daliwacijai pasirOses

daliwacijai pasirOses

a gerai padaliwaut galima su sitiek alaus ir prie Mašina vairo

ekstra Veee

na vkus i cvet tovariscej net

pivasikas lievas tik, iszoga man nuo tu milteliniu…

pastoviai geriu arba sita arba paprasta extra ir Geraiutenos melynas Veeekalnapilis Veeetauras Veeedar carlsbergas Gerai Blogai bet lenkiskas skanesnis faxe dar Geraio visi kiti tai Blogai

gera skilvi turi, ciuju ir kirvi suvirskintum.

is tableciu daro sita alu Cha cha,nors iki siol tik jy gerdavau,bet izoga priverte pasirinkt kazka kito Nežinau

Buvau siandien, maciau daliwacijos pedsakus Saab’e. Cha cha Gerai

jo man extra irgi jau toks pamoinas… Veee

px nx. visi alus vienodi. nebent is backu geri

Gianni, tai tu ten apie masina tryneisi?

negeriu tik balto, nes viena ryta taip vemiau kad prakeikiau ji amziams

as baltijos beveik negeriu. pasidare nebeskanus. o balto pora bokalu su mielu noru susikratau kur kabake Gerai

buna pasiemu prie vakarienes patiekalo kokioo baltijos tamsaus paivairinimui (su karamele) Niam niam

Trulikai, Sumushtinis nuejo fotkint daliwacijos pasekmiu Cha cha tai ir as paveizejau. Juokiasi

Toj dar medziagos pateiksim. Cha cha

As tai ukininku turgelyje issisnekejau su vienu diedu, kad alu verda ir, kad turi suprociu, ka daras… Ten jo visa gimine tokia ‘bled’ ta prasme- tevas ir senelis irgi pivovarai buvo. Uzsisakiau, tai atveze man pem litru backa Apakęs Sake isgersi, grazinsi, vel uzpildysiu. Kainavo backa 70Lt. Alus nerealus, tas tikras kaimiskas skonis. Problema tik, kad negaliu atsidziaugti niekaip ir pastoviai pripises kolkas vaikstau Girtas

nu zjbs. dziaukites, kad negavot ****y. kaip tik motina uzmate Juokiasi sake, kad toks ir toks trynesi aplink galinius langus

Jo jo, matem, kad ziurejo. Cha cha