Darbas & Alus

Darbas & Alus

Man toks klausimelis iskilo: ar daug zmoniu darbo metu geria alu ir ar tie kurie ji geria nebijo savo virsininiko?
As tai kartais isgeriu Kalnapilis in ICE darbe.Mirkt

nemanau, kad pietaujant isgerus 0.5, arba 0.33 alaus ka nors pajaustum, kvapas gal siek tiek yra bet padeda kramtoma guma

Nu as tai ne per pietus geriu aluti, o darbo metu, prie savo stalo. Mano virsininkas tai toli buna (azdaug uz 100 km), nes as atstovybej dirbu Cha cha

Kai mano virsininke dabar yra mano teta, tai dar kartais ir pati atnesa alaus per pietus, nes zino, kad alu dievinu. Alus

Per pietus tai kartais tenka po 0,5 Alus išgert, per Futbolo čempionatą teko ir daugiau padaryt ir darbo vietoj. Šiaip tai nėra labai galimybių darbo metu alaus paskanaut.

Gerai tau cia. O tai ka dirbi jei ne paslaptis?

Koks skirtumas, ka dirba - svarbiausia, kad virsininke - teta. Mirkt

Gerai R.K. sako. As knygu leidykloj dirbu. Ne Lietuvoj.
Bet tai laikina. Dirbsiu iki rudens. Bet kol kas tai rojus. Jau pradejau del pilvo augimo drebetCha cha

Cha chaCha chaCha cha

Suderinamas dalykas ypac kai dirbi stroikeje. Ten leidziu sau ismaukt ne vien tik kalnapilio in ICE Cha cha

Pasitaiko ir daugiau kaip 1b.O virsininku nera ko bijot.Cha cha

Alus skyrtas po darbo , o ne darbo metu , bet siaip geres visur , ir visur gerai

Per pietų pertrauką visada Šypsena

kartais isgeriu bokala, du bokalus, bet buvo taip kad prigeriau iki geros kondicijos, o tada ant kavioro ejau…

ne,as darbo metu negeriu …

Per pietus liux eina 0,5 ir kai tenka virsvalandzius pasedeti tai 2-3 buteliukai labai gerai sueina Cha cha RELAX

o cia kartais ne custom HD ?

Man nepatiko, bet vistiek, kazkuo prikauste demesi, 5 min tyrinejau foto detales. Atrodo lyg kybotu ore. Spaced out. BBQ>> parodu salese rimtu posukiu nebuna Mirkt. Is cempionu taures alu gert irgi nepatogu butu - ne tam skirta Mirkt.

arlen ness’o shedevras. bugatiines jis ji uzvadino ar kazkaip panasiaip. vienzo inspiruotas klasikiniu Etorre Bugati autosedevru