dar del teisiu atemimo.
jeigu kaip isiaiskinau teisu atimti negali.
http://www.banga.lt/admlt/2notice.ViewAlert/1055761034.E.229.2forum.sh
owPosts.191475.241-=(192688928
ka visi rasete.
tai man atsitiko toks dalykas virsijau biski greiti ties vieviu ir ateme teises. bus svarstymas.ar galima kazkaip svarstyme forminti toki dalyka kaip procedurini pazeidima ir policijos kalida ir lipti sausam is balos?
ant protokolo pasirashinejai? jei pasirashei vadinasi sutikai su pazeidimu ir dabar bandyti aishkinti kad tave nekaltai nubaude neapsimoka, nes tavo parashas jau yra
ne tai kad nekaltai bet nesilaikant istaymu.
Apskritai ar egzistuoja laikinos teises? Ir kada jos isduodamos?
bio, tvarka yra tokia:
jei su pazeidimu sutikai ir pasirasei - teises tau atiduoda.
jei nesiulej babkiu, atsikalbinejei, nemoki kalbet, aiskinai kad cia isvis nepravaziavai ir nepasirasai ant protokolo - teises siunciamos pagal gyvenama vieta, pvz i vilniaus KPK kur nuspres tau skirti maximale bauda.
geriau apsimest durnu, paverkt, su viskuo sutikt ir karts nuo karto visai paleis
aishku galima kazka bandyti irodyti bet kaip taisykle savi savu nebaudzia tik paciam laiko ir energijos shvaistymas gausis
galvoji nedariau tokiu dalyku… dariau tik kad tenai labai jau nesukalbami papule…
taigi jei nesutikai su pažeidimu arba nesutikai ir nepasirašei protokolo, atėmė teises. ir čia nieko jiems nepripaišysi. o su tais visais svarstymais giraiteje tikra komedija, karta nuejau, issiziojau: AS…, o man KALTAS!, as dar karta pabandziau issizioti BET AS…, o man vel - KALTAS!! Nu ir eik tu n***i pagalvojau as ir daugiau nebeprasiziojau, kam del gaidzio burna ausinti… daugiau ir nebevaikstau i giraites paukstyna (tfu tfu tfu per kairi peti)
as pasirasiau kad sutinku ir esu kaltas taciau pagal istatymus jie neturejo teises paslikti mao teises tad ar as svarstime prie to galiu kabintis ir siap kokios mano teises tenai?
taigi jei nesutikai su pažeidimu arba nesutikai ir nepasirašei protokolo, atėmė teises. ir čia nieko jiems nepripaišysi. o su tais visais svarstymais giraiteje tikra komedija, karta nuejau, issiziojau: AS…, o man KALTAS!, as dar karta pabandziau issizioti BET AS…, o man vel - KALTAS!! Nu ir eik tu n***i pagalvojau as ir daugiau nebeprasiziojau, kam del gaidzio burna ausinti… daugiau ir nebevaikstau i giraites paukstyna (tfu tfu tfu per kairi peti)
Geriausias prikolas, kuri neseniai suzinojau, tai kad jei pasakai "davai tariames" tai yra traktuojama kaip "as sutinku su pazeidimu"
hashe
Jeigu uz keliu eismo taisykliu pazeidima yra numatyta(ATPK) didesne bauda nei 200Lt., tai mentas negali priimti vietoje nutarimo ir iki nutarimo priemimo vairuotojo pazymejimas sulaikomas ir isduodamas laikinas. Tas pat daroma ir kada nesutinki su pazeidimu ir ji ginciji.
Dar prie tos pacios temos. O ar gali atimti teises, jei surinkai 10 valu? Kazkaip niekur neradau istatymo, kuris pasako, kad surinkus 10 balu teises atimamos. Gal galit padeti surasti? Ar cia tik zodinis istatymas ?
isvis gal kas zino kur ta istatyma rasti?
O kaip yra su teismais? Ar jie pirma "padaro" tave, o po to juos duodi i teisma, Ar jie turi paduoti tave i teisma, kad irodyti tavo kalte?(cia jei krastutiniu atveju) Ir ar toj giraitej kai sako kaltas ar duoda kazka pasirasyti ir tokiu budu prisipazinti?
apygardos administraciniam teismui gali skusti komisijos priimta nutarima (girates g.). taigi teismo proces PO svarstymo jei dar manai, kad tavo teises buvo pazeistos.
Atsakymas is sios temos klausima- procedurinis pazeidimas gali tapti rimtu pagrindu panaikinti paskirta nuobauda. bet tam rekia plataus irodinejimo priemoniu rato, o tai imanoma tik teisme. Taciau siuo atveju siulyciau pasisamdyti atstova. Ir apskritai "sokti" pries mentus reiktu tik gerai zinant savo situacija, dazniausiai jie neturi isankstinio nusistatymo, o atsiranda tik del netinkamo pazeidejo elgesio.
gal kas pazystate toki atstova?
beje dar toks dalkas gal kas ir pastebejote. kaune pradedant treciadiniu ketvirtadieniu. miesta vos ne pastoviuose taskuose pilna mentu. pirmadinieni ir antradieni ju nebuna cia tirkiausiai veiklos grafikas koks egzituoja pas juos.
jo, pastebejau ir as, kad 3-dieny ir 4-tadieny, mzp kazkaip suaktyveje. bet ir 2-tradieny teko juos matyti per 30 min. laikotarpyje trijose vietose. matyt arteja atostogu metas… babyciu reikia