Dar 8h
ATV Raptor 700 /06 jau pakeliui i Klaipeda
Man tai labiau patinka 4wd keturraciai
4wd sunkus
Simai sakei kad bus paleistas M1 V5 200HP??? - as tai laukiu daba issiziojes 4wd - grybauti tik
7h musu laiku, vakare. del 4wd> jeigu geras toks, su galimybe ijungti 2wd arba 4wd kada nori, ir variklis ~700+ cc tada valyt per akis.Bet uztat ropojimas su juo per pusnis ar smelynus yra visas kaifas A jeigu ant griecio, tai tada ne 2wd reik o brytvos ar enduro kokio
Cia mano nuomone.
Del new R1> zadamos dvi versijos, standartine, su 3hp galingesniu motoru, euro3 ishmetimu ir 1kg sunkesniu visu motu.Dar ivairius smulkesni pakeitimai. SP versija, su ohlinsais,marchesini (diskai,shakes,etc) ir kitais navarotais, tipo “kruta” versija, kaina atitinkamai didesne. Bendra ishvaizda ± panasi.Imho logiska nes R1 geriausiai parduodamas motas buvo nuo 2004 EU, tai kam keisti tai kas sekme nesha
2wd lengvesnis kaip krosinis, trasoje linksma, o 4wd tankas - nepaduksi.
Taip, 2wd eina ant greicio, bet koks greitis gali buti ant zvyro? O 4wd as esu vaziaves su polaris 700, tai kai 2wd ijungi tai gerai nesasi irgi, iki 80km/h kaip ner kas veikti.
krc, bent esat vaziave su sportiniu keturaciu? t.y. 2wd? as asmenishkai turiu 660cc keturatia yamaha, kreicio jam uztenka, nes maksimaliu greiciu jau ir ant asfalto jis nelabai stabilus, net maloniau vaziot zvyru, o kas liecia skirtumus atrp 2wd ir 4wd tai yra du skirtingi keturaciai, 4wd darbui, vos ne mini traktoriai, o 2wd sportiniai, siaip pasokinet ir tt, o praeinamumas 2wd irgi labai geras
Nu argi tu pasakysi kitaip, turedamas tik 2wd? As esu vaziaves ir sakau, ten traktoriaus nerasta pas 4wd! As su juo driftinau ir dideles saules paisiau (isijungus 2wd) tolka tak ant ezero ziema.Aisku jis nebus toks shustras kaip tikras sportyvnas 2wd bet su juo pasinesioti galima labai normaliai.Kalbu apie tuos su perjungimu 4wd, ir galingus,naujus.
raptor 145
Y: maciau as tas saules : spasateliai pliaze paiso - vaizdas kaip ant kiaules
)
O gal pas juos ne tokie modeliai?