dalyvacija
Atsidarau rytais fb ir nelabai ivaziuoju. Yra pas mane ten keleta klasioku,kaimynu is usa ir niekaip nesuprantu,nx ju visos foto valgykluose,su nukrautais maistu stalais? tipo “žyzn udalas”?
pas mane tai beda su tais motyvuotais atletais, kur raumeni itempe maivosi
Studija> o po fotke pasiraso “no pain, no gain”
neatkreipiau dar demesio i tai ka jie ten raso
Dar yra kategorija su protingais vaikais,busimais prezidentais
Deficito laikais pas mus taip pat stalus fotkydavo prieš balių vinigretais nukrautus
Ir numirelius fotkindavo
zodziu dar keletas is dalyvacijoss33.postimg.org/58etthzun/image.jpgs33.postimg.org/jhv1ckon3/w12.jpgs33.postimg.org/m225n13nj/w24.jpgs33.postimg.org/4dnqh9f3z/w23.jpgs33.postimg.org/of3x8vc8v/image.jpgs33.postimg.org/buj2g6bi7/image.jpgs33.postimg.org/dcmwap9rz/m10.jpg
Tai dabar vietoj kiaušų jau maišus kabinasi?
tipo isejo siuksliu isnest
nu as kiek is jav pazystamu turiu, tai vaishes retai fotkina. daznai keliauja jie, pigus ten keliavimas, viesbuciai pigus ir t.t… daug road tripu. zjbs kai zmogus gali sau ramiai leisti i menesi karta 3dienu kelione su lektuvu, tada masina isinuomot i koki majami, ar havajus ir pan…
15min.lt/m/id/gazas/saugukelyje-lt/vidutinio-greicio-matuok liai-atsiras-50-yje-lietuvos-keliu-ruozu-787-634499 Jau taip greit sumontuos? Aš galvojau po kelių metų tik
zjbs statuose
Zjbs tie matuokliai. Senai reikejo. Dabar dar ribot alko prekyba nuo 8 vakaro, o stiprius gerimus pardavinet tik specializuotose pardese. Gyvenimas gereja
brytvoms tai neaktualu
BUs daug stabdanciu eisma pries antra matuokli
Mano buvęs grupiokas Amerikoj, iš feisbuko žinau, kad gamina/stato kaminus ir židinius, turi enduro mocą, pikapą ir mazda miata, žmona amerikonė, dvi dukros. Facebukas
Ribojimas prekybos naudos neduos,puse Švedijos ryja alko is Pl ar pabaltijo,jau ir jie sneka,kad liberalizuot reikia ir tuo paciu investuot i svietima apie žalą.