Demokratine Olandu Partija
Stokyt i musu partija ir gausyt tris malonumus kurios turi Olandija!
Legalizuosim narkotikus ir prostitucija!!!Ir darysim tokius pat festevalius kaip pas jos!
Jei jus isrinksyt mus i valdzia Lietuva automatiskai bus prijungta prie Niderlandu kas pakels musu varganos salies lygi!
Musu Sukys: WEED,BIT.CHES,HARDCORE!!
Ten kur mes ten visada yra ka ipust ir ka pap.is.t ir kur pasilinksmint!
Musu partijos veliava! http://img408.imageshack.us/img408/3227/netherlandsflagyd0.gif
Parijos pirmininkas
EvilAlliance aka Ruud Van Bromel Atstove Ziniasklaidai
Sinsemilia PROSTITUCIJOS UKIO MINISTRAS
Saras Ukio Ministras
bunzulis Kulturos Ministras
Belzis
sia vasara noriu i Amsterdama nutranzuot labai Hellraiser - cia kaip tas filmas, dabar va uzsikabliavau ant jo, atsisiunciau visas dalis mane tai zavi ta tolerancija, relaxas toks, legal weed, breakcore, Mashcore, Darkcore stage ir aisku tie tusai dar mielas van Gogas asmeniskai
tu priam kaip as irgi Hellraiser fanas Darkcore ir Maistream aka new style gabba miegiamiausi mano styliai o as vasara jau palieku letuva migruoju tenai bet i Rotterdama o vasara praleisiu Einhovine Peppermill clube festivaliose
ale man hellraiserio paskutines dalys jau nebelabai gausiai patiko, komercija cysta, jau idejos nebeliko. Rotterdamas manau irgi smagus, vienas judriausiu uostu pasaulyje. blemb, nu gerai gi tau, nu.
tylek, sliuchom apsikroves - ramu ir silta turi but - tai necypauk
o ka atstovas spaudai negaletu buti puikus ganjos ministras?
nupusciau visus zurnalistus, rodytu , rasytu apie mumis graziai, patraukliai ir tada balsuotu - igyvendintumem idejas. mastyk globaliau kitaip jokiu sliuchu nebus
ale kam tas visas pasaulis. nereikia man rodos mums jo viso, nes ner jis toks visas idomus. uzteks gal tik unijos su Olandija, kaip kad kadaise su Lenkija[ATR] buvo