classics
Deriovnios klasika. Lashiakas, kumpis, kiaushai, pomka.
mažokai čia kiaušnių, reikėjo cielą poką L dydžio sudėt ir prieš miegą nepamiršt išsivalyt protivogazo filtrą
Man taip labai tinka ir pritinka karta per para naktin priryt. Atsikeli ryte, valgyt nesinori, energijos yra, ant dvirkos ir pashol.
Ash cia su ta ideja, kad kai zmogus dar buvo bezdzione, gi negaudavo paryt tris kart dienon.
Valge kai gaudavo ir su rezervu.
Ir sveiki visi buvo.
Plius labai skanu vakare, po dienos nevalgymo.
Plius laiko susitaupo, plius indus visokiausius tik karta plauni.
Vieni pliusai.
Po ilgo kruopų valgymo skrandis pamatęs šitą bombą streiko neskelbs? Nuo nereguliaraus valgymo, ypač dažnai vengiant pusryčių ar ilgą laiką nevalgant gali tulžies pūslėj akmenys susidaryt, nebent meškos pūslė įsiūta ar dar nuo bezdžionės likusi.
zmogus kai buvo bezdzione gaudova karta i savaite geriausiu atveju
po to vienas kitą ėsdavo, jei virš savaitės ilgiau
Uztat visos bizdziones sveikos buvo! Bet nu nx tokias nesamones rasyt?
is kur zinai, kad visi sveiki buvo 7 kiausiniu kiausiniene
As kazin ar daugiau nei 2 esu kepes
Dabar visi sveiki tie kurie nevalgo, o ištisai geria . Jokios ligos, peršalimai, gripai, apsinuodijimas maistu, jiems yra senai pamiršti. Kaltūnas dredas Gedo prospekte jau eilę metų kaip vaikšto žiemą vasarą tais pačiais rūbais ir visada sveikas. Miega prie -20C ant suoliuko žiemą. O TheRyga tokius gydyt nori, atimt
, tabletėm prišert, kad farmacijos pramonė klestėtų.
Pala, stop, kam taip rimtai traukt viska su tom bezdzionem vidun, gi jumoras. Nors realiai pusryciu as niekada nevalgydavau.
Pietu, dazniausiai, irgi. Ir karta paron valgyt man norma. Zinau, kad negerai, bet jokio diskomforto del to kolkas nesu pajutes.
O iprotis shitas jau daaaug metu.
skystas trynys
Nakciau, tau reiketu Roku keramikoj bent savaite padirbt, nors negarantuoju kad pajegtum. Tada ir pusrycius ir pietus ir priespiecius ir dar nakti valgyt pradetum
Kiausiniene atrodo skaniai