1. Sutiksiu as tave sapne, apkabinsiu nejucia. Zvaigzdes po kojomis patiesiu, su Tavo lupom susiliesiu. Atsikeliu as ryte, ak, ak, kaip gaila buvo tai sapne!!!
  2. Kazkas miegos dar, Kazkur dar lis, Kazkas myles kazka, Kazkas dar pyks, Kazkas tau LABAS RYTAS pasakysŠypsena
  3. Saule skleidzia spinduliuka - bunda mano mazuliukas. Labas rytas tau tariu, nors jau puse keturiu…Šypsena))
  4. Zingsnis po zingsnio naktis atsitraukia, rytas i skruosta buciuoja tave. Tu dar miegi? Bet gyvenimas laukia… Ant lupu jau zaidzia silta sypsena. Labas rytas!
  5. Labas rytas, mano saule, tikiuosi sapnai buvo saldus ir esi zvali, nes ketinu isbuciuoti tavo gaivu kuna. Buckis, buckis, buckis…
  6. Kiekviena karta atsikeles, as zinau, kad ir tu atsibudai ir nors man salta, mane sildo tavo man jausmai!!!
  7. Saules spindulelis zadina tave,liecia tavo veida sypsena,nemiegok,pabusk greiciau,diena tu sutik linksmiau.Tau labutis as tariu ir sekmes siandien linkiu! - atsiuntė Ligita
  8. Pro lango plysi i kambary iskreja mazas spinduliukas.Jis apsidairo pasipurto, nutupia ant tavo zanduko ir susnibzda: &quot;Labaz rytaz&quot; :* - atsiuntė monce
  9. As nezinojau,kad tu mane myli.Taciau viena ryta nubudau ir pamaciau tave prie savo lovos.Tu man pasakei,Labas rytas, - atsiuntė Ruta
  10. Atmerk viena akyte, po to kita… Nueik prie veidrodzio ir nusisypsok sau, ir pamatysi, kad su sypsena sakasi viskas geriau. Labas Rytas - atsiuntė Henrikas
  11. Nauja diena-tai lyg paveikslas.Rytas-tai baltas popieriaus lapas ir tik nuo taves priklauso, koks bus piesinys.Linkiu nutapyt sedevra!!! - atsiuntė Henrikas
  12. labas rytas tavo akytes,labas rytas tavo lupytems,labas rytas tau visam,labas rytas tau vienam. - atsiuntė Gabsiukas
  13. Geles skleidzia savo zieda, per pasauli saule rieda. Keltis laikas nes grazu kai aplinkui tiek ziedu. Dovanoju bucki karsta kad nubust nebutu salta.- atsiuntė Rima
  14. bunda zeme ir zvereliai,labas rytas taria saulei. Pasitikt taves einu po situ saldziu sapnu. Labas rytas tau tariu, nes tave labai myliu.- atsiuntė Rima
  15. Kai saule teka… Kai zeme bunda… As tyliai ateinu sudrumsti tavo miega… Ir palinketi LABAS RYTAS…- atsiuntė anonimas
  16. Labas rytas ash shaukiu, tau geros dienos linkiu. Shypsena veide, meiles liepsnele akyse, shilumos banga tebunie tavo shirdyje… - atsiuntė wera
  17. Nubusk kartu su ryto saule, kartu su mano svytinciom akim,Ir dziaukis tuom,ka suteikia pasaulis,O as dzaiugiuosi kartu su Tavimi!!! :* - atsiuntė Zenkinas
  18. Kai tu atmerki akutes,Danguje nusvinta saule,O tos mazosios rankutes,Vel susyldo si pasauli:* - atsiuntė Zenkinas
  19. saulyte jau pramerke viena aki o spinduliukai laksto aplink ja basi isauso naujas rytas jau laikas keltis ir buti savimi.labas rytas - atsiuntė edita
  20. Laukiniuose soduose zydi laukines kriauses. Rytui brestant,ant ju ziedu suspindi asaros,o piewoje lieka ismintos pedos,jas paliko isenantis sapnas. labutis ! - atsiuntė RINO
  21. kavos puodukas nepadetas dar ant stalo,cigarete rankoj tuos susmilks,o mazas saules spinduliukas nutups tau ant zanduko ir uz mane tyliai labas rytas pasakys… - atsiuntė kvaile
  22. naktis praejo. zvaigzdes uzgeso. tik vat vienas dalykas: as paprasiau kvailos muses, kad ji uz mane tau pasakytu labas rytas. ar gavai sia zinute? - atsiuntė baile
  23. Naktis issklaidita ir bresta diena pakilusi saule jau kelia tave tad nesiraukiki ir is lovos tu sok,atverk langa ir nusisypsok. labas rytas - atsiuntė alicija
  1. Sveiki jus laimejote loterijoje cigoniuka, jei neatsiimsite iki ryto, atsiusime visa tabora.
  2. Kefyras, kefyras, toks baltas ir tyras, kaip sniegas, kaip triusis, kaip baltas plombyras, Ir laipsniu jis turi paslepes savy, isgerk ir pajusi jo jega sirdy…Šypsena
  3. Jei isleisime i miska vaikina - jis pririnks 3Kg uogu, jei isleisime mergina - ji pririnks 5Kg uogu, bet tai dar nereiskia, kad jei isleistume i miska vaikina ir mergina, kad jie abu pririnks 8Kg uogu… Šypsena
  4. Pasigavus kate stora spyriau ja aukstyn i ora, as kates labai myliu - lai pabuna drugeliu Šypsena
  5. Kodel visos pasakos baigiasi vestuvemis? Todel, kad po vestuviu baigiasi visos pasakos!
  6. Jei peiliu tau smeigs i sirdi, melsk pagalbos is dangaus. Gal policija ir girdi, bet is kur benzino gaus?
  7. Bijok ne peilio, bijok sakutes…vienas duris keturios skylutes Šypsena
  8. Medziu sakos kaip pabuklai, sprogsta pumpuru stebuklai, medumi pakvipo pievos, pienu nusidaze ievos, kiek aplinkui nuostabaus- einam atsigert alaus!!!
  9. Lauke sninga - ziauriai salta, o as - su rogem per asfalta! Zmones prie smilkiniu sau pirstus deda - kiba nusisaut jie zada???
  10. &quot;Prisiminkite, kad nedidelis buteliukas baltos ne tik papuosh stala, bet ir pasleps jusu kulinarines klaidas.&quot;
  11. Kas is to, kad pasta ir kramtomoji guma saugo jusu dantis nuo ryto iki vakaro, juos gali ismusti nakti!
  12. Pranesame, kad jus virsijote nemokamu trumpuju SMS zinuciu kieki. Jei norite atstatyti sia paslauga, meskite tel. i siena ir sakykite &quot;OI…
  13. Jeigu norite suzinoti nuo ko mire zmogus, paziurekite ant vainiku uzrasu: nuo zmonos, nuo brolio, nuo giminiu…
  14. Masa miskely rinko melynes ir netiketai ant minos uzmyne, net ir sapne as matau nuolatos jos zydras akis ant puseles sakos - atsiuntė Rūta
  15. Ka galvoja porele varliu ir porele isimylejeliu?Neduok dieve atskris gandras - atsiuntė DJ-T
  16. Garbe Dievui litrui,jo sunui puslitriui,kuris prasidejo is ruginiu miltu,kentejo kubile ir palaidotas mano pilve.Amen - atsiuntė Lina
  17. Siulome zaidima’puzle’.Savo tel.trenkite i zeme,bandykite surinkti detales.Nepavyko-pirkite nauja tel.ir kartokite isnaujoŠypsena)))))))- atsiuntė Andrius
  18. Susitiko zirnis pupa ir sijona zemyn lupa. Pupa rekia, pupa stena - zirnis pupa jau lukstena. Zirnis kietas, jo galingas - siandien nori but laimingas… - atsiuntė ilona
  19. Melynas paukstelis nutupe ant laido, elektra kai trenke, net galva apsvaigo!!!- atsiuntė ilona
  20. Sveika Starka malones pilnoji,Coca cola su tavim.Tu pagirta tarp gerimu,o ir tu,Alau,gaivink mane… Amen. - atsiuntė anonimė
  21. Dievas yra pasakes;gerkit tik viena diena savaiteja.Bet nepasake kuria, tad gerkime kiekviena diena,kad nepraleistume tos nieninteles dienos.I sveikata! - atsiuntė Asta
  22. Einu fer farka fauksciukai firta, tik fyst fer kufra su fagaliu. Atsibundu nei finigines, nei finigu, nei friekiniu dantu. Facanu darbas, kaif nefasiseke.- atsiuntė Paulius
  23. jei tu kalbi su dievu- tai malda, jei dievas kalba su tavimi- tai jau shizofrenijaŠypsena - atsiuntė Agata
  24. JEI NORESI TIKROS MEILES PASKAMBINK MAN IR AS PATARSIU: 1)issitrink galva, 2)isgerk 2l. vandens, 3)pagalvok ar niekam tu nerupi!- atsiuntė SAULUTE
  25. Dar 50g ir as jau nekilnojamas turtas! - atsiuntė Edita
  26. Sukasi ratu mano zapo vairas as riedu plentu mano akys zvairos pabundu ryte guzas kaktoje zapo nebera mocia bus pikta.- atsiuntė vaida
  27. Vilnius-Kaunas-nieks negaunas,as lekiu, nukrito balnas.Kaip noreciau lekt greiciau,pamatyt tave skubiau! - atsiuntė Alina
  28. Makstis-tai mazas teatras,kuriame viena karta vyksta premjera,karta per menesi kruvina drama.talpina tik viena ziurova ir ta tik stovinti! - atsiuntė Alina
  29. Del techniniu nesklandumu sviesa tunelio gale laikinai isjunkta. - atsiuntė Inga
  30. &quot;Sumaisyk mane su cukrum…&quot; iseis saldainiukas, kuri pries miega galesi lyztelt. Tau bus saldu… O man svelnu! MMM… Jauciu! - atsiuntė NENUORAMA
  31. Zuikis gere limonada atsigules ant grindu, pasigeres uzdainavo: karve, karve I love you! … - atsiuntė zurze
  32. Ir vyrai ir moteris galvodami vieni apie kitus labai klysta.Vyrai galvoja,kad visos moteris skirtingos,o moteris-visi vyrai vienodi! - atsiuntė Liove
  33. Ieskau merginos su geru interfeisu bei nedideliais sisteminiais reikalavimais.Privalumai:lengvai konfiguruojama motina,patogus lizdas peliukui - atsiuntė DEVILazas
  34. nusivyliau kai mane paliko vaikinas!.. gal suselpkite man nauja arba paskolinkite… lauksiu graziu pamestinuku nuotraukeliu - atsiuntė laurute
  35. Mylejai berniuka pro langa lipai - pamate mamyte i spranda gavai… - atsiuntė Rasa
  36. Siela skesta alkoholi,mano kunas taves nori,mano noras begalinis,sedziu as su apatiniais,nebandyk mano kantrybes atrasyk greit nekankines! . - atsiuntė ruta
  37. Gyvenima nugyvenk taip, kad po taves liktu kalnai tusciu buteliu, milijonai apgautu moteru ir kiekvienas gatveje sutiktas vaikas sakytu LABAS TETI - atsiuntė Kalixta
  38. Kas cia dedasi? Niekaip negaliu tau prisiskambinti!operatore pranesa kad siuo metu abonentas mylisi, kai baigsi pamajacink Šypsena)) - atsiuntė Rutele Šypsena
  39. Tavo gyvenimas-tai vejas palaidas,supintas isvargo,pijoko kanciu.Tad pakelkim taurele uz sitokia dalia ir eikim ieskoti BALTUJU ARKLIU… - atsiuntė Rasa
  40. Jei tyliai tyliai nakti Tau suciulbes gandrai,jei uz lango sviesis Tau balti arkliai,Tu nesijaudink viskas tau gerai,nu gal truputi padareiŠypsena - atsiuntė Rasa
  41. Batukai lakuoti, Suknele trumpa. Berniukai nemyli, Nes dar per maza.- atsiuntė Michael
  42. Sakoma,kad zmogus pirmiausia turi ismokti teorijos,o veliau imtis praktikos.Meileje viskas atvirksciai:teoretikais tampama tada,kai praktika jau baigesi… - atsiuntė egluze
  43. I mersiuka atsisedes,Tu varai kaip dzuku briedis,penkta pavara ijunges tu vairuoji atsijunges,nieks taves nepabaidys-tu gi briedis,ne gaidys!Šypsena - atsiuntė Cindy
  44. Nieko nesakiau kai prisivedei mergu,bet kai tu prisikai i kampa,prismaigstei ten degtuku,juos uzdegeiir pasakei,kad sis ezikas gyvens su mumis-AS NEISTVERIau - atsiuntė U-lala
  45. atspek, kas mate tave su plafkem? niekas, nes tu niekada ju nenesioji. o kas taves nemate? aisku as, tik vat virtualus tu grazus, o kaip ten istikruju, tik tu vienas
    zinai… - atsiuntė baile
  46. rauginti kopustai,praruges alus,nuluzes senelis,sauletas dangus,girtuokle mociute,apsvaiges sunus,papjautas sunuikas ir sodzius ramus… - atsiuntė bla bla bal
  1. Kaip ash noreciau Tave visa glamoneti, Uzdegti aistra Tavyje Nebegaliu ramiai ash nusedeti, Nebetelpu ash savyje… Mirkt

2. Kas jaucia meile, o kas ne! Priprask, pasaulyje jau taip yra, kad zmogu nugali aistra, bet jei jo meile amzina, nenugales jos niekas, niekada!

3. MEILES RECEPTAS: 200g svieziu jausmu ir 100g aistros. Pridet kuo daugiau buciniu ir sumaisyt su apkabinimais. VARTOTI DVIESE LOVOJE!

4. Isimyleti tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybes, viskas nusvinta ryskesnem spalvom. Sv. Valentino dienos proga linkiu, kad tos dulkes nespetu nusesti…

5. Sirdele mano smarkiai plaka, nuo meiles tau esu apakus!

6. Paliesk mane zvilgsniu-ir as pamilsiu tas akis,O lupas kuriomis buciuosi,sapnuosiu naktimis.Paliesk mane,i savo sapna panardink Ir svelniai svelniai apkabink…

7. Tarp ziauriu gyvenimo verpetu,klajodama as tave sutikau,ir suzaveta Tavo zodzio,karstai tave pamilau!!

8. Ejau pieva ir sutikau marga akiniuota drugeli. Jis pazadejo perduoti tau maza bucki i nosyte, Linkejimu nebepakele… Juk jis tik mazas akiniuotas drugelis!

9. Tos ilgos naktys be menulio, padangej pilna debesu, bet niekada as netikejau, kad be taves bus taip sunku!

10. Zinok kad meile aukso perlas, zinok kad meile paslaptis, zmogus be meiles aklas vergas, o ir gyvenimas tartum naktis…

11. Buk Tu laiminga, kaip saule patekedama. Buk skaidri, kaip ezero vanduo. Buk saldi, kaip bichiu medus. Tu tik buk… salia manes…

12. Zuikute!!! Man sirdi sopa nuo jausmu, kuriuos giliai as Tau jauciu! Uzmirsti ju as negaliu, nes mirsiu greitai as be ju…

13. Kiekviena karta saulei nusileidus, Paskestu as graziuose sapnuose, Tu begi auksinius plaukus paleidus, Tutirpsti meiles svajose…

14. Kai Tu gimei, lijo lietus. Bet tai ne lietus, tai verke dangus. Kad prarado dar viena ANGELELI…

15. As ne viena, o tu vis stovi ir kazko lauki. As vel liudna, bet tu ir vel paguodi mane. As kartais linksma, bet tik kai tu buni salia. Tad niekur neik, liki salia…

16. Myledami gerimes vien savo paciu sukurtomis iliuzijomis…

17. Trim dalykais pasizymi zmogus:siela,protu ir kunu.Sielos trauka gimdo draugyste,proto trauka-pagarba,kuno trauka-geisma.Susijungus visoms trims gimsta meile…

18. Kol nesutikau taves, as niekad sito dar patyrus nebuvau - kad ateina meile ir palieka zemej ir sirdy sviesiau!

19. Ar zinai kodel sypsosi saule, ko pasaulis toks siandien sviesus? Tai todel, kad margajam pasauly, mes atradom silciausius jausmus!

20. Ateik siandien i mano sapna ir as tau parodysiu tiesiausia kelia i zvaigzdes. Leisk tave pajausti ir as visa amzinybe busiu tavo…

21. Ateis tamsi tamsi naktis, o su naktim ir sapnas atkulniuos, kuriame visi man bus vienodi, taciau tave as atpazinsiu is akiu, kuriu pamirsti niekaip negaliu…

22. Buk gele, tik ne kiekvieno skinama ir prie sirdies segama!

23. Saukiu per miegus tavo varda. Sapnuoju, kad mes ir vel kartu. Jauciu as vel ta pati jausma, kad be taves gyvent as negaliu!!!

24. Nurimo vejas, visur tylu aplink,girdziu tiktais kaip plaka tavo sirdis arti. Tu susnibzdejai man kazka grazaus, as neistveriau ir pabuciavau!

25. Tu nezinai, kiek as miegojau, kaip as atrodau ir jauciuos, bet zinok, kad mano mintyse tu busi nuolatos…

26. Tu juk zinai, kad mano sirdutej busi azinai, tu zinai, kad man patinki labai, bet, turbut, nezinai kad man esi reikalinga labai!!! Nes as myliu tave labai…

27. Ar Tu zinai kaip as jauciuos blogai, kodel man nesiseka taip, kodel as vienas visalaik, kodel manes nemyli taip kaip as myliu tave labai!!!?

28. Noriu apkloti Tave siltais meiles sparnais, apkabinti karstai karstai… Pabuciuoti tyliai tyliai ir svelniai, kad net pavydetu balti angelai!!!

29. Saulute pakilo anxti rytuose, menulis pasiliko giliai po zeme… Kur mano meile? …O ji kazkur laukia, kol rytas ateis ir pazadins vel ja saldziais buciniais…

30. Markt akyte, duoks rakyte - pabuciuoti noriu ja! Noriu svelniai apkabinti ir pabust visai salia… Taip arti, jog Tu pajustum mano sirdi plakant Tau… Tau vienai…

31. As uztrenkaiu sirdies vartus ir saugiai paslepiau raktus. Mergyte tik nusisypsojo ir durys jai atsilapojo!!!

32. Noriu i tavo glebi beprotiskai noriu… Mintyse karstai tave buciuoju!!!

33. Tu mano meile, dziaugsmas ir svajone, tu mano nuostabus sapnai, myliu tave kaip galima myleti zmogu, myliu tave dabar, o gal ir amzinai!!!

34. Isivaizduok, karsta diena, ledukas slysta tavo krutine. Nors ledas saltas, bet meile tai karsta, be to ledukas mano dantyse!!!

35. Prieblanda, aplink tyla… tavo lupos, jos jau cia… prisiglaudzia, nuramina, vel uzkaitina, vesina… tam nera jokiu ribu - tai lyg jura be krantu…

36. Vakaras - tai metas kada viskas nurimsta ir apsigobia meiles skraiste, tada isimylejusios sielos skuba viena pas kita, kad galetu dziaugtis begaline meile…

37. Kartais mintimis į rytojų vaziuoju, kartais kaip vaikas kvailioju, kartais tavo varda sapnuoju, kartais tavo zvilgsni medzioju…

38. Atejus rudeniui saltam, sustingo laikas trumpam, upes teka vis ramesnes, sirdys tampa vis siltesnes…

39. Jei pazvelgsiu as aukstyn i tavo dangu, jei silta žvaigzde nukris ant mano ranku, jos keista viltis pateiks man vilti, jog turiu surasti kelia į tavo sirdį:)

40. Atsalo ant stalo kava, Uzmigo man meile visa, Mano sirdis dziaugsis ir dainuos, bet niekas to nesuzinos…

41. Kai suvilios tave vaikino akys, o sieloj bus taip gera ir ramu, atmink, kazkas yra pasakes - pamilti lengva, o mylet sunku…

42. Kai saule i jura nugrimsta, tamsa apkabina gatves… Kazko man sirdis neberimsta, galbut, kad ilgiuosi taves…

43. Jei tu gyvensi simta metu, as noreciau simta metu be vienos dienos, tada man netektu gyvent be taves nei dienos.

44. Kas yra gele be saules, kas yra zeme be be dangaus? Kas esu as be taves, stai kodel tau sakau kad myliu tave.

45. Tu toks, kurio man… Tu toks, kuris nieko… Tu toks, kad as negaliu… Tu toks mazas, kaip… Bet koks tu bebutum, vis viena esi man…

46. As noreciau buti asara - gimes tavo akyse, gyvas riededamas tavo skruostu ir mirstantis tavo lupose…

47. Meile lyg karas - lengva pradet, sunku baigt, neimanoma pamirst…

48. Drugeliui reikalingi sparnai, ledkalniui - saltas vanduo, man - Tu.

49. Jei tavo sirdis butu kalejimas - noreciau buti uzdarytas jame iki gyvos galvos.

50. Noreciau… justi tavo kvapa, noreciau… as kas ryt pabust salia taves, noreciau… saule tau nuskinti, noreciau… kad noretum tik manes…

51. Toks ramus ir stebuklingas, Bet kartu ir nemirtingas, Vakaras su daug zvaigzdziu, Tiesia taka link sapnu. Duok man ranka ir link ju vel keliausime kartu…

52. Naktis zvaigzdziu giedram danguj primete. Ir uzgesino ziburius languos. Tik mano kambary negesta cigarete. Vel negaliu uzmigti. Vel ilgiuos. Ilgiuos taves…

53. Pazvelk i dangu ten sianakt daug zvaigzdziu. Gal pamatysi ten mane, as ten esu tarp ju. Tiesiog as ieskau ten Taves, nes noriu rast geru draugu…

54. Man nereikia krintancio lietaus, man nereikia zvaigzdziu, spindincio dangaus… Man tik reikia, kad nakcia tu galvotum apie mane…

55. Saule leisis, menulis kils. zvaigzdes shvies tau i akis, ir gausi laiska nuo manes, kur parasyta, kad nepamirsau taves! Mirkt

56. Vilnius - Kaunas - nieks negaunas, as lekiu, nukrito balnas. Kaip noreciau lekt greiciau, pamatyt tave skubiau!

57. Kad is dangaus as gaut sparnus galeciau, Ir nestu jie kaip nerami dvasia, Plasnociau as audras iveikes, lekciau, Kur Tavo nuostabiu akiu sviesa…

58. Tave as pamaciau, bet pasivyti nesuspejau… Tu nuejai, o as likau, kaip lapas rausvas vejuj…

59. Brendu i sapna, kaip i pusni, tikiuosi rasti ten tave, sapnuok mane, o as tave - taip susitixime sapne!!!

60. Nemylek, kas auksu ziba, kas meile perka pinigais, mylek kas turi meile tyra, ir tave myli ne juokais.

61. Fantazija beribe nunes mane toli, Ten, kur saulute sviecia,Ten kur visi geri!Tave uz rankos svelniai paimsiu as kartu, kad cia nebutu liudna ir truputi baisu.

62. Yra meile ir menulis, o be meiles viskas nulis…

63. Gyvenimas nebuvo mano rozem klotas. Ejau spygliais keliu nuklotu, labai retai buvo geru dienu, tai tos del ko taves ir neuzmirstu!!!

64. Obuoliuka kramtau ir galvoju kur tu, jeigu butum kartu puse gautum ir tu :slight_smile:
    65… Zemeje yra 6 milijardai zmoniu! 2 milijardai dabar miega, 2 milijardai dirba, 1 milijardas ir 999999999 svencia, bet vienas as myliu tave!!!

65. Dievas pasake, kad pasaulis grazus, bet tik veliau pamate tave!

66. As ne viena, o tu vis stovi ir kazko lauki. As vel liudna, bet tu ir vel paguodi mane. As kartais linksma, bet tik kai tu buni salia. Tad niekur neik, liki salia…

67. As tave radau, bet maniau, kad praradau. Pasirodo yra meile pasaulyje, o as maniau, kad joje liko tustuma. Yra pasaulyje laimingu zmoniu. Bukim laimingi kartu…

68. Jei baltos snaiges kris ant tavo veido, sviesus menulis tau buciuos akis, prisimink kad kazkur pasauly yra del taves plakanti sirdis!

69. Prasiau dievo medzio - dave miska, prasiau Dievo obuolio - dave soda, prasiau grazuoles telefono numerio - dave tavaji. Tebunie Dievo valia!

70. Ar zinai kodel saules zuikuciai tokie linksmi? todel kad pasaulyje tu esi! ar zinai kodel menulis ziuri zemes kryptim? I tave! jis juk ziuri kartu su manim!

71. Visi mes esame angelai su vienu sparnu - noredami pakilti turime apsikabinti :slight_smile:

72. Sutiksiu as tave sapne, apkabinsiu nejucia. Zvaigzdes po kojomis patiesiu, su Tavo lupom susiliesiu. Atsikeliu as ryte, ak, ak, kaip gaila buvo tai sapne!!!

73. Saulute pabego kazkurtai toli, mane paskandino giliam liudesi. Man truksta taves tu nuostabi, noreciau kad butum arciau nei esi…

74. Ateis tamsi naktis, visi ramei miegos, tiktai mana sirdis - apie tave galvos :@

75. Noreciau laime dovanot, deja as pats jos neturiu, karstai noreciau pabuciuot, bet per mobilu negaliu :@

76. Neatsisuk! Ar uzuodi mane? Apsirikai! As tavo telefono ekrane :*

77. Jei paklaustum ko tyliu - atsakyciau, kad myliu!

78. Trokstu taves paragaut, mano saldainiuk!

79. Kokios tavo akys? gal jos zydros kaip dangus? gal gilios kaip jura? o gal jos mato mane?

80. Nuo sakutes ant sakutes - sokinejo dvi sirdutes, o kai meile jas pagavo - eme ir pasibuciavo :@

81. Myliu tave, myliu karstai, mylek mane, ir viskas bus gerai.

82. Jei istrinsi sita sms-tu mane MYLI.Jei neistrinsi-tu nori MANES.Jei persiusi kam nors-MANES pasiikgai.Jei nezinai ka daryti-tu priklausai man!TAI KADARYSI? - atsiuntė Vilius

83. Ash poetas nezhiniukas, nezhinau ka ash kuriu. Tik zhinau ahs viena zhodi, kad tikrai tave myliu - atsiuntė Ignotas

84. Buk mano ugnis, buk mano aistra, as taip noreciau istirpti tavo akyse,buk man sunkiai ir lengvai pasiekiama!!!- siuntėjas nežinomas

85. Tos nuostabios tylios naktys
    Amžinai mano sieloj gyvens
    Ir tos nuostabios mėlynos akys
    Liūdną ilgesį širdžiai sukels.- siuntėjas Robertas

86. Jeigu butum angeliukas ir sudegtum pragare,tai as buciau tas velniukas,kuris gundytu tave.- siuntėjas Mindaugas

87. Jei nori sexo -paspausk1, jei -buciniu ir glamoniu-2,jei prancuzisko-3,jei ispanisko-4,jei nori sexo be tabu-5,jei nori visko ir vienu metu,surink mano tel.numeri…- siuntėjas Karina

88. Smeleta pakrante keliavo zmogus.O bangos plakesi i kranta.Tikejo jis kad meile buvo ir bus,ir susitiksim mudu kita karta… - atsiuntė Karina

89. T-as raide parasysiu
    A-prideti dar galiu
    V-is meiles parasysiu
    E-atspek ka as myliu? - atsiuntė Evelina

90. Rankas aukstyn!Tai apiplesimas.Jei bandysi priesintis, atakuosiu buciniais…:**** - atsiuntė Milda

91. Ateik is ryto, nes vakare tu jau netoks. Ateik is ryto ir pusryciams atsinesk save. Ateik is leto as pasipuosiu nuogumu iseik is proto ir pasiimk mane. - atsiuntė RENATELE

92. Noreciau tau as palinketi sutikti mazaji angela, padauziskai laidanti meiles strelutes, kurios suzeidzia ir privercia pamilti net salciausias sirdis… - atsiuntė Agata

93. Mylek kol austa rytas, Kol teka spindinti ausra Kol rausvos rozes nenuvyto Kol sirdis meiles kupina! - atsiuntė Amanda

94. mylek ilgai,mylek karstai,mylek jei nori amzinai,bet jei mylesi visada naudokis priemone gera.jinai apsaugo nuo lygu ir nuo gandriuko dovanu. - atsiuntė Kestas

95. Jei galeciau buti bet kas, noreciau buti asara tavo akyse, gyvenciau ant tavo zanduko ir mirciau ant tavo lupu. - atsiuntė Henrikas

96. Tavo akys ikaitina,o zvilgsnis varo is proto…As beprotiskai noreciau nulaizyti karsta sokolada nuo tavo lupu ir atvesint musu kunus sampano vonioje…Mirkt - atsiuntė DZIUGINTA

97. Snaiges plevena vejyje,stingsta nuo salcio sirdis,kas atgaivins ir susildys,tam ledo geles prazys:)*- atsiuntė Gigida

98. Jei nebutu laulu,ka apkabitu vejas?Jei nebutu taves ,ka apkbinciau as?Jei ne laukai kur eiciau isvaryta is proto,jei ne tu,ka myleciau savo lunatiska meile? - atsiuntė ramaske

99. O mylimas drauge, kiek daug padariau, kad gyvenimas butu blogesnis-ir pykau ir rekiau ir matyt nemaciau-uz gyvenima tu man brangesnis. - atsiuntė Vilma

100. Ejo buckis per girele ir sutiko jis sirdele,pabuciavo i zanduka ir paliko jai laiskiuka,gal tikesi,o gal ne,bet myliu tiktai tave!- atsiuntė Ligita

101. Kai suvilios tave vaikino akys, o sieloj bus taip gera ir ramu, atmink, kazkas yra pasakes - pamilti lengva, o mylet sunku… - atsiuntė ziviliux

102. Auksas ir sidabras tai puiki pora,bet uz viska man grazesne tavo sypsena:)*** - atsiuntė s@w@n@2

103. Grazu gyventi,grazu tiketi,ir tyliai tyliai kazka myleti - atsiuntė Ingute

104. Ku…Ku.Atsisuk…Nematai manes?..As cia…Dabar cia…opa!.paziurek!Ai… gaudyk bucki!!!:)- atsiuntė Laurynas

105. Sirdis sirdziai sirdi duoda, sirdis sirdziai atsiduoda, sirdis sirdies prase sito, kad sirdis sirdyje sirdi laikytu… - atsiuntė SAULUTE

106. Tau-mano meile tyra,begaline aistra,kaip noreciau dabar buciuoti tave,kas kart palydeti su sypsena veide… - atsiuntė Taniusha

107. Pabuciuok, sutarsyki man plaukus, o po to ir vel susukuok tu tik vienas tik vienas taip moki gal todel as taves taip ilgiuos… - atsiuntė Neringa

108. yra sirdis kuri tawe taip myli,kuri tik plaka del tawes.tawes uzmirsti ji negali,o tu turi atspeti kas:) - atsiuntė refleksa

109. tyliai prieisiu,svelniai priglausiu tawo veiduka prie sawo sirdies…noriu tiketi,jausti,myleti ir neprisiminti praeities… - atsiuntė refleksa

110. Tu manes mylet nenori, tau mano meile svetima.Mylek,brangusis,ka tik nori,bet as mylesiu tik tave:)* - atsiuntė s@w@n@2

111. tu nezinai kiek as miegojau,kaip as atrodau ir jauciuos,bet zinok,kad mano mintyse tu busi nuolatos… - atsiuntė s@w@n@2

112. 1000zvaigzdziu verkia lietumi,ar zinai kodel myli sirdimi.1000 zvaigzdziu verkia lietumi ar zinai kodel manimi tiki - atsiuntė Ruta

113. ahh…mano numyletasis Kaciuk,kaip asvtaves pasiilgstu naktimis salia saves,kad tu zinotum,kaip man tada taves truksta! - atsiuntė Jurga

114. Gera buvo TAU ir MAN, kai mes buvome kartu.Deja-tai isnyko,kaip kad zusta saule vakare.Bet ryte ji vel susvis,o tada ir musu meilei velei niekas netrukdys. - atsiuntė Railton

115. Ziuriu pro langa i menuli, pazvelk ir tu i ji dabar ir musu akys susitiks nors tu ir kitam zemes pakrasty… Myliu Tave! - atsiuntė Saulute

116. del meiles zmones juokiasi ir verkia,o meiles iesko kiekviena sirdis,del meiles zones zudosi ir zusta,o kas ta meile nieks nepasakys! - atsiuntė KaMiLkA

117. Jeigu buciau spalvotas drugelis,atiduociau graziausias spalvas ir isskrisciau bespalvis pukelis:tuo keliu,kuriuo vaikscioji tu… - atsiuntė Beata

118. Tau mano meile tyra begaline aistra taip noreciau dabar buciuoti tave ir kasdien su sypsena lydeti tave - atsiuntė Taniusha

119. Matai tu siandien tokia grazi, tokia svelni kai as prisilieciu, del taves net plytos zydet pradejo :)- atsiuntė Aldebardinas

120. As noreciau buti lietumi ant tavo lango ir tyliai pasibelst i ji,tik nepabusk,nes as tik laikinas lietus ant tavo lango… - atsiuntė inga

121. Gal ir egzistuoja meiles daromi stebuklai…Dvieju mylinciu sirdziu niekas negali isskirti,nes jos sudaro viena neperskiriama visuma… - atsiuntė braskaite

122. C’est la vie-kaip sako prancuzai!Ismok i tai reaguot ramiai!Viskas praeis,praeis ir tai!Jei zvaigzdes savo gala turi,tai turi gala ir jausmai!.. - atsiuntė Ruta K.

123. Jeigu meile paskui bega, tu nuo jos nebek. Jei kas nors tave myli, tai ir tu mylek! Mylejai - buvai… Myli - esi… - atsiuntė wera

124. Noriu apkabinti… Galima ? Ne… Tu juk ne prie manes… Gaila… - atsiuntė wera

125. Buciuoti noriu taip karstai,kad degtu tavo kunas…Aistra uzlieti vel saldziai,kol baigsis mano kuras.Tuomet uzmigsime kartu,pries tai pasake kad MYLIU!:)@@@@@~@~~ - siuntėjas nežinomas

126. myliu tave kaip saule myli menuliuka,myliu tave kaip paukstis myli gele…ech as tave beprotiskai myliu - atsiuntė DJ Gedas

127. Myleki Tu mane ir as Tave pamilsiu, glamoniu svaiguly paskesime abu… Aistringais buciniais Tave as apipilsiu, tereikia Tau tiktai-pasaukt mane vardu :slight_smile: - atsiuntė Eglė

128. ANT STALO KRENTA MANO ASARELE,ANT JOS NUKRINTA DAR VIENA.JOMS NELIUDNA,JOS KARTU.KAIP AS NORIU APKABINT TAVE GREICIAU… - atsiuntė Irmutė

129. Prisimink mane,kai vienisas sedesi menesienoj,prisimink mane,kai saules spindulelis ryte svelniai paglostys tau skruosta,prisimink mane,nes as taves niekada nepamirsiu!- atsiuntė skaistuole

130. AS UZSIMERKIU IR TU JAU CIA…BUCIUOJI,KALBINI MANE…NUSISYPSAU IR PRAVIRKSTU-JUK TAI MIRAZAS O NE TU…- atsiuntė Irmutė

131. Kai akys spindejo,kaip saule,O lupos istrosko saldziu buciniu,Buvai Tu salia-NUOSTABIAUSIA PASAULY,As tuom patiket lygi siol negaliu:* - atsiuntė Zenkinas

132. Tu kazkam saule atmerktom akim, sviesi diena tamsiom naktim. Tu kazkam juokas ir sirdis, tu kazkam dziaugsmas ir viltis… - atsiuntė Raima

133. Tavo zodziai,zvilgsnis nuosirdus,laukiantis svelnaus prisilietimo,As jame paskestu lyg sapne.Laukiu jo,ir musu susitikimo:* - atsiuntė Zenkinas

134. Reikia man gabalelio dangaus,To,kur randasi uz debesu,Reikia manzo laselio lietaus,Reikia spindinciu tavo akiu. :* - atsiuntė Zenkinas

135. Juk zinai kad saulute toli, bet ji sildo ir sviecia sirdy…ir atmink, ta saulute - tai Tu, be Tawes man sirdutej tamsu… :* - atsiuntė Rutele :slight_smile:

136. Mylek mane galbut tik tiek,o gal ir daug taves prasau.Buciuok mane,as pasiruosus mirti tavo glebyje…Labai myliu tave… - atsiuntė Roma

137. As dar atsimenu,kaip pirmakart galejau tyliai LABAS tau istart.Ta giluma,ta siluma tavu melsvu akiu,mane uzburei liepsnoj lauzu. - atsiuntė Roma

138. Pries miega apie tave galvoju,miegodamas tave sapnuoju,po miego taves as jau noriu.Kodel tu stovi mano mintyse, pasaky ir imink mano misle? - atsiuntė Klounas

139. Neiesko meile geismo malonumu, visai nepaiso ji saves pacios, kitam palengvina dalios sunkuma ir Roju sukuria is Pragaro kancios. - atsiuntė Akvile

140. Eik kartu su manim,lietuje ir nakty,buk gyvybe mana,buk viltim,jei gali.Neisnyk,neistirpk su rytine rasa-Tu mano likimas,Tu mano dalia…- atsiuntė Neri

141. Kas sendien auksu ziba, ryt pavirs i nieka o tikra meile amziams pasilieka. .- atsiuntė RINO

142. Nera nieko grazesnio uz zydincias pievas,nieko karstesnio uz saule,nieko stipresnio uz meile,bet juk esi tu,o tavyje viskas telpa - atsiuntė Nici

143. Uz lango tyliai snaiges krenta ir ziema puosia sidabru…mylet aistringai pazadejau tik tave viena is visu…=] - atsiuntė Nici

144. Kiekviena dangaus liepsnele,tai svajones.papuosk dangu nuostabiausiomis svajonemis ir ju sviesa susildys tavo sirdi… - atsiuntė Nici

145. Pirma karta pamaciau tave ir supratau kad tave as mylejau priestai,tave as mylesiu visada-tikra meile trunka istisa amzinybe! - atsiuntė Jurgita

146. TAVO svelnios,mielos rankos - glamoneja visa mano kuna, TAVO karstos, saldzios lupos - buciuoja mane. TU nuostabi, ir TU tai zinai. As myliu TAVE karstai :* - atsiuntė Robertas

147. Tavo akys ikaitina, o zvalgsnis varo is proto…As beprotiskai noreciau tave pabuciuoti! - atsiuntė Vitalikas

148. Kai akys spindejo,kaip saule,O lupos istrosko saldziu buciniu,Buvai Tu salia-nuostabiausia pasauly,As tuom patiket lygi siol negaliu… - atsiuntė Zenkinas

149. Vakar skambino man ish dangaus, sake iesko angelo, o ne zmogaus, sake, nori pasiimti ji atgal i zvaigzdes… nebijok tylesiu neisduosiu jiems Taves… ;] - atsiuntė Diana

150. daznai svajoju tylia nakti:kur tu esi ir ka veiki?Bet aidas tyli lyg uzburtas ir sako,kad tu taip toli!Zuikuti mano ar zinai Tave mylesiu amzinai:) - atsiuntė Agnė

151. Pamilt Tave -nesunku,Mylet Tave-beprotiska,apie Tave svajot ir matyt per daug skaudu.Noret,kad isnyktu visiskai nerealu,bet manau be Taves as niekas1:@@@*@ - atsiuntė Gintarė

152. Pakilo rytmecio vesa ir nusileido ant kalnu rasa laselis mazas tu esi kur zvilga spindi is toli noreciau i rankas paimt,priglaust ir apkabint. - atsiuntė edita

153. Netiketai susilietus dviem kunam,gimsta geismas,dviem jautriom sielom-atvirumas.Ir kaip pirmojo nepakanka atsirasti meilei,taip antrojo-abipusiam supratimui - atsiuntė Ronja

154. wisa laika reikia kad taves lauktu, kad butu pas ka skubeti is toli, kad kas paglostytu,wardu pasauktu, kad akys o ne zwaigzdes sviestu tau kely… - atsiuntė aura

155. Mylek ta kuris myli, Nesvarbu,kad lupos tyli, Svarbu, kad meile yra karsta, O ne zavinga sypsena! - atsiuntė Laurynas

156. Meile zvelgia ne akimis o sirdimi, Todel sparnuotas Kupidonas - neregys - atsiuntė Laurynas

157. Buckis, tai toks jungiklis, Kurio nesustabdo, Nei vienas saugiklis! - atsiuntė Laurynas

158. Vejyje skrajosiu,vandenyje paskesiu,ugnyje sudegsiu,zemeje mylesiu…As-Moteris.As-Keretoja,o Tu mano Pasaulis…Sviesk man kelia amzinai.Myliu! - atsiuntė Bleiro ragana

159. Istiesciau tau ranka,bet tu per toli.Istarciau tau zodi,bet tu negirdi.Belieka rasyti tik zodziais keliais,nors jie mano noru tikrai nepakeis! - atsiuntė Sirvintai

160. Niekada as taves nepamirsiu,nes tik karta myleti galiu.Visada visada prisiminsiu,nes svajone esi tiktai tu! - atsiuntė xxx

161. Jei pasauly taves nebutu, gerumas ir meile netektu vardu. Nesildytu saule, saltiniai isdziutu ir zeme visa apsitrauktu ledu… - atsiuntė xxx

162. Ar zinai kas as?As tawo swajos,tawo meile ir aistra,myliu ir as tawe,nes tu kasdien glamoneji mane,as tawo sypsena,tawo noras-na tiesiog as tawo… - atsiuntė Mazyte-Emi

163. Sirdis sirdziai sirdi duoda,sirdis isrdziai atsiduoda,sirdis sirdies praso sito ,kad sirdis sirdi syrdyje laikytu. - atsiuntė edska

164. kartais mintimis i rytoju vaziuoju,kartais kaip vaikas kvailioju,kartais tavo veida sapnuoju,kartais tavo zvilgsni medzioju… - atsiuntė sandrute

165. Kad vel dangus taip skardziai juoktus,primindamas juk tu salia esi,kad nestu man mintis sparnuotas ir leistu jausti kaip siltai mane apkabini… - atsiuntė sandrute

166. Tu mano meile,dziaugsmas ir svajone,tu mano nuostabus sapnai,myliu tave kaip galima myleti zmogu,myliu tave dabar,o gal ir amzinai!!! - atsiuntė ema

167. Gal ash niekad taves nebepamatysiu.Nei tavo veido nei akiu…tik zinute nuoshirdzia rashysiu,sakydama kad ash tave myliu:) - atsiuntė Dovile

168. Tu neprasyk,kad pasaka pasekciau,as uzmirsau wisas wisas!Taciau sia salta nakti,swieciant menesienai,wienintele graziausia pasaka esi man tu… - atsiuntė Ingute

169. Jei uzges zvakiu sviesa,jei uzges meiles liepsna,rasiu TAVE savo sirdyje-man TU viena amziams skirta… Is visos sirdies myliu tik TAVE :* - atsiuntė Robertas

170. Meile gimsta ish malonumo zhiureti vienam i kita, ji minta pasimatymais, o subresta tuomet, kai nebeimanoma ishsiskirti! :* - atsiuntė Daiwa

171. mylek mane prasau mylek karsciau…mes busim kartu is sirdys arciau buciuok mane apkabink stipriau mes busim kartu ir amzinai toliau… - atsiuntė Dovi

172. istiesk man ranka-pasauk vardu as busiu su tavim nesvarbu kur bebutum tu as myliu…kaip as myliu…o tu toli manes nebegirdi… - atsiuntė Dovi

173. As myliu tave ar girdi,kadangi jau myliu tave ateik,pabuciuok ir bus man gerai ir padaryk tai tiesiog dabar nenoriu,kad liktu tarp musu riba… - atsiuntė gintare

174. Tau taip noriu pasakyti,ta svelnu zodi,kad myliu.Ir apkabinus isbuciuoti,juk be taves man taip sunku… - atsiuntė Ruta

175. Ateina meile paslapcia,net nesibeldzia i duris ,neaisku diena ar nakcia ,tu tik supranti kad jau milys - atsiuntė Alicija

176. As nezinau kaip myli kiti, As nezinau kaip anksciau myledavo, As ziuriu i tave ir myliu. As paprasciausiai myliu. Tiktai myliu… - atsiuntė Justė

177. Pasauliui TU esi kazkas, o kazkam TU esi pasaulis. - atsiuntė Justė

178. Priimk prasau tu bent i savo sapna bemiege mano nakti jei gali.Svajonem tiesiu prie taves as taka kuriuo ateiti pas tave galiu - atsiuntė Regina

179. Meile-mazas paukstelis:per daug suspausi-mirs,per daug atleisi-isskris.Meile-kancia,per kancias i zvaigzdes… - atsiuntė Indre

180. Savo meiles angeliukui savo saules spinduliukui karsta braske dovanoju ir karstai karstai buciuoju - atsiuntė Zivile

181. begau viena karta pieva ir pamaciau triusius, spek ka jie dare? ne ne, ne tai apie ka dabar pagalvojai. jie tik buvo susikibe uz rankuciu ir po sirdute nesesi… - atsiuntė baile

182. Supasi zvaigzdes placioj padangej.Supasi lapai menesienoj.Sapnais supuoja ilgas naktis,kol mano ryto saule prasvis… - atsiuntė baile

1. Praejo vasara, praejo meiles dienos, o su jomis ir tavo meile man…
  2. O as tikejau tavo meile, tikejau zodziu grazumu, bet visa tai tiktai apgaule, kaip sniegas vasaros laike…
  3. Kam gyventi, jei gyvenimas trumpas? Kam myleti, jai meile kancia? Kam sakyti, kad myli mane, jei rytoj pasakysi, kad ne!
  4. Kai asaros uztvindo melynas akis ir nieks nepasakys, kad mano meile niekad jau negris ir liks pasaulis praeity, tol kol ta asara sirdy paskes toli toli toli…
  5. Atleisk, kad as tave mylejau, atleisk, kad as tave trukdziau, atleisk, kad as tavim tikejau ir tik siandiena viska supratau…
  6. Seseliu karalystej mes zaidziam slepynes, aistra, svelnumas, meile paslepti po bejausmem kaukem… ir asara nurieda, tik asaru cia nieks namato…
  7. Atleisk, gyvenime ne taip jau buna, o as nedaug tau blogo padariau… Tad stengiuosi is kelio pasitraukti vien tik todel, kad butu tau geriau…
  8. Daugel asaru islieta… Daug karstu minciu… Atminimuose belieka… zodziai be raidziu…
  9. Asaru upeliais plaukia dar viena diena, - isejai &quot;sudie&quot; netares - sieloj tustuma…
  10. Milejau as tave karstai,bet tai nebuvo lemta mileti tu gali kitaip kita tau duos buciniu daugiau nei as ta galejau padaryti.Tikiu tu gali buti laimingas ir su kita,bet jei prireiks tau peties AS visada busiu su tavim kartu visomis sunkiausiomis valandomis. - atsiuntė Vaida
  11. Negaila man,kad zusta meile,negaila man,kad skiriasi keliai,bet gaila,kad tave mylejau,o meiles tu nesupratai… - atsiuntė Vaida
  12. kodel as myliu? Prisimenu jo veida, akis, ilgai nematau jo kodel mane tai traukia prie jo? kodel zmogui tokia stipri meile kurem esi nerikalingas?- atsiuntė girta_spanguole
  13. Ir kai visai jau nebera vilties,kai visos viltys i sukes sudusta!Nebukit medziais bukit zmonemis,tegul tik medziai kertami paluzta! - atsiuntė sandi
  14. Kur tu mano mielas angele naktu keliauji paslapcia nakties padange? Kodel as negaliu taves surast, o tu neuzklysti ir pas mane… - atsiuntė Agata
  15. Dega zvake tamsoje,o kitos salia nera Liūdna as kaip zvake ta esu,be taves man taip sunku Liūdna - atsiuntė s@w@n@2
  16. atleisk tik vieno teprasau,atleisk nebekankink manes daugiau.atleisk,juk as atsiprasiau,atleisk juk as tik maldavau - atsiuntė refleksa
  17. tavim tikejau as sventai.o tu manim tiktai zaidei…Liūdna - atsiuntė refleksa
  18. lauksiu tawo zvilgsnio,lauksiu atwo juoko.laukisu tawo zingsniu ir siltu delnu.lauksiu tawozvilgsnio,kaip stebuklo lauksiu,bet gerai zinau ,kad niekad to nebus… - atsiuntė refleksa
  19. as nezinau ko liudi mano siela.as nezinau kas paverge mane.man be tawes gyventi nebemiela,man be tawes pasaulio nebera… - atsiuntė refleksa
  20. Jei kada nors mane paliksi-daryk tai lietuje,-kad niekas nematytu mano asaru. - atsiuntė Inga
  21. Kam pakylejai mane lig zvaigzdziu,is kur gyvenimas atrode be galo sviesus?Gal butu uzteke tik lig debesu,is kur kritimas nebutu toks skaudus… - atsiuntė guty
  22. Tu i mane ziurejai ir sypsojaisi tu privertei tane isimyleti,bet tu juk nesakei kad is manes tu tik saipeis…:{ - atsiuntė Andrius
  23. Kam i mane tu ziurejai kam rasei kad kad patinku.O dabar as suzinojau kad tu tik juokavai… - atsiuntė Foxazzzzzz
  24. einu namo o asaros per skruostus ritas,ir snaiges tirpsta su jomis kartu,as nebenoriu, kad isaustu naujas rytas, manau jog be taves jis bus labai sunkus… - atsiuntė ruta
  25. Tave pamilau,nezinau net uz ka.Juk taip buna,kad myli uz nieka.Pamilau,bet tylejau ir tau nesakiau,lai taip viskas dabar ir palieka - atsiuntė Toma
  26. Kaip keista gyvenime…zmones susitinka,susipazysta,netgi isimyli.O paskui…dingsta vienas kitam is akiu,kaip dingsta akmuo imestas i gelme. - atsiuntė Laura
  27. NUKRIS TA ASARA SKAIDRI IS TAVO NUOSTABIU AKIU.NUPLAUS SIRDIES SKAUSMUS IR ZEIDZIANCIUS ZODZIUS.ISTRINSI VISKA MINTIMI,KAD VISKAS DAR TIK ATEITY… - atsiuntė Jūratė
  28. -Dink is akiu-ir rodos viskas baigta.-Dink is sirdies-ir neplaka sirdis.-Prapulk is atminties-ne,sito daikto suteikti mums negali atmintis… - atsiuntė nevermind
  29. Tai buvo laikai-mes buvom kartu,Tai buvo laikai-salia buvai Tu,Buvai man daugiau,nei padanges skliautai,Buvai man daugiau,bet Tu isejeiLiūdna - atsiuntė Zenkinas
  30. Zydri medziai ir sidabro lietus…Bet tu nepanorejai to matyt!Ne karto.o butum galejes mane isgelbeti… - atsiuntė guty
  31. Kai, verks lietum dangus… liudnas ir niurus… tawes as lauksiu… kai, pasitrauksnaktis… tyliai rytas svis… tawes neteksiu…
  32. Zydri medziai ir sidabro lietus…Bet tu nepanorejai to matyt!Ne karto.o butum galejes mane isgelbeti… - atsiuntė Gintare
  33. Lietus plove mano asaras, o saule dziovino nugarinta veida… Ir visa tai tik del taves… Tik del taves kaciuk… O tu mane palikai… - atsiuntė Gabre
  34. man nereikia uzuojautos zodziu ir be meiles nebus man sunkiau.Ne,nereikia!Man nieko nereikia,as be priezasties siandien verkiau!.. - atsiuntė guty
  35. Skaudu uz isdavyste,skaudu uz mela iki kaklo,skaudu kad netenku taves ir prarandu draugyste… - atsiuntė lialyte
  36. Lik sveikas,artimas bernioke,pasiilgau juoko ir laisku,as esu mergaite,myleti moku, bet meiles niekas nemaldaus… - atsiuntė vanille

1.Bijok ne peilio, bijok sakutes…vienas duris keturios skylutes Šypsena
2.Medziu sakos kaip pabuklai, sprogsta pumpuru stebuklai, medumi pakvipo pievos, pienu nusidaze ievos, kiek aplinkui nuostabaus- einam atsigert
alaus!!!
3.Lauke sninga - ziauriai salta, o as - su rogem per asfalta! Zmones prie smilkiniu sau pirstus deda - kiba nusisaut jie zada???
4.&quot;Prisiminkite, kad nedidelis buteliukas baltos ne tik papuosh stala, bet ir pasleps jusu kulinarines klaidas.&quot;
5.Kas is to, kad pasta ir kramtomoji guma saugo jusu dantis nuo ryto iki vakaro, juos gali ismusti nakti!
6.Pranesame, kad jus virsijote nemokamu trumpuju SMS zinuciu kieki. Jei norite atstatyti sia paslauga, meskite tel. i siena ir sakykite &quot;OI…
7.Jeigu norite suzinoti nuo ko mire zmogus, paziurekite ant vainiku uzrasu: nuo zmonos, nuo brolio, nuo giminiu…
8.Masa miskely rinko melynes ir netiketai ant minos uzmyne, net ir sapne as matau nuolatos jos zydras akis ant puseles sakos.
9.Ka galvoja porele varliu ir porele isimylejeliu?Neduok dieve atskris gandras.
10.Garbe Dievui litrui,jo sunui puslitriui,kuris prasidejo is ruginiu miltu,kentejo kubile ir palaidotas mano pilve.Amen
11.Siulome zaidima’puzle’.Savo tel.trenkite i zeme,bandykite surinkti detales.Nepavyko-pirkite nauja tel.ir kartokite isnaujo
12.Susitiko zirnis pupa ir sijona zemyn lupa. Pupa rekia, pupa stena - zirnis pupa jau lukstena. Zirnis kietas, jo galingas - siandien nori but
laimingas…
13.Melynas paukstelis nutupe ant laido, elektra kai trenke, net galva apsvaigo.
14.Sveika Starka malones pilnoji,Coca cola su tavim.Tu pagirta tarp gerimu,o ir tu,Alau,gaivink mane… Amen
15.Dievas yra pasakes;gerkit tik viena diena savaiteja.Bet nepasake kuria, tad gerkime kiekviena diena,kad nepraleistume tos nieninteles dienos.I
sveikata!
16.Einu fer farka fauksciukai firta, tik fyst fer kufra su fagaliu. Atsibundu nei finigines, nei finigu, nei friekiniu dantu. Facanu darbas, kaif
nefasiseke.
17.jei tu kalbi su dievu- tai malda, jei dievas kalba su tavimi- tai jau shizofrenijaŠypsena
18.JEI NORESI TIKROS MEILES PASKAMBINK MAN IR AS PATARSIU: 1)issitrink galva, 2)isgerk 2l. vandens, 3)pagalvok ar niekam tu nerupi!
19.Dar 50g ir as jau nekilnojamas turtas!
20.Sukasi ratu mano zapo vairas as riedu plentu mano akys zvairos pabundu ryte guzas kaktoje zapo nebera mocia bus pikta
21.Vilnius-Kaunas-nieks negaunas,as lekiu, nukrito balnas.Kaip noreciau lekt greiciau,pamatyt tave skubiau!
22.Makstis-tai mazas teatras,kuriame viena karta vyksta premjera,karta per menesi kruvina drama.talpina tik viena ziurova ir ta tik stovinti!
23.Del techniniu nesklandumu sviesa tunelio gale laikinai isjunkta.
24.&quot;Sumaisyk mane su cukrum…&quot; iseis saldainiukas, kuri pries miega galesi lyztelt. Tau bus saldu… O man svelnu! MMM… Jauciu!
25.Zuikis gere limonada atsigules ant grindu, pasigeres uzdainavo: karve, karve I love you! …
26.Ir vyrai ir moteris galvodami vieni apie kitus labai klysta.Vyrai galvoja,kad visos moteris skirtingos,o moteris-visi vyrai vienodi!
27.Ieskau merginos su geru interfeisu bei nedideliais sisteminiais reikalavimais.Privalumai:lengvai konfiguruojama motina,patogus lizdas peliukui.
28.nusivyliau kai mane paliko vaikinas!.. gal suselpkite man nauja arba paskolinkite… lauksiu graziu pamestinuku nuotraukeliu.
29.Mylejai berniuka pro langa lipai - pamate mamyte i spranda gavai
30.Siela skesta alkoholi,mano kunas taves nori,mano noras begalinis,sedziu as su apatiniais,nebandyk mano kantrybes atrasyk greit nekankines!
31.Gyvenima nugyvenk taip, kad po taves liktu kalnai tusciu buteliu, milijonai apgautu moteru ir kiekvienas gatveje sutiktas vaikas sakytu LABAS TETI.
32.Kas cia dedasi? Niekaip negaliu tau prisiskambinti!operatore pranesa kad siuo metu abonentas mylisi, kai baigsi pamajacink Šypsena))
33.Tavo gyvenimas-tai vejas palaidas,supintas isvargo,pijoko kanciu.Tad pakelkim taurele uz sitokia dalia ir eikim ieskoti BALTUJU ARKLIU…
34.Jei tyliai tyliai nakti Tau suciulbes gandrai,jei uz lango sviesis Tau balti arkliai,Tu nesijaudink viskas tau gerai,nu gal truputi padarei
35.Batukai lakuoti, Suknele trumpa. Berniukai nemyli, Nes dar per maza
36.Sakoma,kad zmogus pirmiausia turi ismokti teorijos,o veliau imtis praktikos.Meileje viskas atvirksciai:teoretikais tampama tada,kai praktika jau
baigesi…
37.I mersiuka atsisedes,Tu varai kaip dzuku briedis,penkta pavara ijunges tu vairuoji atsijunges,nieks taves nepabaidys-tu gi briedis,ne gaidys!Šypsena
38.Nieko nesakiau kai prisivedei mergu,bet kai tu prisikai i kampa,prismaigstei ten degtuku,juos uzdegeiir pasakei,kad sis ezikas gyvens su mumis-AS
NEISTVERIau.
39.atspek, kas mate tave su plafkem? niekas, nes tu niekada ju nenesioji. o kas taves nemate? aisku as, tik vat virtualus tu grazus, o kaip ten
istikruju, tik tu vienas
zinai…
40.rauginti kopustai,praruges alus,nuluzes senelis,sauletas dangus,girtuokle mociute,apsvaiges sunus,papjautas sunuikas ir sodzius ramus…
41.Kefyras, kefyras, toks baltas ir tyras, kaip sniegas, kaip triusis, kaip baltas plombyras, Ir laipsniu jis turi paslepes savy, isgerk ir pajusi jo
jega sirdy…Šypsena
42.Sveiki jus laimejote loterijoje cigoniuka, jei neatsiimsite iki ryto, atsiusime visa tabora.
43.Jei isleisime i miska vaikina - jis pririnks 3Kg uogu, jei isleisime mergina - ji pririnks 5Kg uogu, bet tai dar nereiskia, kad jei isleistume i
miska vaikina ir mergina, kad jie abu pririnks 8Kg uogu… Šypsena
44.Pasigavus kate stora spyriau ja aukstyn i ora, as kates labai myliu - lai pabuna drugeliu Šypsena
45.Kodel visos pasakos baigiasi vestuvemis? Todel, kad po vestuviu baigiasi visos pasakos!
46.Jei peiliu tau smeigs i sirdi, melsk pagalbos is dangaus. Gal policija ir girdi, bet is kur benzino gaus?

jo padirbejot cia…
visu neskaiciau, bet viena parashysiu, sorry, jei toks buvo :
,pavasariui atejus paukshciukai Tai daro, bitutes Tai daro, drugeliai Tai daro…nori ir tu Tai ishbandyti?..PAMIRSHK, tu NIEKADA neishmoksi …skraidyti… Cha cha Cha cha

Mirkt