Dainiaus gerbejai!!!!! Wienikimes!!!! neleiskim laimeti laimiui ))) juk jis to newertas... ania?

Dainiaus gerbejai!!! Wienikimes!!! neleiskim laimeti laimiui Šypsena))) juk jis to newertas… ania?

Chebra, dawaj padarom gala laimiui Liežuvis kai dainius su laimiu ses ant "karstuju keduciu", nepagailekime parasyti 5 sms arba paskambint, zinoma, galit ir maziau, ce juk jusu reikalas!!! Juk wisi suprantat, kad tik DAINIUS yra wertas pagr. prizo Cha cha o laimis tik apsimetineja!!! balsawimo wakara tikraj nepagailesiiu 10 lituku, tik kad Teisybe butu pasiekta!!! Ar atsiras tokiu pat kajp as? Padarykime pagaliau twarka…TūsasTūsasKietasKietas

as uz laimi ir vsioŠypsena

Jauciu, kad nepades. Laimio fanu daug daugiau atsirasNežinau
As tai noreciau, kad sestadieni susirinktu visi Baro dalyviai ir patys nubalsuotu, kas vertas pagrindinio prizo. Juk jie geriau zino, buve kartu 24val/para…

Uzdarykite sita tema. Blogai tokios nereikalingos temos…

heh neturit kur pinigu det…

as geriau ledu nusipirksiu uz tuos kelis litusLiežuvis
teisingumo nera siam pasauly, tad laimes LaimisKietas
nors mano visos simpatijos DainiuiŽliumbiaMyliu

tik nenukabinkit nosies!!! juk mes galim nusluostyti nosi laimiui, nes jis yra WISISKAS niekas pries dainiu!!! mums pawyxxxxx!!! pries tai jis sedejo su nelygiawerciais warzowais ir delto tajp triuskinamaj pasirode, o kaj suses su dainiuku - pralaimes!!! ir mes del to turim pasistengti… MES GALIM… TūsasTūsasTūsas

Aš kaipo už Laimį taj negaliu įsitraukt į šią jūsų akciją(dainiaus gerbėjų…)Cha cha
Nes Laimis man daug labiau patinka nors ir tox tipo filosofas bet jis turi kažką kuom traukia wisus žiūrowus(tarp jų ir mane) ApkabinimasDrovus

jeigu tawo wisos simpatijos dainiui, tej nepagailek tu keliu lituku!!! tu pagalwok, jeigu dainius keliu balsu perswara pralos laimiui, o tawo balsai butu buwe lemiami? juk tuomet sazine tawe tajp uzgrauztu… Niam niamNiam niam

gal jis tawe ir traukia, bet daba tu ramiai pagalwok, ar jis wertas pergales? juk wien del leles iswaizdos neimanoma laimeti!!! As nealpstu del dainiaus, taciau akiwaizdu kad laimeti nusipelne tik jis!!! P.S. baro dalywiai ta jau seniai pastebejo!!! prisimink + ir - wakarus…Angelas

OT. visi vare ant Laimio, kad jis kelias savo nuotraukas papostino http://www.ieskok.lt . o kas cia? http://www.ieskok.lt/index.php?flags=yes&code=32294

nelisk i duseleDrovus vistiek su dzipu manes nepavezins,jej ir lemiamiŽliumbia
nia nia juokaujuMirkt as nemegstu tokiu lenktyniu, tikiu kad daug bus balsuotoju,pamatysiMirktTaip

man nusispjaut kas ten laimes ar tas baras is vis sudegs, taciau zmones dirbe kartu su su tuo Dainium apie ji atsiliepia kaip apie visiska locheli.

kad balsuosiu tik uz laimi tai faktas tikrai nepagailesiu keliu lituku

nepagailesi 10 lituku? tai zinok padesi pasipelnyti LNK…
Daryti tvarka gli kiek nori…bet 3 menesiu rezultatai parode kad Laimi palaikanciu zmoniu daugiau…
Tu dar plakatus padaryk tipo kai per 2 pasaulini buvo: a Ti zapisalsia v dobrovolci
JuokiasiJuokiasi

Balsuokime uz Dainiu !
Juk Laimis tikras lohas !
Kai ant jo vazioja jis tik tyli
Kai meluoja apie ji jis neatsikerta tuo paciu
Kai isvadina miznium jis susitvardo
Kai pavadina blondine neduoda i duda
Jis uzjaucia ligotus zmone (Apolonas,/ pats pripazines kad visi zodziai melas ir ka blogo padares laimis jis tik buvo nuliudes ir taip gadino baro nuotaika )
Ant jo vaziuoja, kalba visokias nesamones, tyciojasi tiesioginio eterio metu o jis durnelis nenori su jais draugauti !
Po izeidinejimu jis negali apsimesti kad nieko nebuvo ir nelenda i sikna
Laimis sugeba pastoveti uz save ir kumsciu pagalba ! Vyrai ar jis vyras ?
balsuokime uz DAINIU

Nes jis darbininkas, jis laikosi savo zodzio, jam rupi tik pinigai, jam rupi tik seima, jam nusisikt ant visu kitu t.y. JUSU
Jei jus neturite pinigu pas ji net neikite nes ismes is baro jus paprasciausiai neverti jo demesio !
jUS TURITE DAUG DAUG BAPKIU !
Jums pasiseke, tapsite geriausi Dainiaus draugai !
Taigi balsuokime pries mizniu Laimi
Balsuokime uz darbininka, baro "siela", garbes zmogu, aukstos morales, ne zaideja, zmogu kuris atsako uz savo zodzius, materialista, pinigu verga, iskrypusi materialista kurem nereikia dzipo !
Visos vertybes kurias vertina zmogus tik pas Dainiu, jis islaiko seima ir tai svarbiausia, jis del seimos pasiruoses is musu paimti po lituk ar viena kita simtuka ir tik tam kad vaikas galetu valgyti bananus…
Taigi mano balsas zmogui kuris yra atspindys Lietuviu daugumos …
Palaikom Dainiu

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/198567.223-=(137146689
3

Drovus

Pavargęs