Dalyvio žinučių forumuose prenumerata e-paštu šlubuoja

Dalyvio žinučių forumuose prenumerata e-paštu šlubuoja

Nuoroda, lyg turinti vesti į temą, kur mano užsiprenumeruotas bangietis parašė žinutę, veda bent mane ne ten kur reikia.
Iš visų keletos pranešimų apie naujas žinutes, duotos nuorodos atidaro kažkokį iškrypusį Bangos langą. Forumo antraštė vis skirtinga, turbūt tokia, kokiam forume ištiesų yra nauja mano bangiečio žinutė, tačiau tema "krepsinis ar futbolas" ir parodo vis skirtingą kiekį tos nereikalingos temos žinučių.

Pvz.:

BLogiausia, kad nors vėl pradėjusi veikti Bangos paieška, neieško temų pavadinimų, o tik žinučių turinio Nustebęs

Viskas taip ir turi būti? Baisu

Taip, man irgi taip atsitinka. Todel pradejau prenumeruot aktualijas Privaciom zinutem. Dar vienas bug’as: Jei pats parasai zinute tam forum’e, kuri sau uzsiprenumeravai, tau atsiuncia zinute: pvz . xxx forum’e Lord ( tavo nick’as ) parase zinute.

Ne, tik e-paštu arba SMS žinute galima užsiprenumeruoti konkretaus bangiečio žinutes forumuose!!!

Kad taip kas man atsakytų:
Kaip užsiprenumeruoti bangiečio žinutes privačiom žinutėm???
arba
Kaip ieškoti temos pagal jos pavadinimą??? Gerai, jei atskubu perskaityti, kai kątik parašė, tai ta tema būna forumo viršuj…

Aišku, žiūrėsim kame čia reikalas.