dar saugesne
pastaruoju metu bmw.banginiai
plia pasonei stovejau kaip diedukas uzkurinejo kaip tik 760, tai plia kai starteris vien suka garselis
nepyk, bet man e60 graziau ziurisi
Negraziai ziurisi priekinis ratas, tai yra tarpas didelis tarp arkos ir jo
dalyviai kur vln ieskot duslintuvu nebrangiai?
jo tarpas tarp priekinio rato nesuprantamas is tikro guestas, o ko cia pykti?
siaip e60 kaip ne kaip yra jaunesnis, tad ir turetu but grazesnis, bet siaip tai man e60 galas labai nepatinka, net nesugebejo led zibintu idet… o pas e65 tai lempos graziai sviecia gabaritines, o stabdziai led zibintai… salonas irgi didelis tv, pavaros prie vairo(kas ziauriai patogu) ir pan… Na bet siaip abu modeliai tikrai geri… Tik va, jei imti e60 530d, tai tikrai nezinau kam ta e60 imti, tada jau geriau e65, vistiek, variklis, deze, elektronika viskas 1:1, na tik vaziuokle, bet nei pas ta, nei pas ana ji problemu dideliu nekelia… e60 tai 520d, e65 tai 730d. o su benzu atskira kalba
kazkaip man tos limuzino klases auto tai ir vairuotojas neblogai butu gal tik vien del to rinkciaus e60
na jei del ekonomiskumo, grazumo, tai as turbut apskritai e90 rinkciausi… bet sunku rast su gera komplektacija… siaip aisku limuzinu kl auto visdelto nera pigu islaikyt, ir dar klasimas jei del patogumo, kas patogiau ar x5, ar e65… ar a8 ar q7 ir pan… Bet kad e65 geriau uz x5 atrodo tai faktas, nes e65 reikia lygint su x5 e53, kuris savsem atrodo kaip padidinta kiaule tada ka rinktis vienareiksmiskai aisku… cia tas past galioja ir su f1 ir nauju x5
e90 tai žiauriai mažai vietos viduje pasirodė.
bet e90 ir kainos vos ne kaip e60
O kodel 520d o ne 530d?
isvis negaliu ziuret i ta x5 e53, tada vienareiksmiskai e65. O e90 teko vaziuot tai labai jau truko man kazko. Kazkaip vistiek prie vid klases pasilikciau ir imciau e60
UB, nes kam imti 530d jei glai imti 730d, su beveik ta pacia traukia ir sanaudom? guestas, nu 5er man kaip 190ugio ir 100kg sverianciam tai pats tas, 3er jau siek tiek mazokai vietos, o e65 daugiau nei reikia, nes sedyne visa niekada atsistumes nevazineju, priesingai ne e60 ar e90.
Man taip atrodo kad islaikyt septinta brangiau kainuoja nei penkta… Tai manau trauka ir sanaudos kazkaip neturetu but pirmoj vietoj… Ar klystu?
UB, gi sakau tau, kad 730 ir 530 1:1 dauguma mazgu, tai apie koki branguma kalbam? Nebent apie ta, kad pirkdamas septinta normalu, gauni sildomas/saldomas, soft close pritraukejus, elektrine bagazine, logic7, memory sedynes ir kt bajerius, kurie ir yra tas dalykas, kuris brangina 7er eksploatacija, lyginant su e60 5er, nes pas e60 tokiu dalyku reikia ieskoti su dideliu ziburiu o visi navarotai turi savybe gesti
nezinau ar isvis i islaikymo kastus kreipciau demeso, jei masina man patinka, nepriekaistingos bukles arba atitinkama kaina ir perku
Nu jasna,questai,nu ne visi kaku daro banknotais,kartais zmones pamasto ar masina jiem pagal kisene ar ne. Man pvz E60/E65 atrodo kazkoks kosmosas,kai paklausai kiek kainuoja visokie sudukai kaip veidrodeliai,parktronikai,siaubas,i servisa atrodo be stukos litu nevaziuok net Su E38 per pusmeti kolkas nepastebejau kad kazkas butu brangu labai,bet nieks rimciau ir nebyrejo kolkas,tpfu tpfu tpfu
Kazkaip randu kaip pigiau prasisukt
Nereko dar e65 pavairuot tik sone veze, tai ziauriai Patiko, rafi gaila toli gyveni narec pasivazinet
UB ziurint i koki servisa vaziuoji ir ziurint pats kiek gaudaisi… Na pvz man tepalu dapylimas kainavo 250lt, leidzia per pav dezes karteri, reiketu karteri keist jo kaina 350 + filtras 100lt + darbas 200lt ir tepalu dar pora litru dar 200lt. Cia jeigu apie kainas, o vaziuokle nu kas ten kainuoja kaip ir senam simiorui remontas, tik gal detales brangiau siek tiek… Kitas dalykas, apie tavo e38, primesk tavo auto ten kokiu 96metu, tai tu paimk kokia audi 96metu (ceske) ar kokia tojota korola 96 metu, ar ta pati opeli vectra tokiu metu, tai pamatytumkad tu procentaliai tikrai daugiau moki nei kad tie opelistai… taip ir su e60/65, tarkim uz 03metu masina tikrai mokam gerokai daugiau nei uz kokio pasato, ar opelio remonta, taigi ir iseina,kad uz prabanga reik moket, ar tai e38, ar f1 ar e65…