:D

:smiley:

Na tiesiog nesusilaikiau neįdėjęs JuokiasiVisas Avadon setas, va tik koks kardas neparišu Cha cha

Kažkur ~400us dar vienas panašus yra. Cha cha

Iskart po sito biski uzluzo man facebookas Cha cha

Homonkulus ar kazkas pns Cha cha

Man irgi atrodo, kad homu kardas

JuokiasiPrimena Role models filme buvusi viena veikeja, kur savam pasauli jis gyveno Cha cha

Turbūt tik aš čia nepagaunu bajerio. Cha cha

images.bite.lt/banga/files/club/42f7a6139ba33.jpgimages.bite.lt/banga/files/club/4260381069fa7.jpgTik pas sita veikeja Avadon robe… Mat jis MAGAS Cha cha

Čia Lineage 2 cosplay’ininkas koks gal JuokiasiBet į one.lt tokia foto dėtis tai beprotybė Kvankt?

7.7. Taipogi bukime vieni kitiems tolerantiski - neskubekite uzgozti kito zmogaus idetos foto saviske, juk visiems yra maloniau kai jusu foto yra matoma is titulinio klubo puslapio(150 perziuru butu pats tas) nesikabineciau jei bent pats savo taisykliu laikytums.

Kai dejau sia buvo 97 perziuros, manau pakankamai Mirkt 150 tai ne reikalavimas, tiesiog rekomendacija.

Na Lietuva, ka padarysi Šypsena bet yra ir daugiau variantu baisesnemis formomis Šypsenajopsikmat bite gadina linkus Šypsenabuvau surades gal 8 linkus ir prirase vos ne 5 puslapius bite is linku Cha chadata17.sevenload.com/slcom/ps/zc/gkoogee/jhpnnlknnihg.jpg~ /Line age2-Nightmare-Robe-Cosplay-1.jpgdata13.sevenload.com/slcom/qx/qd/fkoogee/temnmlknnihg.jpg~ /Line age2-Nightmare-Robe-Cosplay.jpg

avadonas setas + homu Juokiasi Cha cha

Omg wtf naabas homunkulas be enchantu ir jis ne hero…

photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs167.snc1/6256_119061764 2114_1128557117_604635_3767838_n.jpg

ne gi jus tokie naivus? Šypsenasitai foto jau geri du metai ir cia tikrai nera lietuvis.

Skotas, kai atejau buvo 97, o foto talpinai 01:42. Sita foto per nakt spejo pazet 150 kartu, o pries tai esancia tik as vienas ryte Cha cha nu buna turbut, ka as zin… Cha cha

Juokiasi