1.Kas ryta galvoju, kas diena svajoju, kas naktį sapnuoju… SPRITE. Nedaj sebe zasochnut:)
2.Jei esi darbštus kaip bitė, stiprus kaip meška, dirbi kaip arklys, namo pareini pavargęs kaip šou – tau reikia veterinaro, nes tu – asilas!!!
3.In vino veritas, in vodka spiritas…
4.Sveikiname pradėjus naudotis Tele2 išankstinio apmokėjimo paslauga. Jūsų sąskaita tuščia, nes man trūko duonai ir aš pasiėmiau visus jūsų pinigus už pokalbius:)
5.Artimiausias kelias į vyro širdį – skalpeliu per krutinęs ląstą:)
6.Pa litovski voveraite a pa ruski belka, pa litovski dar mergaitė a pa ruski cielka.
7.Kodėl moteriai sunku susirasti vyrą kuris yra jautrus ir gerai atrodo? –Todėl, kad tokie vyrai dažniausiai jau turi draugą:)
8.Vyras bėgioja paskui moterį kol jo nepagauna:)
9.Mano sąžinė tokia švari, tokia skaidri, kad jos net nesimato:)
10.Moterys, kurios mano, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį – taiko per aukštai:)
11.Einu tamsia gatve, sutinku kompaniją, paprašau užsirūkyti. Guliu… Rūkau…
12.Nenusimink, kad vaikystė prabėgo, senatvėje vėl suvaikėsi:)
13.Kartais gyvenimas eina ne į priekį, o į užpakalį:)
14.Jei tau žalia akyse, nereiškia, kad atėjo pavasaris…
15.Svarbiausia, kad “kinderis” netaptu siurprizu:)
16.Atėjau, pamačiau ir pabėgau:)
17.Geriau shuo awiganis nei draugas avigalvis:)
18.Kaip moko Kamasutra: nėra padėties be išeities
19.Pasaulyje gyvena apie 6 milijardai žmonių. Iš jų dabar apie 31% sėdi baruose, 29% žiūri televizorių,25% miega, 15% mylisi ir tik vienas durnelis skaito šią žinutę.
20.Jei į širdį durys uždarytos, belskis į kepenis:)
21. Jis keiksmažodžių nevartoja. Jis jais kalba:)
22.Erelis nuo kiaules skiriasi tik puslitriu degtinės.
23.Ir sustojęs laikrodis du kartus per parą rodo teisingą laiką:)
24.Geriau tyla negu byla:)
25.Nėra to blogo, ko nesuvalgytu studentas:)
26.Niekas dar nemirė nuo impotencijos. Bet ir negimė
27.Nepjauk šakos, ant kurios niekas nesėdi…
28.Geriau jau saulė šviestu naktį, nes diena ir taip šviesu:)
29.Sporto įdomybės; negrai tradiciškai pirmauja bėgime, o baltieji – šaudyme:)
30.Barniai šeimoje didėjimo tvarka: pakeltas balsas, įžeidinėjimai, ašaros, riksmas, antausis, daiktų niokojimas, daiktų mėtimas pro langą, smūgiai, žaizdos, žmogžudystė.
31.Kas iš to, kad pasta ir kramtomoji guma saugo jūsu dantis nuo ryto iki vakaro, juos gali išmušti nakti!
32.Sexe, kaip autosporte, svarbiausia negailėti pinigų gerai ir kokybiškai gumai:)
33.Nealkoholinis alus – pirmas žingsnis į pripučiamą moterį:)
34.Gėrėm alų, gėrėm vodką, Užsikasdavom siliodka, Piom boba ratuku, Vopsim tėvas būsi tu!
35.Tinkis vinkis sumanus, reketuoja jis vaikus, Dipsis žydras kaip dangus, Lia Lia laižo jam padus, Pou gamina samagoną taip uždirba visiems duoną…
36.Kapinės jau skęsta vakaro migloj, o girtuoklis šika kapinių tamsoj. Išlenda lavonas baltame rūke: -Eik velniop šetone! Apšikai mane!
37.Kuo skiriasi bs nuo lėktuvo? Kai kyla lėktuvas mažėja, o bs kai kyla didėja…
38.Stovi sliekas kambary, ko jūs žiurite visi? Aš toks mažas ir sulysęs, nes visus metus nepes
39. Garbė Dievui litrui, Jo sūnui puslitriui, Kuris prasidėjo iš ruginių miltų, Kentėjo kubile Ir palaidotas mano pilve. Amen!
40.Gyvenimas tai lyg tualetinis popierius – ilgas, pilkas ir visas į šikną…
41.Gyvenimas – tai lyg vištidės: kopiečios trumpos ir apšiktos, žemė sukas apie saulę, piniginė apie saują. Alus rūgsta katile, meilė gesta patale.
42.Alus turi moteriškų hormonų – po 3 bokalų imi blogai vairuoti, po 5 bokalų pradedi juoktis iš menkniekių, o po 10 bokalų gali šlapintis tik pritūpęs:))
43.Kodėl spermos banke sperma tiek brangiai kainuoja? Todėl, kad tai rankų darbas!!
44.Eina zapadlo per mišką, pamatopalapinę, viską sudaužo, sulaužo, o po to galvoja: ”Kodėl niekas neišlenda?” Pasižiūri, o ten pochui sėdi:)
45.Imk rožytę, imk ramunę ir vaziouk į Panemunę. Gerk jogurtą “Pievų Smilga”, užauginsi pimpį ilga!
46.Eina ežiukas mišku ir girdi kažkas šaukia:-Ežiukas, ežiukas šiknoj pagaliukas. E atsisuka, o ten voverė. –V, v, šiknoj inkaras!-Juk nesirimauja!-Bet sunkiau ištraukt!
47.Kalbasi dvi blondines. Viena sako: “Žinai, man be galo džiūsta burna.” Kita: “O aš be galo negaliu gyvent…”
48.Balerina mėgo repetuoti nuoga. Kartą darė špagatą ir prilipo prie grindų:)
49.Kodėl Malvinos vibratorius medinis? –Kad primintu Buratiną…
50.Ant sienos užrašyta: “Piktas šuo”. Kažkas darašė: “be dantų”. Šeimininkas nepasimeta ir dar žemiau parašo “bet užčiulpia negyvai”
51.Negaila man, kad žūsta meilė, negaila man, kad skiriasi keliai, bet gaila, kad tave mylėjau, o meilės tu nesupratai…
52.Tavo švelnios rankos mano širdį apkabino, ilgesiu apdovanojo, naktimis aš jas sapnuoju. Tavo rankos apkabino, apsvaigino…
53.Draugystė tai žvaigždė, o meilė… meilė – tai žvakė. Žvaigždė nenustoja žibėt net ir tada kai žvakė sudega…
54.MEILĖS RECEPTAS: 200g šviežių jausmų ir 100g aistros. Pridėt kuo daugiau bučinių ir sumaišyt su apkabinimais. VARTOTI DVIESE LOVOJE!
55.Įsimylėti tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybės, viskas nušvinta ryškesnėm spalvom. Šv. Valentino dienos proga linkiu, kad tos dulkės nespėtų nusėsti…
56.Nuo meilės yra visokių vaistų, tačiau nė vieno patikimo:)
57. Tegul tau saulė šviečia nuostabiausiais spinduliais, mėnulis teneša tau laimę, tegul tau daug žvaigždžių rodo tiesų kelią, o vėjas tegul atneša tau meilę…
58.Ryte nevalgiau – galvojau apie tave. Dieną nevalgiau – galvojau apie tave. Vakare nevalgiau – galvojau apie tave. Naktį nemiegojau… nes norėjau… valgyti:)
59.Širdelė mano smarkiai plaka, nuo meilės tau esu apakus!
60.Mylėti galima tik vieną kartą… Ir dar karta… Ir dar kartą… Nes gyvenimas tiesiog per trumpas, kad būtų galima nemylėti!
61.Nėra meilės be vilties, nėra bučkio be liežuvio, o prieš miegą liūlio, liūlio… LABANAKTIS… zZz…zZz…zZz.
62.Dūšia skęsta alkoholy, mano kūnas tavęs nori, mano noras begalinis, stoviu aš su apatiniais, nebandyk mano kantrybės, skambink greitai nekankinęs…
63.Meilė prasideda idealais, o baigiasi – adijalais:)
64.Kai švelnus vėjelis praskrisdamas pakuždės tau mano vardą paslapčia, tai žinok, aš tavęs pasiilgau, mintimis skrendu pas tave…
65.Kada naktis apgaubia žemę ir gęsta namuose šviesa, Tave matyt ir jausti noriu, tu mano džiaugsmas ir aistra…
66.Tu nuostabus… Žavus… Viliojantis mano sapnas. Noriu, kad jis niekada nesibaigtu…
67.Aš ne toks kvailas, kaip JŪS atrodote
68.Kai sudrėkini kojas, atsisako gerklė, kai sudrėkini gerklę – atsisako kojos
69.Moterys medikės geria, kol praranda pulsą, chemikė- reakciją, fizikės – pasipriešinimą…
70.Pienas tris kartus skanesnis, jeigu tai alus!
71.Jeigu vakarais valgysite silkę su pienu, jūsų naujoji suomiška santechnika atsipirks greičiau:)
72.Kad ir kiek bekratytum, paskutinis lašas vistiek į kelnes…
73.Tele2 remia X-failus: Ryšys Slypi Kažkur Anapus…
74.Aš tavęs noriu… paklaust! Ar tu man pagaliau duosi?… savo telefoną? Nes labai noriu tavęs… paklausti – kada būsim kartu?
75.Jeigu tau kas nors spardo užpakalį, vadinasi tu stovi priekyje…
76.Išėjau iš proto. Grįšiu po penkių minučių.
77.DĖMESIO!! Nauja Tele2 teikiama paslauga – psichologine pagalba abonentams…
78.Jeigu norite sužinoti nuo ko mirė žmogus, pažiūrėkite ant vainikų užrašų: nuo žmonos, nuo brolio, nuo giminių…
79.Dėl techninių nesklandumų šviesa tunelio gale laikinai išjungta…
80.Seksas tai matematika: minus drabužiai, plius lova, padalinti kojas ir kartoti…
81.Balansi reliatyvumo dėsnis: minutės trukmė priklauso nuo to kurioje tuoleto dūrų pusėje esi:)
82.Jei aš būčiau angeliukas ir tupėčiau danguje, žinočiau ką tu myli ir kas vaikšto pas tave:)
83.TELEGRAMA: “Labas, nuvažiavau laimingai, bučiuoju. Tavo stogas!!!”
84.NBA – tai liga panaši į PMS tik ja serga bernai…
85.Šianakt aš būsiu mažu angeliuku palysiu po tavo pagalve ir išpildysiu slapčiausius tavo norus…
86.Turėk šunį draugą, bet ne draugą šunį…
87.Archimedo dėsnis: skystis patalpintas į kūną, po septynerių metų eis į pirmą klasę
88.Kas bendra tarp mokytojų ir debesų? Kai jie dingsta, ateina puiki diena:)
89.Vaikas žiūri per tv “Teletabius”. Ateina močiutė ir sako: -Kai aš buvau jauna, tai per tv gyvų spermatozoidų nerodydavo…
90.Kodėl visos pasakos baigiasi vestuvėmis? Todėl, kad po vestuvių baigiasi visos pasakos.
91.Dievas pasakė: gerkit tik vieną dieną, bet nepasakė, kurią. Todėl gerkim kiekviena dieną, kad nepraleistume tos dienos!!!
92.Aš nieko nesakiau kai prisivedei bobų, bet kai prišikai į kampą prismaigstei ten degtukų juos uždegei ir pasakei kad šitas ežiukas gyvens su mumis aš neiškenčiau.
93.Jo buvo labai vešlūs antakiai. Jie dengė visą kūną:)
94.Kas bendra tarp senų automobilio padangų ir 365 panaudotų prezervatyvų? Nieko, buvo Good Year!
95.Apie ką galvoja pora varlių ir pora įsimylėjalių ? Neduok dieve, atskris gandras
96.Dar 50 gramų – ir aš jau nekilnojamas turtas…
97.DĖMESIO: iš vakarų pakrantės artinasi dideli sapnų debesys. Jie atneša miegą ir gražius sapnus, bei mano palinkėjimą tau prieš miegą… Saldžių sapnų!
98.Visi mes esame lyg angelai, bet tik su vienu sparnu. Norėdami skristi, turime apsikabinti!
99.BITĖS yra geros ir kakoja medum, o ŠIRŠĖS yra blogos ir kakoja vašku, o KAMANĖS išvis nekakoja, todėl yra storos ir sako BZZZ…
100.Plona karvė niekada nebus stirna:)
101.Kada prasidės pasaulinis badas? Kai kiniečiai pradės valgyti šakutėmis…
102.Pranešame, kad jūs viršijote nemokamų trumpųjų SMS žinučių kiekį. Jei norite atstatyti šią paslaugą, meskite tel. Į sieną ir sakykite “OI…!”
103.Moters stebuklai: 1. Sudrėksta be vandens. 2. Kraujuoja be žaizdos. 3. Žolės nekramto, bet pieno duoda…
104.Yra pasauly šalys trys: orgazmas, sex’as, jaudulys. Visos šios šalys trys, tave šią naktį aplankys.
105.Mergaitė buvo tokia negraži… Tad tėvai jai prie kaklo pririšo kotletą, kad nors šuniukas pasižaistų!
106.Aš esu tavo telefono gyventojas. Kai tu spaudi 2 – glostai man galvą, kai spaudi 6 – glostai man pilvą, kai 8 ir dar kartą 8 – nusivalyk klaviatūrą:)
107.Jei tu jauti, kad tau dygsta ragai, nepulk kaltint žmonos, gal tu ožys? Jei tau auga ragai, bet tu nevedęs, tada tu iš tikrųjų ožys:)
108.Mano batai buvo trys, du nupyzdino arklys, o, kad žiemą būtu šalta, tai nupyzdino ir palta…
109.Moteris – tai lyg sprotų skardinė. Vienas atidaro, o visi valgo…
110.Eina sliekas takeliu, neša apelsiną… o varlytė iš paskos… uosto sliekui klyną…
111.Prašiau dievo medžio – davė mišką, prašiau gėlės – davė sodą, prašiau dievo sexo – davė tavo telefono numerį…
112.Ant kalno stovi trys: jis, ji ir jo…
113.Pask pensininkei į kiaurą dantį…:)))
114.Ėmė bobutė ir užduso, nebūtų ėmusi, nebūtų uždusus…
115.Mėlinas paukštelis nutūpė ant laido, elektra kai pso, net galva apsvaigo…
116.3 privalumai išsitatiuruoti 50$ banknotą ant penio: 1. Gali žaisti su savo pinigais. 2. Matai kaip pinigai auga. 3. Mergina gali čiulpti tiek pinigų kiek nori…
117.–Dad what vagina looks like? –Before sex: a pink rose with soft lovely petals and parfum aroma… -And after sex?” –Boy, have you ever seen a dog eating mayonnaise?
118.Pda tai mažas teatras, kuriame vieną kartą gyvenime vyksta premjėra, kartą per mėnesį kraujuota drama ir telpa tik vienas žiūrova ir tai tik stovintis!!!
119.Labanakt, mano angele aplankysiu tave sapne… Jei pajusi švelnų lyg pūkas prisilietimą, žinok, kad tai aš glostau ir bučiuoja tave…
120.Paliesk mane žvilgsniu – ir aš pamilsiu tas akis, O lūpas kuriomis bučiuosi, sapnuosiu naktimis. Paliesk mane, į savo sapną panardink ir švelniai apkabink…
121.Sėdi meškinas rymoja prisiminęs birką koją, lapė skylė jam mojuoja, kiškis pimp… masturbuoja, voverės oloj miksuoja, sėdi senis ir galvoja, gal papist man savo koją
122.Sex is like NOKIA (connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) like COCA-COLA (enjoy) – send this SMS to 5 friends or you’ll have 5 years bad sex.
123.Kulverstukas klausia krokodilo Genos. “sakyk kokios būna razinos – rudos ar su kojytėm?” “Rudos”. Ot velnias ir vėl tarakonų prisivalgiau…
124.Aš dar jaučiu kaip tavo karštos lūpos liečia saldžiausią mano vietą, aš juk žinau kaip tu mėgsti iščiulpti mano įdarą. Padaryk tai iki galo – Ledai “Bravo”
125.Krenta žvaigždės iš dangaus žemyn, keliam mes rankas aukštyn… Gal mes norim gaut dangaus dalelę, o gal ieško kažin ko širdelę…
126.Ar prisimeni tą stalą ir putojantį bokalą, papirosą, tarp dantų ir panikę ant grindų.
127.Kas parašė, tam bokalas, kas paskaitė *pimp…*o galas.
128.Kombains tur motorą – kombainierius pimp… storą, kombains važiuoj per lauką – kombainierius pimp… smauko kombains į taisyklą – kombainierius į pisyklą.
129.Nusipirko senis ožką, užknisa, užknisa kol užtroško nusitempęs į kapus dar išpiso tris kartus, o išpisęs tris kartus parsivilko į namus.
130.Grįžta peroxidinė blondinė iš atostogų traukiniu. Glosto savo kelius ir sako: “Pagaliau jūs vėl kartu”
131.–Senelė, kodėl tavo tokia didelė burna? –Anukėlę, ką nesi mačius senelio be kelnių!
132.Nuperki savo merginai tapkes ir vibratorių, o ant atvirutės užrašai: Jei tapkės nepatiks UŽSIPISK!
133.Jis bučiavo jai lūpas abiem buvo gera, bet jinai staiga suglaudė kojas ir jo akiniai sulūžo…
134.Kas buvo nuoširdu? Lašeliai tarp šlaunų, ištryškę iš vidaus nuo geidulio svaigaus…
135.Sudegino jie mano gryčią, Išpo karvę ir telyčią, Sulaužė jie vyšnias prie kelio, Padarė gėjų iš senelio…
136.Kokios dar gali būti kalbos apie moterų diskriminaciją – jos net a atsisėdusios…
137.Rauginti kopūstai, prarūgęs alus, Nulūžęs senelis, saulėtas dangus, Girtuoklė močiutė, apsvaigęs sūnus, Papjautas šuniukas ir sodžius ramus…
138.Yra 3 girtumo stadijos: 1. Pamyži, pamiršti nukratyt 2. Pamyži, nukratai, bet pamiršti įsikišti 3. Pamyži, nukratai, bet pamiršti išsitraukt:)
139.Sveika starka, malonės pilnoji, coca-cola su tavimi. Tu pagirta tarp gėrimų ir pagirtas nuo tavęs pachmielkas. O ir tu, alau, skandink mus, nusidėjelius…
140.Masturbavosi kartą buratinas ir užsidegė…
141.Kodėl liūdnas viščiukas? –Nes jo tėtis gaidys. Kodėl viščiukas dar liūdnesnis? –Nes jo laukia ta pati ateitis…
142.Kartą vaikystėje man apsireiškė angelas ir liepė pasirinkti, ką noriu turėti: 1. didelį pa, ar labai gerą atmintį. Neatsimenu, ką pasirenku:)
143.Įpūčiau aš jau žolės, Man greit dar šiek tiek reikės, Į Jamaiką tada skrisiu Ir mergų daug padarysiu…
144.Mes užmeilę, mes už taiką, Mes už alų visą laiką, Mes už seksą, mes už vėją ant mokslų b** dėję…
145.Šik be triukšmo, be skandalo, Šik ramiai ir iki galo. Šik be klyzmos, be ricinos, be pagalbos medicinos, Juk šikimas – idealas, Jei nešiksi bus tau galas!
146.Suprato Tarzanas, pamatęs moterį, kad b**** yra skirtas ne vien tik žemę arti:)
147.Parduodu telefoną “BIBOSH”. Atsmaukiamas dangtelis, raudonas ekrans, baterija apželusi, vibruoja, 17cm, 200gr, pasikrauna pats, hands free!!!
148.Susitinka 3 spermatozoidai. Vienas sako: “Aš būsiu mergaitė”, kitas sako “as būsiu berniukas”, o trečias sako: “nieko nebus – mes burnoj…”
149.Mylėk kas auksu žiba, kas meile perka pinigais, nx ta meilė tyra ir dėt ant tų kas tave myli nejuokais.
150.Kada padori mergina gulasi į lovą? –Aštuntą, nes dešimtą jai reikia būti namie:)
151.Aukščiausias pasitikėjimo laipsnis – du kanibalai, besimegaujantys oraliniu sexu:)
152.Pa litovski voveraitė a pa ruski belka, pa litovski dar mergaitė a pa ruski cielka.
153.Yra moterų, kurių liežuviai neturi jokio tiesioginio kontakto su smegenim:)
154.Įsikišk į šikną kaltą ir pabrūžink į asfaltą, Kad pajaustum malonumą kaip pavasario gaivumą:)
Visas jas kazkur internete skaiciau. O tu, branguti, nepagalvojai, kad laikrasciai info gali butent is cia, t.y. interneto, imt Bet vistiek saunuolis- jei teisybe sakai, tai truputi padirbejai