Dalyte ir mergyte**…(ne)isgalvota istorija**
Taip tai tokia istorija:
Gyveno karta Dalyte…Jis labai daznai budavo liudnas ir sakydavo:"Ble*mba kokios jus durnes…"Aisq tai nereiksdavo nieko blogo…Ji buvo gali visada suprasti,o ir jis tave suprasdavo…Viena karta Dalyte isvaziavo i kelione…TOOOOlima kelione…Ir vooos isvaziavo,paskutine minute nusprende, kad jam geriau bus vaziuoti…Toje kelioneje Dalyte atrado savo senaipazistama drauga - mergyte!!!Is pradziu labai nedrasiai, bet po kurio laiko jie nusiaubdavo visus keliones metu aplankytus viesbucius…
Tuo buvo pagristas ju bendravimas…
Karta Dalyte ir Mergyte dalyvavo Toose
po diskono(kuri beje patys ir vede!!!)Taciau jie ir ten neliko nepastebeti…Juos is gretimo kambario lango stebejo pora paneliu
…Ir joo deka mes pamateme, kaip Dalyte atsigavo…Taigi deka Mergytes ir poros musu zaviu stebetoju, mes turime atsigavusi Dalyte!!!
Kaip jums ji?Man tai
tyngiu skaitytbet jei sakai,kad gera,tai reiskiasi gera
Aš tai nieko nesupratau
Kažko trūksta
durnesnio pasakojimo neesu skaites.
hm… jo unreal
Belenkas…
nepagavau kampo
nu cia tai sedevras, kazkaip nepagavau as kampo, gal neismiegojau ar ka, tegul neisizeidzia autorius bet galima ka nors ir geresnio sugalvot
WTF
xujnia kazkokia
Aš irgi nelabai supratau
kazkokia nesamone…
niu nezinau… kazko nesupratau
Reikia tueti talenta skaitant tokias istorijas!!!KAs nesupratot, manau be reikalo stojot i si kluba, nes juk cia reik linxmintis!!!
linxmintis tai linxmintis , ale …
as tai pvz cia nicivo nivrubila
Sydazz…Nesuprantamas dalykas
Kazkas kazkaip
Bet jus paskaitykit sita istorija kai jums bus uzejes durnumo priepolis(aisq jei uzeis)man tada buna ziauriai juokinga…Bet jeigu jums ne,tai tada bent iskeikit tinkamai…