Das ist Auto :)

Das ist Auto :slight_smile:

Raimi> ar tikrai sita matei? Piktasmuzika vakarui… youtube.com/watch?v=XB1YGcaDEjU&feature=related

Das is peace of shit (left) Nepyk bet jauciu kazkokia antipatija 4 guoliui. Aubi tai Gerai

ja ja

Ner ko pykt, tiesiog nueik galva persisviest Taip Juokiasi

burtininks> jau Gerai

Ka tu cia aiskini. Mano nuomone ir tiek. Ale tau visos masinos patynka… Ufff

Inproof> neaiskinu Cha cha baik juokus, viskas ok. Butu gera masina, golfas nestovetu dabar TMT servise su nuejusiu kondyskes daciku Juokiasi O man tai labai gera, tik per maza, ir biski paleist i apacia noreciau, nes posukiuose truksta to Cha cha

gyolis Gerai audi ,tai Nekaltas

as tai sita maciau kaip apsisukinejo ant rucnyko Juokiasi

Marciau> sita sita Taip Cha cha

Tadukas> ir vel meluojat man Piktas Rucnykas nelabai veikia, ratus siek tiek laiko, bet ant eksfalto su juo apsisukt, nera sansu Cha cha kad atbuliniu saules braize tai patikeciau Juokiasi

dar maciau kaip su juo bande prie nemuno privaziuot ir pasikabino su dugnu ant akmenu Piktas

Raimi> jis sake norejo akuma vandeniu apsemt, sake zuvies norejo nasaram… Cha cha

Visos masinos genda soo gera ta masina Mirkt Tik siaip man kazkaip nepatynka jos. Labai nuvalkiotos. Bet kadangi tu mano kaimynas tai tavo dar sueis Cha cha

o ant audinės bus sportiniai lipdukai su lenktynininko vardu? Juokiasi

Gerai

O savininko leidimas yra Audi deti? Juokiasi

f-1> savininkas nezinomas, numeriai suklastoti, manau nesupyks Klastawika> **** nuo vaizdo genetine klaida Blogai

Savininkas zinomas Šypsena