CMR3 Spain rally
Man idomu ar kam nors is jusu teko ji laimeti?
atrodytu asfaltas - pati legviausia trasa, bet kur tau… masinos valdymas nenuspejamas ir tikrai neatitinka tikroves. Pamenu, ant CMR2 asfaltas buvo megstamiausia danga ir tamsusis arkliukas pries visus priesininkus , o cia kazkoks kosmosas, o ne trasa… Jau isbandziau tris vairavimo budus ir geriausias rezultatas 5 vieta. jau su neslick’ais kitose trasose geriau ant asfalto varau… ir dar tie zenklai i zeme i auge… visai susinervijau…
Shio zaido valdymas ishvis kazkoks "levas" padarytas. Ash
vel vaikuciai skundziates…imkit nfs ir grajinkit
nu va taip ir galvojau ateis ir pasakys - arba nemoki vaziuoti arba valdymas visiskai levas…
Vaziuoti as moku ne tik ekrane, ir zinau kaip elgiasi auto vienoj ar kitoj situacijoje…
As kitose trasose valdymu nesiskundziu - jis tiesiog pasaka… tik va Ispanija…
ir siaip man atrodo uzdaviau gan konkretu klausima, o atsakymus gaunu labai labai "konkrechius"… ir ko as toks nervingas siandien…
kad tu nemoki vairuoti as ispanijoje visus palieku kiekvienoj trasoj daugiau nei 10s.
ismok zaist tada grajink
Galiu pasakyti tik viena ,kad game yra savotiskas
daba ne taip piktai ir pagyruniskai pasakysiu: jei teko zaist v-rally2 tai ten ant asfalto yra vaziuti tikrai sudetinga. ant cmr3 reikia dirbti ir su stabdziais ir su rankiniu ir reik zinot kada ir kur reik atleist gaza. zaidas sunkus bet idomus. Nesinervink ir treniruokis
Sauniai pasakyta
SWER rašė:
daba ne taip piktai ir pagyruniskai pasakysiu: jei teko zaist v-rally2 tai ten ant asfalto yra vaziuti tikrai sudetinga. ant cmr3 reikia dirbti ir su stabdziais ir su rankiniu ir reik zinot kada ir kur reik atleist gaza. zaidas sunkus bet idomus. Nesinervink ir treniruokis
esme ta, kad as viska ir darau taip, bet matai kai masina elgiasi visiskai ne pagal visuotinius desnius tada ir prasideda bedos. Jauciu man reikia atjungti pasamone nuo isitikinimo, kad cia imituojamas asfaltas ir mokytis is naujo…
PS ir kaip tu dristi lyginti v-rally su CMR
Agent13 rašė:
esme ta, kad as viska ir darau taip, bet matai kai masina elgiasi visiskai ne pagal visuotinius desnius tada ir prasideda bedos. Jauciu man reikia atjungti pasamone nuo isitikinimo, kad cia imituojamas asfaltas ir mokytis is naujo…PS ir kaip tu dristi lyginti v-rally su CMR
Del auto elgesio plente pilnai sutinku, visikas meslas. Ispanijoje (gerai neatsimenu) lyg ir laimejau. Tiesiog priprasti reikia. Seip viena karta cempionata praejau ir daugiau kazkaip rankos nedaeina. CMR2 maziausiai penkis kartus buvau praejes.
su spain trasa ir man buvo problemu … geriausia ka galejau pasiekt 2 vieta visose kitose trasose ant normal lygio minimum 30 sekundziu kraunu … o va spain… taij tikrai kazkas nerealaus
bliod, man Spain kokios piewos , asfaltas yr kalnaj pzdc… pastowej nudrembu zhemyn, priest ispanija buwaw antras, po ispanijos sheshtas bet dabar wel pradedu wytis lyderius, Finland rulzz…
Dar nezaidziau CMR3
Ant CMR2 tai visiems kruopu duodavau ant asfalto