Pagal visą logiką turėtų laimėt AC Milan. Rezultatas 2:1 ar 1:0 AC Milan naudai. Nors šiaip nenustebčiau jei būtų pratesimas, įdomu jau galiotų sidabrinio įvarčio taisyklė ar dar ne.
UEFA jau paskelbe kad pusfinaliuose jau galios sidabrinio ivarcio taisykle,kur tikrai daug geresne nei auksinio.
o del rezo tai Milanas laimes 1:0. bet gali buti ir pendeliai, gerai butu nes senai jau bemaciau
OT: nu va per pora meteliu ir priraiciau 500 zinuciu…oi toli man dar iki superfano produktyvumo
Taip, butu isties dziugu pamatyti pratesima ir pendelius- seniai toki varianta maciau…,o atsizvelgiant kad zais italai, tai manau kad tokia baigtis butu visai logiska.
Che che, pasakysiu ir aš savo žiauriai svarią bei garbingą nuomonę.
Nors ir esu ilgalaikis "Milan" gerbėjas dar nuo trijų didžiųjų olandų laikų, visgi pirmiausia vat kas – rezultatas rezultatu, lai rossoneri eina į finalą ir ten guldo ant menčių "Realą" … Turiu pasakyti štai ką …
Jeigu jie (ir vieni, ir kiti) vėl pradės lošti tą suknistą prasmirdusį nuobodžiausią pasaulyje užpakalskylinį itališką futbolą (vadinkit, kas norit, gražiu vardu catenaccio) – tada eina ir vieni, ir kiti apsišikę derbininkai NX.
Varau šįvakar žiūrėti, ant alaus kaip ne kaip teks išsileisti vieną kitą litagalį, ir neišsimiegojęs, ir su laiku ne visad paprasta – tad tikrai tikiuosi išvysti nors kažkokį reginį kaip kompensaciją. Nes jeigu žmogus kelis tokius mačus pažiūrės, per daug nesidomėjęs to derbio istorija ir visomis tomis milanietiškomis legendomis – taigi jis paprasčiausiai pasiųs tiek milanistus, tiek interistus kur nors toliau.
Šiaip manau, gana realistiška, kad mačas bus neblogas. Dabar abiem klubams jau nėra ko prarasti – ant nulinių lygiųjų nelabai tikiu kad loš. O pramušus ledus su viena banke, tada jau prasidėtų – nes bet koks rezultatas iškyrus 0:0 kažkurios komandos netenkins. Taip kad tikiuosi kuo greitesnio įvarčio į bet kurios komandos vartus – o "Milanas" atakuoti tikrai moka, užteko pamatyti keletą jo mačų Serie-A (moka, bet nevisad nori).
Rivaldo man atrodo būtų OK, čia viskas per tą Ancelotti, kuris geras kazys yra. Nesuprantu kox tixlas iš vis buvo tokias babkes paklot, kad talentingas žaidėjas rankšluosčius keičiamiems žaidėjam padavinėtų. Neišnaudot Rivaldo tai čia ką aš žinau , jis šiaip vaikščiodamas po aikštę geriau atrodo už Ambrozinius ir Serginhius kartu sudėjus. Įtariu Ancelotti bijo, kad su Rivaldo komanda pradės pult kaip priklauso.
P.S. Jei milanas nelaimės čempionų lygos tai tik per trenerį, nebereikalo Juve savo laiku atleido jįjį.
suzaista 20 min, teritorine persvara turi milanas, futbolas atviras, atakuojantis ir be kompromisu taciau vienintele realia proga kolkas turejo inter puolejas crespo-smugiavo tiesiai i vartininka