Kavalerijoje tarnavai?
ne. tiesiog parūpo ar atsišauks tas ilgaausis… Atsišaukė
p.s. šiaip tai čia Kazachstano raitoji milicija…o asilas matomai importinis…nu tas kur atsišaukė iš karto
Ilgai galvojai! Ir asilus kalbini…
argi? pasijutai užkalbintas?
Cia TOPinis tavo klausimas, kad taip daznai kartoji?
-Kur joji Jonai ? -I turgu ponai. -Ka pirksi Jonai ? -Dudele ponai.
Imesk foto be salmo! Bais rupi tave pamatyt
Hanssai…tai TOPINIS BANGOS klausimas, nežinojai? Na mane manau pamatei, kai tau prisiuntė tikras mano foto, tad kam čia blefuoji…
Leo, tu visai nukvakai? Apie ka cia tu?
apie tą patį žiurkiuk, apie tą patį… žiurkiukų gauja mėtanti pontus su šantažo elementais… fuuu…iki kiek žmonės gali smukt… p.s, na jau nestebina regis nieks, bet vis…pamatau, kad kažkas dar ne viską išbandė
p.s. aš tau ne Leo, pi.zd.žiau…su tavim karvių neganiau
Baig Leopoldai. Nelabai suprantu apie ka tu… bet as NX pasiust labiau megstu, nei kazkokia xnia uzsiiminet. Ir ziurkiuku nevadink, nes visai gali buti, kad esu visa galva aukstesnis ir dvigubai stambesnis
Maniau tau garbe, katino vardas Ir dar… As apskritai karviu ne ganiau
Ir kaip tokie nesvankus zodziai, is tavo, pieniuku suvylgintos burnytes sklinda?
žiurkiuk…sveri 200? gi uzdusi tik zingsni zenges… drebu drebu…o gal dar bent juodą diržą turi? pzc
prajuokino aha…tu niekuom neuzsiimi…ir foto neturi…o adreso dar neįdavė? nekalto prasidejimo kūdikiai aplink
Ko drebi? Tave ka, kas gazdina, ar eilini kart santazuoja? O del dirzo - is kur suzinojai, kad juoda nesioju? Ne pirma kart rasai apie katytes! Gal galetum placiau?
P.S. Apie senas nerasyk, neprasidedu.
kur nedrebėsi…tok kietuolis apsireiškė
Tai, kad tu pa žizni vibruojantis