CPU Temperatura
Ar normali CPU temperatura? Neperkais? Nes man atrodo 60 laipsniu jau yra daug
nu jau nemazai… pas mane kai kurios programos jau nuo 55laipsniu suda malt pradeda(pvz.F@H)…
60 jau ganėtinai nemažai, pradėk kažką galvot…
Tuo metu skanavo Kaspersky’is, kai baige temperatura nukrito - dabar 56 laipsniai. O kokia temperatura yra normali?
o koks procesorius?
AMD Athlon XP Barton 2800+ mhz
Perkroviau ir 50-51 laipsnis. Nu o tai kokia normali turi but CPU ir pagrindines plokstes temperatura?
Pasiskaiciau biski paieskoj apie CPU temperatura. Tai mano proco temperatura lyg ir normali…
pas mane P4 1.7GHz ir 22laipsniai m/b 24 laipsniai
su kokia programa matuoji? pas mane kraunant pc biose rodo tai apie 42 laipsnius.procas intel p4 3.0 ghz ht
gal biski turbinai proca?
piratasz >>> Su AIDA32.
Legolas >>> joa, turbintas
Pas mane raso Maxtor 6E040L0 31 °C (88 °F) man neduoda ramybes 88°F kas cia per daikciukas jis buvo net pakiles iki 91°F(°F-kartais ne fareicheitas?)
Pas mane P4 1.5Ghz koleris boxinis. Motkos grybauja, nes niekada nesikeicia. AuX irgi niekada nesikeicia. HDD su Titat koleriu. tusas.net/upload/upload_files/temp.JPG
To Extrimaks: F tikrai farengeitas
Tie F (laipsniai pagal Farenheita) tai amerikonu ganetinai kvailas uzsispyrimas nepereiti prie “si” sistemos vienetu,… su savo, pedom, myliom, poundais, oz ir visais kitai sh…
Ir jūs tokiom programom tikit? Pas mane jos rodo kiek nori. Tik BIOS’as visada rodo tiksliai, netingėkit ten pažiūrėt.
kad pasiziuret temperatura BIOS’e reikia perkraut PC. Perkrovimo metu CPU siek tiek atvesta. Be to, man MBM5 rodo temperatura gerai.