dalyvacija

dalyvacija

Atsidarau rytais fb ir nelabai ivaziuoju. Yra pas mane ten keleta klasioku,kaimynu is usa ir niekaip nesuprantu,nx ju visos foto valgykluose,su nukrautais maistu stalais? Paplepėkim tipo “žyzn udalas”? Juokiasi

pas mane tai beda su tais motyvuotais atletais, kur raumeni itempe maivosi Juokiasi

Cha cha

Studija> o po fotke pasiraso “no pain, no gain” Juokiasi

neatkreipiau dar demesio i tai ka jie ten raso Cha cha

Dar yra kategorija su protingais vaikais,busimais prezidentais Taip

Deficito laikais pas mus taip pat stalus fotkydavo prieš balių vinigretais nukrautus

Ir numirelius fotkindavo Cha cha

zodziu dar keletas is dalyvacijoss33.postimg.org/58etthzun/image.jpgs33.postimg.org/jhv1ckon3/w12.jpgs33.postimg.org/m225n13nj/w24.jpgs33.postimg.org/4dnqh9f3z/w23.jpgs33.postimg.org/of3x8vc8v/image.jpgs33.postimg.org/buj2g6bi7/image.jpgs33.postimg.org/dcmwap9rz/m10.jpg

Tai dabar vietoj kiaušų jau maišus kabinasi?

tipo isejo siuksliu isnest

nu as kiek is jav pazystamu turiu, tai vaishes retai fotkina. daznai keliauja jie, pigus ten keliavimas, viesbuciai pigus ir t.t… daug road tripu. zjbs kai zmogus gali sau ramiai leisti i menesi karta 3dienu kelione su lektuvu, tada masina isinuomot i koki majami, ar havajus ir pan… Gerai

15min.lt/m/id/gazas/saugukelyje-lt/vidutinio-greicio-matuok liai-atsiras-50-yje-lietuvos-keliu-ruozu-787-634499 Jau taip greit sumontuos? Aš galvojau po kelių metų tik

zjbs statuose Šypsena

Zjbs tie matuokliai. Senai reikejo. Dabar dar ribot alko prekyba nuo 8 vakaro, o stiprius gerimus pardavinet tik specializuotose pardese. Gyvenimas gereja Gerai

brytvoms tai neaktualu Cha cha

BUs daug stabdanciu eisma pries antra matuokli Cha cha

Mano buvęs grupiokas Amerikoj, iš feisbuko žinau, kad gamina/stato kaminus ir židinius, turi enduro mocą, pikapą ir mazda miata, žmona amerikonė, dvi dukros. Facebukas Gerai

Ribojimas prekybos naudos neduos,puse Švedijos ryja alko is Pl ar pabaltijo,jau ir jie sneka,kad liberalizuot reikia ir tuo paciu investuot i svietima apie žalą.