Daron asaros
Uzvakar ant ziedines sankryzos nunesiau Outlander, “dzipas” rikiavosi I antra juosta is pirmos ir gavo I duris. Man tanko vos ilinko sparnas, tai sakiau vaziuok toliau, bet paziurejom pas outlanderi visos duris sulankstytos, tai deklaracija supildem. Vnymanija znataki, vapros: Butina man draudimui pranest? Nes man nera laiko su ta valakyta tampytis del kazkokio ibrezimo ar uztenka, kad kaltininkas savo draudimui prasines. Tekstas tikrai parOstas! Atsiprasau Daronu ir kwetiaku
skambini kaltininko draudimui, nuleki pas ju eksperta, arba ekspertas atlekia, ivertina ir siulo litus arba remonta. tiek tos valakitos ir tampymosi.
Baltas outlanderis gal buvo?
zydrai/melynas is Plunges Ner ten ka vertinti, man nulekti ar laukti eksperto daugiau kainuos nei jie duos
, ten ilinkimas vysnios dydzio
padarius eismo ivyki, abi salis turi pranest apie avarija, kaltas ar ne
Tada
Ne policijai, o draudimui, pvz tu padarei avarija, tai tu ir nukentejusysis turit pranest tave apdraudusiai draudimo imonei EDIT: per tris darbo dienas nuo eismo ivykio
Under, tai zinau, kad policijai pranest nereikia, o draudimui reikia per tris dienas. Klausimas man kilo tik todel, kad deklaracija supildem pazymejau, kad zalos nera mano auto, kaltininkas vistiek pranes savo draudimo kompanijai, tai kam man vaziuoti pas jo draudimo kompanija jeigu as nieko is ju nenoresiu…
nukentees gali pranesti metu begyje, po metu senatis.
triukst, paskambins patys gal…
Tai jo pasuksiu pirmadieni, norejau su banginiais pasikonsultuot vistiek