D.A.R
D.A.R - Pardavęs sielą.mp3
Sapnas…bet per konca taij ****iec ispudy nerealiausia padare…labaij geraij groja…o ta jega kuri sklido nuo vokalo/bosisto taij ish vis…
ju gitaristas Kostas gerulis siaip. ;] na ir juju “Demorazhas” puse velnio , noretusi vel , kad sostineje rengtu “DAR & co” koncertelius.senai begirdejes juos.julab pasikeitusiu sastatu.
na ir kas kad Kostas Gerulis?ar ash klausiau ar ji minejau…ash apie bosista/vokala kalbejau…
paminejau ji , kaip viena pagrindiniu varykliu.puikiai ipina i muzika soliakus ir kitus gitaros privalumus. apie vok/boss tai nekalbu , bes dauguma mus zino ka jis gali…
vokalas jo mane apstulbino ir didele energija kas tikraij pagyvina pasirodyma…paciam kashkaijp juos geriau klausyt kaij maytaij kad kaijfuoja nuo savo muziko o ne kaijp mumas pastovi ir toliau pakriokauja o po to dar gyrias kaijp geraij varo…
hmm…per Cannibal Corpsus tai nustebino [pamenu plakate parasyta buo "trashcore ] ir mane, bet tada jie pasirode nesusigroje…na ta istorija zinom. kituose koncertuose buvo tikras pragaras.del to myliu siuos paneveziecius.
ash irgi juos myliu…shi kart jie pasirode geriausiai ish visu bent man…
Audrius su savo požiūriu į gyvenimą ir energija puikiai tinka priekinej linijoj na, o Kostas, su savo šviesumu puikiai jį papildo
*skylė* jau nusišneku
AUDRY bl man 10lt ir nebeknisk proto kad atidavei! Zydas
jojojo,aš juos girdėjau,kai Tvaike II buvo.