DAR DEL NAUJO FORUMO

DAR DEL NAUJO FORUMO

Na, matau, teks sukurti foruma "Mano bustas", nes jusu norai - mums istatymasŠypsena

Dziugu, kad ideja del naujo forumo susilauke atgarsiu. Reishkia tam tikras poreikis yra. Jau ir ekspertai savo paslaugas siulo, o tai leidzia tiketis, kad shis forumas butu ne tik pliaushkimas apie namus ir su jais susijusius nuotykius, bet ir leistu jo dalyviams pasikeisti rimta informacija. Gali buti, kad shis forumas nebus toks gyvas, kaip diskusijos apie mobilius telefonus, bet ar tai svarbiausia ? Dabar Bangoje kaip isheina - mobiliakus turim, su tachkem vazhinejam, o gyvenam turbut lauke ar tose tachkese. Suprantu, kad automobiliai paprastai dazniau keiciami, negu namai, taigi ir shnekos apie mashinas gali buti daugiau. Taciau ar del to nekilnojamojo turo tema maziau svarbi ? Tikiuosi, kad Bangos vyrai pritars mano isvedziojimams ir naujasis forumas tuoj prasides. Beje, ish paminetu pavadinimu, mano nuomone, labiausiai tiktu - "Mano bustas". Ir pakankamai universalu (ne tik perku - parduodu) ir skamba normaliai.