clarion auto CD grotuvo besilankstantis priekis(lenkiasi)

clarion auto CD grotuvo besilankstantis priekis(lenkiasi)

Taigi cia tu besilankstanciu priekiu problema.Ten yra tokia plastikine juosta su kontaktais kuri sujungia priekini skydeli su grotuvu. Ji yra nusilanksciusi ir darosi problematiska isimti kompakta nebeveikia migtukas. Kaip kovojat jus su tom kontaktinem juostom,jei is vis imanoma kovot.

tos juostos keitimo budu Šypsena

Galima restauruot, bet neverta… Patarčiau keist…

O kur gaut i japonija nevaziusiu juk

pabanduk lemonoje,mituvos 5.maciau ten kaskokiu,gal ir uzsakyt galima

gal gali tiksliau nieko nesupratau ka cia parasei Cha cha

lemona.lt/

ALTE tikrai turi buti…

Deja Altas neprekiauja detalemis, kiek as supratau

Lemonoj kazka panasaus radau bet tiksliai nez kaip ta detale vadinasi. Ir negi ta ****as gali kainuot 63lt.Gal ta kontaktine juosta galite ivardinti ar as gerai ja pavadinau. Chebra reik ta Ubaga prikelt padekit ir atsikratyt juo.Atsikratysiu jau as pats Mirkt

tai gal yra meistriokas susidures su panasiais dalikais.labai noreciau svaraus patarimo. Problema ta kad as gyvenu Birzu kaime tai del to mago maklinet po placia tevyne tikrai nesinori, nebent su aiskiu tikslu kad butu rezultatas.

butum kaune uzrodyciau meistra magus tvarko ,turi visokio s… jei domina brukstelk i privata mestelsiu jo nr.

Netykejau kad tokia problema, nieks dar nesisprendzia.

Galima naudoti is kokio nors seno CDROM, lazeris per tokia jungiasi. Tik, jei zingsnis neatitiks, reikes kaip nors prilituoti prie platos, prakirpus tarp kontaktiniu juosteliu ir jas nuvalius. Teko tvarkyti panasiai sutvarkyta maga. Galima ir plonais laidais, tik negrazu…bet veikia !

Matai kad tas galas kuris jungiasi prie priekio labai isplateja o tu kontaktiniu laidu apie 15

Tai va nusipirkau ta laida 63 litukai TIKTAI :E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E Clarionas *****ss gaidys ir tt.Jei magas da net tryju metu neturi o kas su juo darosi.

tai ko 55 nemokėjai?..

Va ir pas mane pasistojo panašus klausimas. Turiu LCD, ir ten tiesiai prie jo stiklo priklijuota ta juostelė. Keli kontaktai išėję šaibom. Kaip sutvarkyt? gal pvz galima nuplėšt visą tą juostelę ir dėt kontaktinę gumelę? Nu tokią kur būna kiniškuose kalkulikuose… Ta gumelė stovi suspausta tarp LCD ir plokštės. O išvis ar būna mūsų bananų krašte pirkt tokių dalykų?

tik klijavimas…