Cx65 mp4?
Pakeitus kokio nors failiuko galune i .mp4 atsiranda mp4 iconas. taj taip iseina,kad turi palaikyt ir si formata?
Tai lyg ir palaiko lyg nepalaiko buvau klipuka atsiusiuntes mp4 tai tik trigubai daugiau kb uzima negu 3gp
Nu as irgi pabandziau pervadinti, ir tikrai ziuriu ir mp4 ikona atsiranda, ir filmuka rodo. Gal cia nuo kurios nors softo versijos mpeg4 pradejo veikti? Reikes dar insimest koki filmuka siuo formatu ir paziuret ar veiks
Ne, chebra, mpeg4 tikrai jis nepalaiko. siaip .3gp ant mpeg-4 platformos yra. O ta ikona nuo s65. Juk cx65,m65, s65 ant vienodi, tik s65 mmc korteles lizda turi ir palaiko mpeg4.
Tai as irgi iki sios dienos taip maniau, bet dabar insikeliau i cx65 mpeg4 filmuka ir rodo
tai avi, mp3 pabandykit gal rodys ir gros
3gp vaizdas yra mpeg4 fomato pagrindu, o garsas - amr formato. Jum groja del to, kad tai vistiek tas pats 3gp failas, tik su kita galune. O jus pabandykit gryna mp4 faila ysimest ir paziurekit ar pagros
Nu as ir isimeciau gryna mp4 faila ir groja
Vikce, nepizzdelink
nebesapnuok. matyt .3gp pervardytas y .m[4 ir tiek. tu pabandyk jy su windows media player acidaryt
Ne as rimtai buvau rades tapati klipuka rusu frm 3gp ir mp4 formatu tai skirtumas tas buvo kad mp4 trigubai daugiau uzeme ir buvo be garso
Tai va, groja be garso del to, kad mp4 turi mp3 arba aac formato garsa, o 3gp turi amr formato garsa, o video formatai tie patys arba labai panasus.
Tik MP4 daug geriau.Bent jau kai NEC e313 filmuoja MP4 formatu,tai daug geresnis vaizdas uz 3GP.
jei cia visi taip sakot reiks ant noskes pabandyt paleist
Jo, tas mp4 failas, kuri as paleidau ant cx65 irgi uzeme daugiau nei 3gp(5sek-90kb) ir buvo be garso P.s.Electroo, pats nepizdelink
wap.avangard.us/site/video/index.php rasi 3gp ir mp4 failu. Ir nei viena mp4 faila tavo cx65 nepakraus. O s65 -laisvai
Nu ir isidejau mp4 filmuka “pissed off kid” is tavo rekomenduoti puslapio ir pas mane rodo. Davai dar kas nors pabandykit isideti is sio puslapio ir paziurekit ar veiks. Jei neveiks, tai gaunasi kad pas mane stebuklingas cx’as
Man per WAP nesisiuncia joks MP4 klipas.