classics

classics

Deriovnios klasika. JuokiasiLashiakas, kumpis, kiaushai, pomka. Cha cha

mažokai čia kiaušnių, reikėjo cielą poką L dydžio sudėt ir prieš miegą nepamiršt išsivalyt protivogazo filtrą Cha cha

Man taip labai tinka ir pritinka karta per para naktin priryt. Cha cha Atsikeli ryte, valgyt nesinori, energijos yra, ant dvirkos ir pashol. Cha cha Ash cia su ta ideja, kad kai zmogus dar buvo bezdzione, gi negaudavo paryt tris kart dienon. Cha cha Valge kai gaudavo ir su rezervu. Juokiasi Ir sveiki visi buvo. Cha cha Plius labai skanu vakare, po dienos nevalgymo. Juokiasi Plius laiko susitaupo, plius indus visokiausius tik karta plauni. Juokiasi Vieni pliusai. Cha cha

Po ilgo kruopų valgymo skrandis pamatęs šitą bombą streiko neskelbs? Cha chaNuo nereguliaraus valgymo, ypač dažnai vengiant pusryčių ar ilgą laiką nevalgant gali tulžies pūslėj akmenys susidaryt, nebent meškos pūslė įsiūta ar dar nuo bezdžionės likusi. Cha cha

zmogus kai buvo bezdzione gaudova karta i savaite geriausiu atveju

po to vienas kitą ėsdavo, jei virš savaitės ilgiau Juokiasi

Uztat visos bizdziones sveikos buvo! Cha chaBet nu nx tokias nesamones rasyt?

is kur zinai, kad visi sveiki buvo Cha cha7 kiausiniu kiausiniene Apakęs As kazin ar daugiau nei 2 esu kepes Cha cha

Dabar visi sveiki tie kurie nevalgo, o ištisai geria Butelis. Jokios ligos, peršalimai, gripai, apsinuodijimas maistu, jiems yra senai pamiršti. Kaltūnas dredas Gedo prospekte jau eilę metų kaip vaikšto žiemą vasarą tais pačiais rūbais ir visada sveikas. Miega prie -20C ant suoliuko žiemą. O TheRyga tokius gydyt nori, atimt Butelis, tabletėm prišert, kad farmacijos pramonė klestėtų. Cha cha

Pala, stop, kam taip rimtai traukt viska su tom bezdzionem vidun, gi jumoras. Cha chaNors realiai pusryciu as niekada nevalgydavau. Nekaltas Pietu, dazniausiai, irgi. Ir karta paron valgyt man norma. Zinau, kad negerai, bet jokio diskomforto del to kolkas nesu pajutes. Šypsena O iprotis shitas jau daaaug metu.

Gerai

skystas trynys Veee

Nakciau, tau reiketu Roku keramikoj bent savaite padirbt, nors negarantuoju kad pajegtum. Tada ir pusrycius ir pietus ir priespiecius ir dar nakti valgyt pradetum Taip Juokiasi

Kiausiniene atrodo skaniai Gerai