dargana...

dargana…

Man patinka dargana:kada zmones neryskus.Kai rysku-jau darosi neidomu.

O man patinka, kai saulė šviečia ir nuotaika geresnė ŠypsenaLabas

Aš megtu ryškią šviesą, kada žmonės nesislepia po pilku dangum ir
šviesoje mažiau apgaulesNekaltasNekaltasNekaltasLabas

…ir dargana turi savo žavesio…

Lai vėjas teškia
į veidą lietų,
Geriausias oras -
Dargana.

Uzsidek Sraigiaus Ramanausko akinius, ir visa aplinka visa laika atrodys idomi! Mirkt

• Tebuna saule, - tare Gin’ si darganota ryta.
    Deja, niekas neisgirdo…
    Cha chaCha chaCha cha

o tu kam sakei?Nekaltas

GingerGėlė, gerai nori: Anglijoje buti ir dar,… kad ir saule sviestu! Cha chaLabas

Neo Gėlė, ne visi zodziai ir norai Dievo ausi pasiekia Mirkt

marijole Gėlė, negali uzdrausti…pasvajoti Cha chaŠypsenaCha cha

Per darganą siūlau pasidergti. Pakalbėti negražiai apie bobas Cha cha Daug keiktis ir gerti degtinę…

lietui lyjant vaikscioti yra malonu

na gal malonu sakyciau vaikscioti per dulksna o ne per lietuNekaltas

Nekenciu lietaus, darganos, telksnojanciu vandens klanu po kojomis taip, kaip Ceslovas Gabalis vienoje savo dainoje dainuoja: "Nekenciu…". Apsiniaukes dangus varo mane i depresija, ziuredama i ruskana dangu kaip koks Hamletas uzduodu klausima: "Buti ar nebuti". Piktas

BUTI, Bohema Gėlė, BUTI Šypsena))))))
Kas per mintys Nekaltas

Ginger Mirkt - ir dar nekenciu bjaurios savijautos kita diena, kai is vakaro per ilgai uzsisedi su draugais. Tada ir pradeda galvon listi hamletiskos mintys…Liūdnas

Manau, kad daug kas priklauso nuo nuotaikos Mirkt, kartais nostalgiškai nuotaikai taip tinka lietus Šypsena, tačiau geriausiai jaučiuosi, kai šviečia saulutė, tada ir nuotaika geresnė ir šypsotis dažniau norisi ir aplinkiai malonesni TūsasTūsasTūsas

O jei choru sudainavus:
Te visad sviecia saule
Ir dangus buna giedras…

atspejai mano minti Taide>>, viskas priklauso nuo nuotaikos ir gal dar nuo zmogaus budo: pvz.melancholikas, sangvinikas,t.t. Gėlė ,nors kas be ko , kai sirdis verkia geriausia drauge- audra… Mirkt