D>O>P

D>O>P

Demokratine Olandu Partija
Stokyt i musu partija ir gausyt tris malonumus kurios turi Olandija!
Legalizuosim narkotikus ir prostitucija!!!Ir darysim tokius pat festevalius kaip pas jos!
Jei jus isrinksyt mus i valdzia Lietuva automatiskai bus prijungta prie Niderlandu kas pakels musu varganos salies lygi!
Musu Sukys: WEED,BIT.CHES,HARDCORE!!
Ten kur mes ten visada yra ka ipust ir ka pap.is.t ir kur pasilinksmint!
Musu partijos veliava!
http://img408.imageshack.us/img408/3227/netherlandsflagyd0.gif

Parijos pirmininkas
EvilAlliance aka Ruud Van Bromel
Atstove Ziniasklaidai
Sinsemilia
PROSTITUCIJOS UKIO MINISTRAS
Saras
Ukio Ministras
bunzulis
Kulturos Ministras
Belzis

Tu gejus?Laimingas

haha. Juokiasi as nuoriu.Drovus ale kokia sostine bus tada? Vilniukas ar AmsterdamasApkabinimas?

Amsterdamas

labai geras pasirinkimasNiam niam ir nuolaidas lai duoda autobusams visokiems ir lektuvams iki ten nuvaryt Cha cha

Taip ir bus GeraiTaip

Atstove Ziniasklaidai
Sinsemilia - o jo! as kai prisirukau , tai gausiai kalbi patampuKietas

ir dar prie bilieto lai joint’a duodaKietasCha cha

na man tai is Olandijos Labiausei zavi Hardcore festevaliai tokie kaip Masters of Hardcore,Hellraiser vs Megarave ir t.t

As irgi stoju i ta partijaKietas busiu atsakingas uz prostitucijaKietas PROSTITUCIJOS UKIO MINISTRASKietas Labai geraj nusimanau sioj srityLabasCha cha

sia vasara noriu i Amsterdama nutranzuot labaiLaimingas Hellraiser - cia kaip tas filmas, dabar va uzsikabliavau ant jo, atsisiunciau visas dalisCha cha mane tai zavi ta tolerancija, relaxas toks, legal weed, breakcore, Mashcore, Darkcore stage ir aisku tie tusaiKietasCha cha dar mielas van Gogas asmeniskaiApkabinimasCha cha

tu priam kaip as irgi Hellraiser fanas Cha cha Darkcore ir Maistream aka new style gabba miegiamiausi mano styliai o as vasara jau palieku letuva migruoju tenai bet i Rotterdama o vasara praleisiu Einhovine Peppermill clube festivalioseValio

ale man hellraiserio paskutines dalys jau nebelabai gausiai patiko, komercija cysta, jau idejos nebeliko.Užsispyręs Rotterdamas manau irgi smagus, vienas judriausiu uostu pasaulyje.Laimingas blemb, nu gerai gi tau, nu.Kietas

Katė

galetu mane paskirti kokia Ganjos[weed] ukio ministru.Kietas tipo vyriausiasai dileris.KatėJuokiasi

Tu jau turi pareigas… nenorek uzsigrobt wisu postuCha cha grobuonisPavargęs

tylek, sliuchom apsikroves - ramu ir silta turi but - tai necypaukNiam niam
o ka atstovas spaudai negaletu buti puikus ganjos ministras?Kietas
nupusciau visus zurnalistus, rodytu , rasytu apie mumis graziai, patraukliai ir tada balsuotu - igyvendintumem idejas. mastyk globaliauIdėja kitaip jokiu sliuchu nebusNežinau

Nu kaip noriNekaltas
P.S. Mes uzwaldysim pasaulįKietas

ale kam tas visas pasaulis.Nekaltas nereikia man rodos mums jo viso, nes ner jis toks visas idomus.Nežinau uzteks gal tik unijos su Olandija, kaip kad kadaise su Lenkija[ATR] buvoKietas