Civilization difficulty lygiai
Kaip žinome, prieš pradedant partiją galima rinktis žaidimo sunkumą. Kas man atsakytų, kuom konkrečiai skiriasi žaidimas skirtinguose lygiuose? Štai žaidžiant "Civilization III Play the World" Daty (sunkiausiai), rodos, kad kompo valdomi priešininkai pradeda žaidimą su didesniu kiekiu unitų. Labai norėčiau tiksliai žinoti, kokios nuolaidos daromos kompo civilizacijoms
Sunkumai skiraiasi tuom, kad ant sunkesnio lygio greiciau gyventojai tampa nepatenkinti valdzia, t.y. jei mieste bus sakykim 1 junitas ir zaisi ant lengviausio lygio lygio, tai to miesto gyventojai bus nepatenkinti valdzia, miestui pasiekus 6 skaiciu, ant sunkiausio tai ivyksta zymiai anksciau. Kuo lengvesnis lygis tuo veliau zaidmas baigiasi, t.y. ant lengviausio 2100, ant sunkiausio 2000.
Tuos skaicius tai panasiai surasiau, nes dabar tiksliai neprisimenu, senokai beloses ta civilizacija III. Geriausios visgi buvo Civilization II bei Civilization II Call To Power versijos, tai jas menesiais gralindavau. Kazkaip trecia versija nuvyle, nes tikrai iki galo neisbaigta.
Skaičius apie gyventojų nepasitenkinimą dėl miesto didėjimo galima susirasti helpe, bet daugiau konors nėra
kiek teko skaityti tai ant sunkiausio lygio prieshininkai gali daugiau resursu ishgauti, ir ju junitai gaminami greichiau. Nu ir zhinoma tobulesnis ju mastymas
Aha. Kai antrą žaisdavau, kai su šnipu pažiurėdavau, kas priešų mieste darosi, tai matydavosi, kad skydai pildosi ne per visą jiems duotos lentelės plotį. Turbūt tik 80% skydų kompui užtenka surinkti, kad kąnors pagaminti.
Dabar trečioje dalyje, baigęs partiją (sausai gavęs į kaulus), žiūriu tipo filmuką žaidimo eigos: Kol aš savo pirmajame mieste pasigaminu pirmąjį setlerį ir pastatau antrąjį miestą, tai kompai tuo metu stato savo penktąjį miestą. Tai turbūt jau pradžioje jiems būna duota po keturis.
Bet čia tik spėlioju. O kur tu ViR2 skaitei ten kažką?
manual’a ir visokiuose forumuose prisiskaichiau. Bet detaliausiai yra manuoal’e, jei neturi kartu su zhaidu gali per kazaa parsitempti
Turiu Manualą kompakte. Bet kadangi dar neesu girdėjęs, kas tai per daigtas, tai turiu vieną klausimą: Su kokia programa tą *.pdf reikia atidaryti?
Yo, tipo turėtų Adobe Acrobat Reader atidaryti. Kątik atsisiunčiau 13 MB, instaliavau jį, bet neatidaro ir jis to failo
dabar regent’ui laisvai duodu i galva. reikes pereit ant monarcho. o su Deity kazkaip nesinori net pabandyt, nes viskas aisku yra. uz kokia tauta zaidziat??
Visada uz ruskius. O uz ka pats losi?
sakykit ka norit, civilizacijos pirma verisja buvo labiausiai vezantis grajus… pamenu kas tik turejo kompa tais laikais, tiek ja ir tekale.,…
pvz ateini i informatikos kabineta, o ten mokytojo 286 kompo monitoriuj zaliuoja civ1 mapas jegele
bandzeu ir civ2 ir civ3, nebetas, nebetas((
Na pirma tau tikrai unreal buvo, kazkur losiau apie metus ir vis nenusibosdavo, paskui isejo antras upsigreidinau kompa ir antras veze, paskui bandziau Alpha Centauri, bet kazkas jau nebe to. Dar viena verta demesio buvo Call To Power versija, o kas del Civ III, nors ir grafika pagerinta, prideta naujoviu, bet tai tikrai nevykusi versija. Pvz., losiant su 8 ar daugiau civilizaciju, kai kompai uzsistato nemazai miestu ir prisigamina junitu tai kaip pradeda ilgai trukti kompiuterio turnas (kokias 3 minutes, o kuo toliau - tuo ilgiau, kol galiausiai isjungi susidiorgines). Isvada tokia, kad taip iseina, kad kompa visa laika reikia laikyti po padu ir duot kuo maziau miestu statyt bei junitu gamint? Beto Civ III kompas labai arti miestus vienas kito stato, o tai leidzia koncentruoti dideli miestu skaiciu mazame zemes plote.
ash tai zhaidzhiu uzh tuos uzh kuriuos pasitaiko Nesirenku per daug, bet dazhnai plushu su vokiechiais
Aš tai manau, kad Militaristu-Industrialistu Kiniečiu būti geriausia.
Irgi esu labai daug žaidęs pirmąją ir antrąją dalį. Nesuprantu, kaip kitiems gali antra dalis patikti mažiau nei pirmoji ir visai nebepatikti trečioji. Civ 1 buvo vienas geresnių to meto strateginis žaidimas. Civ 2 - gerokai paįvairntas žaidimas su ta pačia esme. O Civ 3 juk, mano akimis, dar šauniau, tikroviškiau patobulintos taisyklės ir juk neišmesta viskas, kas buvo geriausia senesnėse versijose, ar ne?
Dėl difficultys skirtumų, kolkas niekas čia negali atsakyti?
O yo! Gerai tu čia man suradai. Ačiu.