CPU + m/b atnaujinimas. Nuo 34 žn…
Tai va, dabar pas mane stovi Celerucha 2GHz ( )ir Viarama U8568 Pro. Vienu žodžiu stabdis viskam.(5900XT, RAM’as mažesniu dažniu eina, nei gali ir t.t.) Prie Intel kažkaip nebėra noro grįžt.
Procesorius turbūt Bartonas būtų geriausia ? Fortak žiūrėjau yra už ~330lt. fortakas.lt/rd.php?url=http%3A%2F%2Fwww2.gnt.lt%2Fscripts%2 FDBMNet.dll%3FTuoteTiedotST%3FTUOTEKOODI%3DAXDA2500BOX%26V%3D3%26ID%3D 765%26HINTA%3D329%26LANG%3D0 O m/b kokia geriau ? P.S. Kaina būtų ±600lt.
tik už m/b ar viso?
Abit NF7-S2G.
neblogas produktas, bet pats labiau linkęs prie Asus A7N8X-X Deluxe
kam tas S2 G?? Negi tau reikia integruotos grafikos? Tad geriau NF7-S2
Bartonu sunkiai berasi, visur Sempronai…
Oj blem, sorry guyz. Taigi žinutė rašyta 13:03, ką tik atsikėlęs buvau… Labai nesmerkit…
600lt per abu. Kuo paprasta NF7 skiriasi nuo S ? Integruoto garso man nereikia, turiu SB Live’ą.
Abit NF7-S2 abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&mode l=204 Abit NF7 216.239.59.104/search?q=cache:vrYWojroiz8J:http://www.neoseeker .com/Articles/Hardware/Reviews/abitnf7/+abit+nf7+review&hl=en
tada tinka Asus A7N8X (nForce2-S, DDR400, 6ch audio, LAN), ATX, USB2, AGP Pro acc.acme.lt/item/48300
Tas integruotas garsas niekuom live nenusileidzhia, ir dar vietom pralenkia O shiaip dar papildomais pribumbasais, kaip SATA, RAID, firewire ir pan.
Na kaip aš toks didelis muzikos klausytojas, tai man jokio skirtumo. HDD naujo artimiausiu metu tikrai nesiruošiu pirkt. O ką duoda RAID ir FireWire ?
ABIT NF7 - 204LT ABIT NF7-S - 303LT (Na čia tik S, kiek ir kuo skiriasi S2 nežinau) Asus A7N8X-X - 217LT Asus A7N8X - 256LT
RAID - leidzhia sujungti pro ar daugiau disku i viena masyva ir taip zhymiai padidinti greiti, daryti atsargines kopijas arba viska vienu metu (tam jau reik 4 disku) Firewire - jungtis panashi i usb, dazhniausiai naudojama kamerose, kartais mobilkese, mp3player ir pan…
Na už tai mokėt daugiau nesiruošiu…
moki tu ne ash
Tai imk NF7 + Barton 2500+ ir visks narmalei… Pigiausias variantas, ir taškas.
Na gerai, o kaip dėl maitinimo bloko ir aušintuvo ? Nes nemanau, kad dabartinis noname’as bus tinkamas.
Naujieną pasakei…
Cooler’į tai paimk pradžiai Spire WhisperRock II, tylus ir dar prie 3200+ CPU gerai aušina. O maitblokį tai irgi reikėtų keist, kokį galingesnį pasiimt…
Pirk is manes Barton 2500+ , epox 8rda+ , motinai dar 2 metai garantijos like , procui irgi(procas pirktas JAV). Procas stabiliai be itampos kelimo dirba 3400+.