DalIvio auto
px visai atrodo
Spekit kurio AB dalIvio automobilis? Paprase zmogas pazaisti siek tiek su jojo masina Greituka sumeciau, per daug nieko nesistengiau
ale laiko vistiek ateme
nereikejo originalo rodyt
sekantis ant pažaidimo aš
grazi (po PS padarymo)
kazi kada as taip mokesiu
ratus tik mokeciau pakeist ir vsio
kodel?
sunku kazka priburti tokiai masinai. Reikia jau konkreciai keltis i nauja spalvu gama ir zaisti ant bodykito, nes stock + buferiai prilipdyti nekazkas ir gausis grazaus. O cia modelis ne tas, kuriam ratus uzdejus, ji jau bus grazi
Tai va ir lipdyti reikia koki tais Nismo bodykit`a ar panasiai.
autogidas.lt/auto/skelbimas/nissan_primera_hecbekas_1998/01 /17632655 vo sita nieko. tik biski kaina…
iF, sita nieko nieko, ideja gera, bet ispildyta neskoningai. matau taisytinu vietu nemazai joje
mana triperis ratus masciau detis kokius 17, bet bijau kad vagejai nunesh
Užsimesk sekrektkes Vis ne taip paprasta bus atlikti juodą darbą
Primera
tai kad ar aplamai verta ne nzn ar ilgai su ja vazinesiu , ir butu bent GT modelis su 110 kw, o cia… 85
o tai ko jus visi taip norit lenktyninikais buti? ne GT modelis, su 85kw reiskia ekonomija, kuri taip reikalinga sunkmeciu
beje SHARR aciu , ir siaip pasiulimas kita syki jei darysi kokio daliwio auto pabandyk nufilmuot su kokia programa ir idetum i jutuba ir parodytum liaudziai kokiu budu ka darai ant pagreitinimo
nu tu mane supratai
nu neryja ji daug viskas gerai, bet kad is 4 i 3 ijungi ir bbs
na paziuresiu, gal ir nufilmuosiu. Tik reikia rimtesne automasina issirinkt kad sklandziai viskas vyktu
Mano golpa kuris dabar be priekinio ir galinio buferio stovi