Cx 65 ir sim korteles//////

Cx 65 ir sim korteles//////

as turiu 2 sim korteles vienoj is ju 200 numeriu o kitoj apvalua 0 :confused: kaip nukopint tuos numerius su tuo tel?? ar tai ymanoma?

Datakabelis… Cha cha

Iš SIM kortelės į telefono atmintį, paskui iš telefono atminties į kitą SIM kortelę. Va ir viskas. (bent jau ant Nokia Telefonas tai taip). Krc RTFM

pasiskolink draugelio Noškę ir nukopink Mirkt

Taigi nukopini numerius i telefona,pakeiti sim, eini i adresu knygele,pazymi visus ir pasirenki kopijuoti i sim. Paprasta.

Arba per IR i koki kita tel, po to atgal… Beje cx65 turi bt?

Neprigalvokit ko nereikia. BT neturi.

Neturi Ne

Su cx65 be jokiu problemu galima migruoti is sim i adresu knygele ir atvirksciai. Pasiskaityk instrukcija.

gal detaliau Mirkt

Taigi paprasta, ka cia detaliau ir beparasysi… 1. Isidedi korta, kurioje tie nr yra.Telefonas arba pats paklausia (ar norite kopijuoti irasus is sim?) arba nueini i telefonu knyga (ne adresu,nes ji ir yra telefone) ir pasirenki punkta 'kopijuoti visus i…(kazkas nupiesta neaiskaus,gal telefonas Nekaltas) 2.Isidedi sim be numeriu. 3.Eini i adresu knygele, pasirenki ‘zymeti visus’ 4.Pasirenki ‘kopijuoti i sim’. 5.Dabar reiks 200 kartu paspaust ok,nes reiks patvirtint irasus.Turesi proga kai kuriems zmonems pakeist vardus arba kai kuriu numeriu tiesiog neirasyt. Viskas.Tikiuos daugmaz aisku Cha cha

sirdingas dekui patyrusiai gerietei Cha cha viskas aiq bet tik pirsta paskaudo Šypsena

Ai,kas cia yra tie pora simtu kartu. ŠypsenaVien kol sms parasai, kiek paspaust tenka Šypsena

gal ir tavo tiesa Šypsena bet dekui labai pagelbejai Flirtas

Visada prasom Mirkt

Cia tai xujnia Jus geriau parashykit ishsamiau instrukcija kaip nusipirkus usb uz 40lt, panaudot ji pagal paskirti TY kokio softo reik ir kaip susikonfigurint Nes tas kuri parsipuciau rodo kad mobilenot conected???

Is sim i adresu knygele,is adresu i sim.

Tygas ce jau ne i tema rasai eik ir pasiskaityk cia: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/339009.46 3-=(684870958](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/339009.463-=(684870958)