Classic Doom (Doom, Ultimate Doom, Doom2, Final Doom)
Noreciau pasidometi ar kas nors dar vis palosia si graju? Jei taip, tai noreciau pasiulyti apsilankyti stai cia: doomsdayhq.com/ Parsipuskite: Doomsday Version 1.8.2; Detail Texture Pack; jDoom Model Pack; Tada viska sudekite ten kur reikia (aprasymus rasite readme failuose) ir… zaiskite sena, gera Doom “ant” OpenGL, su trimaciais modeliais (tiek ginklu, tiek “item’u”, tiek ir paciu priesu modeliu), dairymusi, sokinejimu, bei dar + detaliomis texturomis.
Siaip, kaip maciau ten net yra perrenderintos texturos (aukstesnes rezoliuciujos), taciau man neveike linkas.
Zodziu, kas pamena Doom, tai manau sis modas nostalgiskus prisiminumus turetu sukelti.
Taip pat noreciau isgirsti ir nuomone apie si projekta. PASTABA: Norint zaisti Dooma su Doomsday, tereikia tureti TIKTAI WAD failus is visu Doom zaidimu. Konkreciau: Doom.wad (Ultimate Doom arba Doom); Doom2.wad (Doom 2); Final Doom kuris susideda is siu WAD’u: Plutonia.wad (The Plutonia Experiment) Tnt.wad (Evolution) + Master Levels: ATTACK.WAD CANYON.WAD CATWALK.WAD COMBINE.WAD FISTULA.WAD GARRISON.WAD MANOR.WAD PARADOX.WAD SUBSPACE.WAD SUBTERRA.WAD TTRAP.WAD VIRGIL.WAD MINOS.WAD BLOODSEA.WAD MEPHISTO.WAD NESSUS .WAD GERYON.WAD VESPERAS.WAD BLACKTWR.WAD TEETH.WAD TEETH.WAD
O ne geriau doom3 losht?
O tai gal man nusizudyti? Arba - is kur kojos dygsta? Tavo klausimai, tai geriau sleptis po pernyksciais lapais. As juk klausiau tu, kurie zaide ir zino kas yra Doom ir Doom2. Jei tu turi kompa nuo tada kai pasirode GeForce2MX ir ir net neisivaizduoji kas yra 2D Mario tai as nekaltas. Tuo labiau - Doom ir Doom2 kai kurias aspektais zymiai geresnis nei Doom3 (kaip ir pastarasis kai kuo geresnis uz pirmus du). Kaip sakiau - neizinai kas yra Doom, tai ir losk Doom3. O cia, kaip matei pavadinime - CLASSIC DOOM.
Maniac
po prikolu isimetu kartas nuo karto sena gera wolfenseina ir d2 ant 286… Bet tik tam, kad prisimint senus gerus laikus, dar kartais ir koki Blood…
aa, jo. Blood yra mano pirmasis 3d shooteris. Nostalgija jam taip pat jauciu…
Ech atsimenu laikus, kai blood žaidžiau. Ot patiko geimas Tikrai jėga.
as dar kartai pazaidziu man labai patinka pirmi doomai.
geri doomai buvo.prisimenu dar visai maziukas buvau kai losdavau duma .abu perejau.
Tai negi niekas taip ir neisbandete sito plugino for doom?