Cosmo ir LNK
pagaliau išėjo cosmo su mumis. jei kam įdomu šiaip vakar buvom Myli-nemyli kastinge. tai galbūt greitai susimatysim per tv. kažkaip užėjo noras visur dalyvauti. beje, nuotraukas įdėjo ne tokias gražias, kokias aš jums buvau įdėjusi.
Matem, matem. Dar neskaitem, bet atrodot vis tiek super. Lauksim ziniu del LNK. Sekmes.
ačiū, Lyga, kad laukiat, kad atpažinot.
Mano sunus pasakytu “pagyrunu puodas, visa laika juodas”
o kaip man kitaip pranešti? nesigiriu, tik žinau, kad rasiu palaikančių mane, ačiū jiems, ačiū ir kritikams
lullu, parašyk, kada jus rodys per TV
Dar klausimas ar rodys
tainoryt buti melagiu pora per ta zaidima?
Vineta, neisimiegojai? kai surinks panašių interesų žmones, tada ir rodys, šiaip kalbėjo apie lapkritį. būtinai pranešiu
taip. labai noriu kelionės į turkiją. pasakiau saviškiui: daryk ką nori, kad tik ji tave pasirinktų ir tu laimėtum kelionę savo mergytei. bet striptizo tikrai nešoks-banalu. dar nežinom ką darys. gal galit ką patarti?
nelabai supratau temos - tai taip ir reikia rašyti- " noriu pasigirti" o ne LNK ir Cosmo…
Taigi Turkojoje jau bus slatoka lapkricio men…
…o pagal kokius pozymius atrenka i cosmo?
nu jeigu tau neįdomu, tai neskaityk. o gal tu man pavydi?
nu jeigu tau neįdomu, tai neskaityk. o gal tu man pavydi? nebuk juokinga
į cosmo atrenka taip: cosmopolitan.lt susiradau rubriką žaidimai, o ten anketą užpildžiau ir išsiunčiau su nuotrauka. ir po 2 mėn man paskambino. jei mes kartu važiuosim į turkiją, tai tikrai nesušalsim
nebuk juokinga o man tu juokinga-aš bent jau nuoga nesifotkinčiau vien tik norėdama išgarsėti
Na atejo zmogus - pasake, dziausmu pasidalino, o dalis eme ir uzsipuole (ar ne ta koja is lovos islipot?) Gal davai imam, perlipam per save ir pasidziaugiam kito sekme?
anketa uzpilde daug , bet man idomu pagal kokius pozymius atrenka? Na pirmas pozymis kaip ir aiskus - pats nori buti cosmo, o toliau?