Darau apklausa: koks bankas Lietuvoje jums geriausias?

Darau apklausa: koks bankas Lietuvoje jums geriausias?

Geriausias - Hansabankas Gerai, be jokių kalbų. VB lėtumas ir popierizmai - nx Piktas. Po to, kai LTB skyrius pertvarkys į aukštesnių standartų Hansabanko, manau, kad mielai naudosiuos ir jų paslaugomis.

Snoras. pgeros korteles (nepriklauso nuo voskiu telekomunikaciju, kurios pastaruoju metu nuluzta), pavogus (o taip man nutiko) pernelyg gali nesijaudinti kad per kelias valandas istustis saskaita kokioj maximoj
trukumai- reikia eiti i bankomata (nors ju daug yra), kartais letas aptarnavimas. siaip naudojuosi ir VB bet kiek teko prieiti prie bankomato- pasitinkdavo malonus uzrasas "Laikinai neveikia"

banko paslaugomis nadojuosi beveik kieviena diena jau virš 6 metų> Tačiau realiai man nuomonę apie banką formuoja keletas veiksnių:

1.Pačio Banko siūlomos bendros paslaugos, galimybės ir privalumai
2.Konkretaus banko filialo veiklos ypatybės (filialo pasiekiamumas, malonus aptarnavimas, vieta mašinai, specialios nuolaidos, kitos ypatybės, et centra…)

Be to dažnai bendra Banko politika gali visiškai nesutapti su filiale vykdomu aptarnavimu ar pan, nors taip neturėtų būti. Maži filialai žinodami kad to rajono verslininkai neturi kito pasirinkimo, dažnai piktnaudžiauja savo išskirtine padėtimi, kenčia aptarnavimas.

Kaip privatu klienta VB ish esmes tenkina. Naudojuosi jo paslaugomis nuo 95 m., tuo metu tai buvo vienintelis pasirinkimas ( prisiminus dar
ir banku krize 95 pabaigoje, kuria VB sekmingai atlaike).
Taciau individualiu klientu aptarnavimas taip ir liko
95 m. lygio. Pvz. pasidomejus kredito gavimu VB darbuotoja
pas save kompe excellio lentele uzpilde (pajamos ir pan.), paskaiciavo - viskas tvarkoje, kredita galite gauti be problemu, taciau
paprasyta atspausdinti tuos visus duomenis kaip pavyzdi ar pasiulyma ( suma, mokejimai, palukanos ir pan. )- atsakymas buvo "Na sito tai jau tikrai nespausdinsiu… Šypsena) Va cia pas VB dar nearti dirvonai, tikiuosi paskutiniai pasikeitimai valdyboje bus tikrai naudingi tiek paciam bankui, tiek jo klientam. Gal pagaliau dashils, kad kreditas irgi
yra preke, kuria reikia tinkamai pateikti ir parduoti klientui, kad mokus nemazas reguliarias pajamas gaunantis klientas yra tikras banko turtas. Iki siol kaip tai neapsisprendimas jautesi is banko puses: lyg ir didmenine, ir mazmenine bankininkyste sieke uzgriebti, bet kaip sakoma, vienu uzpakaliu dvi kedes sunku uzsesti, ta mazmenine bankininkyste visokiom akcijom ir pasibaigdavo ( atsiusk ceki - islosi shaldytuva ir pan. ).

Del korteliu patikimumo - tai bankas Snoras.

Esu visada uz VB,nes man kaip privaciam asmeniui,kuris dar neturi savo verslo, o su banku tnka susidurti tik tiek, kiek trunka saskaitu tvarkymas, pinigu pervedinejimas per uzsienio bankus,imponuoja VB mokamos palukano, operaciju atlikimo greitis, nuostabus aptarnavimas,su tokiu kokybisku aptarnavimu dar neteko susidurti jokiam kitam Lietuvos banke.Turiu reikalu su Hansa, bei buvusiu LTB ir ,deja,sie bankai manes absoliuciai nezavi.

Sveiki,
esu siek tiek daugiau bendraves su dviem bankais: VB ir Hansa. Buvau vienas is pirmuju isigijes VB Visa Electron. Veliau teko isigyti ir kitu korteliu. Atsiskaitymo problemu per tiek laiko turejau gal tik pora kartu, kas, mano nuomone, yra beveik normalu. Taip pat esu vienas pirmuju VB internetas naudotoju.
Keletas tipiniu pavyzduku is siu banku:

1. Norejau atsisakyti VC korteles, atejau i banka pries menesi laiko, sakau, nenoriu daugiau naudotis kortele. Noriu parasyti prasyma (galvojau gal turi specialu blanka). Kurapka (VB banko darbuotoja, kur sedi kitoj pusej langelio ir su manim bendrauja) sako, prasymo nepriimsim, pasiimk is korteles pinigus, nepadarysim. Bapkes pasiemiau, kortele vistiek padare, ir nuskaite bapkes uz atnaujinima… Rasau pretenzija, siunciu registruotu laisku, operatyviai gaunu atsakyma, kad as ju neinformavau pries menesi…
  2. Ateinu uzsisakyti VB interneto. Kurapka pasimeta, pradeda kazko ieskoti. Laksto, nulekia pas virsininke, vel kazkur laksto. Po kazkiek laiko atbega su uzsakymo blanku, kuri as jau atsinesiau uzpildyta (forma radau internete, VB tinklapyje). Liepia perrasyti, nes as norejau matyti papildomos korteles atsiskaitymus, kurie pasirodo kazkodel negalimi. Tada liepia sumoketi kazkiek pinigu, liepia eiti sunoketi i kasa… Sakau, nusirasykit is korteles saskaitos, sako negalim priimti. Sakau, nejuokinkit, veliau, kad neturiu grynu, turiu tik Jusu banko isduota mokejimo kortele. Po gal 10 min. lakstymo, skambinejimosi, pasako, kad gali priimti kortele bet nuskaitys 1 Lt uz pavedima. Sakau, nuskaitykit, bet as jau iki kasos neisiu. Taciau dar po 10 min. erzilio priima kortele ir 1 Lt nenuskaito. Liepia po 3 dienu ateiti pasiimti sutarti ir generatoriu. Po 2 dienu skambina, kazkas ten jom neaisku, isaiskinu, sako, ateik, isbandem viskas veikia. Kita diena ateinu, pasiimu sutarti ir pan. Manot veikia? Po savaites skambinejimu, vaiksciojimo i banga, galu gale pavyko isiloginti… Taciau apribojimu vistiek neuzdejo…
    Dabar apie Hansa:
  3. Ateinu i Hansa. Sakau noriu Hanza.net. Ok. Per 5 min. atidaro saskaita, pajungia prie hanza.net, inesu siek tiek grynais, gaunu nemokamai slaptazodziu kortele. Uz 10 min. prisedu prie kompo - VISKAS VEIKIA. Šypsena Sioks toks kontrastas.
  4. Po kiek laiko ateinu i Hansa, sakau noriu Maestro, noriu MasterCard. Del MasterCard pradeda reikalauti visokiu nesamoniu, bet dar as galiu pateisinti. Po keliu dienu, pristates papildomus popierius, gaunu korteles, ateinu pirkti - nenuskaito… Kitoj parduotuvej nenuskaito. Teko perdaryti, perdare be didesniu problemu, taciau reikejo vaziuoti 2 kartus i banka, kas man tikrai nepatinka. Pasiimu naujas, nuskaito, bet nepriima. Pasirodo pataikiau, kai buvo nuluzes ju autorizacijos centras…

Galeciau testi. Apie VB jie buti beveik tik neigiami, taciau Hansa vistiek geriau, nors galetu ir tu nesusipratimu nebuti, kurie retkarciais iskyla. Beje, VB galiu pagirti, kad padare komunaliniu mokesciu atsiskaityma internetu pirmu, taciau bijau pradet naudotis, nes bijau, kad gausis didelis pish… As gal po kokiu metu surizikuosiu, tikrai nenoriu buti vienas pirmuju. Šypsena

Tai tiek.

Kestas

Snoras, del mokejimo korteliu, premijos taskai, palukanos "LAIPTAI"
greitas pinigu prevedimas is kortos i korta

Pateiksiu savo nuomone. Verslui, ypac stambiam, siuo metu geriausias bankas Lietuvoje yra Vereins-und Westbank. Gerai

Noreciau suzinoti, koki banka pasirenkate. Siulau kelis kriteriju.

1. Verslo poziuriu
  2. Private banking
  3. kurio banko mokejimo kortele su mielu noru isigytumete?

Hansa-LTB