CMD.32exe
Kai isijungia windowsai(XP) meta lentele
Windows cannot find ‘C:\WINDOWS\System32\cmd32.exe’. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the start B u t o n, and then click search.
Prasau pagalbos
Kažkaip labai netipiška problema; mano XP tokio failo išvis nėra; cmdl32.exe - va toks yra.
gali buti pasigaves kokia fignia, nes cmd32.exe isvis tokio but neturi.
Pas mane sitas failas buvo virusas as ten pagal symnatec instrukcijas ji pasalinau o dabar mano sistemai jo trukta
Nieks nezino ka daryti???
skaityk tolesnes symantec instrukcijas =-]
Symantec man užvakar win98se sulaužė Bet atkrapščiau…Dabar įmečiau kaspyrskį visam mėnesiui… Ilgiau skanuoja, bet mažiau išsidirbinėja
O tu xp kur sėdi, admine ar userį? Jei admine, tai greitai bėk į userį, windai yra windai…
Jeigu trūksta failo tai perinstaliuok windus ant viršaus ir viskas. Tik sakau tokio failo nėra, gal negerai vardą užrašei?
patikrink startup, win.ini, sistemos servisus, bei registre prie paleidziamu procesu sarasho (tikriausiai registre atsakyma ir rasi) ir panaikink viska kas su tuo failu susije. cia tikriausiai cmd32.exe yra uzregistruotas kaip sistemos komponentas, o kadangi av tau ji istryne tai xp nervinasi jo nerasdamas. bet dideles problemos chia nera.
kahuna rašė:
patikrink startup, win.ini, sistemos servisus, bei registre prie paleidziamu procesu sarasho (tikriausiai registre atsakyma ir rasi) ir panaikink viska kas su tuo failu susije. cia tikriausiai cmd32.exe yra uzregistruotas kaip sistemos komponentas, o kadangi av tau ji istryne tai xp nervinasi jo nerasdamas. bet dideles problemos chia nera.
Kur yra tie paleidziami procesai registre???
HKLM/software/microsoft/windows/currentversion/run (runonce,runservices ir t.t.)
p.s. jei HKLM nieko neradai ieshkok HKCU.
kahuna rašė:
HKLM/software/microsoft/windows/currentversion/run (runonce,runservices ir t.t.)p.s. jei HKLM nieko neradai ieshkok HKCU.
Deja nieko neradau