DalIvio auto

DalIvio auto

px visai atrodo Gerai

Spekit kurio AB dalIvio automobilis? Paprase zmogas pazaisti siek tiek su jojo masina Taip Greituka sumeciau, per daug nieko nesistengiau Šypsena ale laiko vistiek ateme

Originalas img403.imageshack.us/i/img2186x.jpg/

nereikejo originalo rodyt Ne

sekantis ant pažaidimo aš Velniūkštis

grazi Gerai (po PS padarymo) Cha cha kazi kada as taip mokesiu Nekaltas ratus tik mokeciau pakeist ir vsio Cha cha

kodel?

sunku kazka priburti tokiai masinai. Reikia jau konkreciai keltis i nauja spalvu gama ir zaisti ant bodykito, nes stock + buferiai prilipdyti nekazkas ir gausis grazaus. Šypsena O cia modelis ne tas, kuriam ratus uzdejus, ji jau bus grazi Šypsena Tai va ir lipdyti reikia koki tais Nismo bodykit`a ar panasiai.

autogidas.lt/auto/skelbimas/nissan_primera_hecbekas_1998/01 /17632655 vo sita nieko. tik biski kaina…

iF, sita nieko nieko, ideja gera, bet ispildyta neskoningai. matau taisytinu vietu nemazai joje Šypsena Šypsena

mana triperis Drovus ratus masciau detis kokius 17, bet bijau kad vagejai nunesh Žliumbia

Užsimesk sekrektkes Gerai Vis ne taip paprasta bus atlikti juodą darbą Taip

Primera Gerai

tai kad ar aplamai verta Šypsena ne nzn ar ilgai su ja vazinesiu , ir butu bent GT modelis su 110 kw, o cia… 85 Špyga

o tai ko jus visi taip norit lenktyninikais buti? ne GT modelis, su 85kw reiskia ekonomija, kuri taip reikalinga sunkmeciu Apkabinimas

beje SHARR aciu Lūpos , ir siaip pasiulimas kita syki jei darysi kokio daliwio auto pabandyk nufilmuot su kokia programa ir idetum i jutuba ir parodytum liaudziai kokiu budu ka darai ant pagreitinimo Paplepėkim nu tu mane supratai Tūsas

nu neryja ji daug viskas gerai, bet kad is 4 i 3 ijungi ir bbs Špyga

na paziuresiu, gal ir nufilmuosiu. Tik reikia rimtesne automasina issirinkt kad sklandziai viskas vyktu Taip

Mano golpa kuris dabar be priekinio ir galinio buferio stovi Užsispyręs