dar sporto...

dar sporto…

Puikus oras,sviecia saule,nekarsta,gera aikstes veja,nera bale,zodziu,vel viskas pries musu futbolo rinktine! Pasaulio bokso cempionato dalyviams buvo uzduotas klausimas:,Ar boksavimasis turi neigiamos itakos smegenu darbui".15 procentu atsake kad,kad neturi,85 procentai nesuprato klausimo. Treneris pries maca kreipiasi i komanda: -Siandien mano gimtadienis,taigi geriausia dovana butu pergale siose rungtynese. Kapitonas: -Velu,treneri.Mes jau nupirkome jums kaklaraisti… Fizinio pasirengimo filosofija: 1.Mano senele pradejo vaikscioti po 5 kilometrus per diena, kai jai buvo 60 metu.Dabar jai 97, ir mes neturime nei menkiausio supratimo kur ji. 2.vienintele priezastis, kuri paskatintu mane vel begioti - kad is naujo isgirsciau savo sutankejusi kvepavima. 3.Istojau i sveikatingumo kluba praejusiais metais.Sumokejau 400 litu.Nenumeciau ne kilogramo svorio.Tikriausiai reiketu kartais nueiti i uzsiemimus. 4.Turiu daryti manksta anksti ryta, kol pabudusios smegenys supras, kas vyksta. 5.Nedarau atsilenkimu.Jeigu Dievas butu norejes, kad mes galetume paliesti koju pirstus, butu siuos sukures auksciau kuno. 6.Man patinka ilgi pasivaiksciojimai.Ypac kai tuos pacius kelius renkasi zmones, kurie mane erzina. 7.Mano menki klubai,bet, laimei, juos gerai paslepia pilvas. 8.Kasdienio sporto pranasumas tas, kad numirsi svaikas. 9.Nebegioju, nes is stiklines gali issitaskyti alkoholis. Pagrindines Formules-1 taisykles: 1.Raudonos spalvos bolidas visada teisus. 2.Raudonos spalvos bolidu nesutarimai - ju paciu reikalas. 3.Raudonos spalvos bolidai gali buti tik vienoje komandoje.

nu ir seniena… Pavargęs

Šypsena Gerai

kai kurie neblogi… Taip Nekaltas

keli neblogi

Juokiasi

Neblogi Cha cha

yr geru Taip

nu neblogai Cha cha Gerai

kai kurie Gerai

Cia biskutuka geresni Šypsena

Aš asmeniškai dar buwau negirdėjęs. Neprajuokino, bet tikriausiai todėl, kad jau wėlu ir humoro jausmas miega. Bet siaip Gerai Šypsena

Cha cha girdeta…

Juokiasi

man patiko

tingiu skaityti !!! Pavargęs

cha cha;]

ti kam tada isvis ce lyst ? Nekaltas

Juokiasi Juokiasi