Na tiesiog nesusilaikiau neįdėjęs Visas Avadon setas, va tik koks kardas neparišu
Kažkur ~400us dar vienas panašus yra.
Iskart po sito biski uzluzo man facebookas
Homonkulus ar kazkas pns
Man irgi atrodo, kad homu kardas
Primena Role models filme buvusi viena veikeja, kur savam pasauli jis gyveno
Turbūt tik aš čia nepagaunu bajerio.
images.bite.lt/banga/files/club/42f7a6139ba33.jpgimages.bite.lt/banga/files/club/4260381069fa7.jpgTik pas sita veikeja Avadon robe… Mat jis MAGAS
Čia Lineage 2 cosplay’ininkas koks gal Bet į one.lt tokia foto dėtis tai beprotybė
7.7. Taipogi bukime vieni kitiems tolerantiski - neskubekite uzgozti kito zmogaus idetos foto saviske, juk visiems yra maloniau kai jusu foto yra matoma is titulinio klubo puslapio(150 perziuru butu pats tas) nesikabineciau jei bent pats savo taisykliu laikytums.
Kai dejau sia buvo 97 perziuros, manau pakankamai 150 tai ne reikalavimas, tiesiog rekomendacija.
Na Lietuva, ka padarysi bet yra ir daugiau variantu baisesnemis formomis
jopsikmat bite gadina linkus
buvau surades gal 8 linkus ir prirase vos ne 5 puslapius bite is linku
data17.sevenload.com/slcom/ps/zc/gkoogee/jhpnnlknnihg.jpg~ /Line age2-Nightmare-Robe-Cosplay-1.jpgdata13.sevenload.com/slcom/qx/qd/fkoogee/temnmlknnihg.jpg~ /Line age2-Nightmare-Robe-Cosplay.jpg
avadonas setas + homu
Omg wtf naabas homunkulas be enchantu ir jis ne hero…
photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs167.snc1/6256_119061764 2114_1128557117_604635_3767838_n.jpg
ne gi jus tokie naivus? sitai foto jau geri du metai ir cia tikrai nera lietuvis.
Skotas, kai atejau buvo 97, o foto talpinai 01:42. Sita foto per nakt spejo pazet 150 kartu, o pries tai esancia tik as vienas ryte nu buna turbut, ka as zin…