Dar karta apie JAVA
Pas mane klausimas toks, ar JAVA zaidimai SIEMENS’ui tinka ir NOKIA’jai ?
radau temos pavadinima koki ir pats norejau kurt
tai prisijunglausiu cia jei nepyks autorius…
va klausimas ar yra java programa kad per mobilaus infrareda butu galima TV junginet?
ir siaip kokio gero JAVA softo mobilekams zinot?
ir kaip ta softa per wapa uzsikraut? lygtais kazkokie nustatymai javai turi buti. daug kartu klausinejau cia bet atsakymo negavau
Negi nieks nezino ish kur galima parsiust per wap jawa zaidimu ar programu?
tai va nusipirkau data kabeli del c55, ir galiu programikes ir geimus isirasinet. gal kas zinot geru http://www kur ju galima rast butu?
jei ne paslaptis kur pirkai ? ir kiek mokejai ?
Kad preita vasara gera buvo girdejau (per telefona tikiuosi sia taj tixliai nepraleist.
Paieska naudokijes ple gi dauk tu temu del tu geimu
Nu * pirma msg ne ce turejo but sorry!. Q: kaip per wap istrinti parasyta zinute?
Ash bandzhiau per data kabeli isikelt java zaidimus is http://www.colornokia.ten.lt i N3510i, tai kazkokai nesamone:atsisiunti faila *.jar o i telefona galima kelti tik *.jad ir pvz jei ish telefono nukopijuoji jau jame esanti zaidima i kompa tai kopijuoja ne *.jad o *.jar faila, tai nesuprantu kaip isikelt tuomet?Kazhkur atrodo buwau uzhtikes programa grynai zhaidimu irasymui, bet neatsimenu kur dabar, tai gal kas zino tokiarogr.?ash bandziau kelti su Oxygen Phone Manager II
shiaip zhiadimams/grafikai/muzikai kilnot geriausiai tinka Mobimb nors daug kas sako, kad jinai kartais ko nors prigadina, man kol kas to nepasitaike
, o del .jad failu - tai jiems yra specialus JAD File Generator, pasieshkot pats inete - nulinkuot negaliu
.
cia gal biski i tema, nenoriu atskiros temos kurt. ar jum iseina atsisiust java geimus is wapo? nes man neiseina gal zinot kur ka pakeist reikia? tel m50,etra korta. raso at7isiusti nepavyko ir tiek,kur gali saknys but? gal omnis nepalaiko tokio dalyko?
cia gal biski i tema, nenoriu atskiros temos kurt. ar jum iseina atsisiust java geimus is wapo? nes man neiseina gal zinot kur ka pakeist reikia? tel m50,etra korta. raso at7isiusti nepavyko ir tiek,kur gali saknys but? gal omnis nepalaiko tokio dalyko?
naudok csd. per gprs i siemens java siust neina.
Tinginiu kampelis - buvo kruva temu siame forume apie JAVA zaidimus, Siemens problemas etc. etc. Paieskokite gerai.
Del Nokia ir Siemens telefonu ir JAVA zaidimu: Nokia telef. skirto zaido nepavyks atsisiusti i Siemens’a.
JAVA zaidimus Extra kortu turetojai gali atsisiuti ir per gprs. Reikia tik susitvarkyti, kad veiktu gprs.startas.lt (speju, kad reiketu paskambinti i klientu aptarnavima)
To ZHee: taip, yra programeliu, kurios leidzia TV jungineti telefonu. Tik nezinau ar jos freeware.
Nemokamu zaidu vis dar galima atsisiuti is wap.omni.lt. Ale jie ir atrodo kaip nemokami