Darykit taip kaip darau as!

Darykit taip kaip darau as!

AS iseinu atostogu 2 savaitem! pagaliau isleido! norit ir jus gerai nors dvi savaites pagyvent? iseikit atostogu…
o kadangi as iseinu reik aplaistyti atostogas todel visiems statau Taurė ir Alus, taip pat visiems po Bučkis !!! na tai ka bye susitiksim kai grysiu!!! ate!!!

Bonifacijaus atostogos Nekaltasoi banintum dabar pas mane Liežuvis min menesiui Laimingas

Man tai reik atostogu nelabai pamenu kada atostogau p.s. Tema visiskas off topic

o nx sita durdoma sukurei? Pavargęs

ciau Labas

nu man tai tik keli elementai is sios fotkes patinka…Lietekai priekinis bamperis nu dar tai kad suzeminta nei per daug nei per mazai

ir man sieros patinka Taip grazi isvaizda…

nu jau nusenus… kaip kam man tai sierros patinka jei ypac prie judar prisideta auksrankio kokio Šypsena

grazus ratai…,

visai nieko atrodo Šypsena

grazu Gerai galetu but xr4 Šypsena man sitos sierros grazesnes negu naujesnes Mirkt

ratukaj vos telpa Girtas

Is galo sieros man slykscios

wo liuksovai atrodo … !!!

Na ko jums nepatinka senos mašinos? Jos bent turi savo šarma. O dabar pasižiuri ir nepasakysi ar te honda ar mitsubishi ar dar kokia kita. Tik visai neseniai gamintojai vel pradejo dirbti prie mašinų dizaino ir kažkodel topiniai modeliai turi senesnių modelių daug dizaino elementų.

Nu ir kas kad ji sena. uztat grazi Mirkt

siera is esmes nusenus masina… va ratai grazus Šypsena